ΡΩΜΗ - ΜΑΡΑΚΕΣ - ΠΑΡΙΣΙ (9/10-16/10)


Με το ταξίδι αυτό θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τις 3 αυτές υπέροχες πόλεις.

Την Ρώμη , την αιώνια πόλη με την τεράστια ιστορία.
Το Μαρακές γνωστή και ως το Παρίσι της Ανατολής ,και φυσικά το "αυθεντικό" Παρίσι ,την πόλη του φωτός.

Οι διάρκεια του ταξιδιού ειναι 7 νύχτες συνολικά.Δύο στην Ρώμη ,τρείς νύχτες στο Μαρακές και 2 νύχτες στο Παρίσι.

Στα μέσα Οκτωβρίου ειναι η καλύτερη  περίοδος να πάει κάποιος, καθώς ο καιρός ειναι ιδανικός και στις 3 αυτές χώρες.Στη Ρώμη και στο Παρίσι το κλίμα ειναι σχεδόν ίδιο με της Ελλάδας
και στο Μαρακές οι θερμοκρασίες ειναι ακομα υψηλές ,μπορειτε να κάνετε άνετα τα μπάνια σας στη πισίνα σου ξενοδοχείου.


ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ 
Οι πτήσεις ειναι στο σύνολο τέσσερις.Για Ρώμη ,Μαρακές και Παρίσι ειναι με την Ryanair ,και απο Παρίσι για Αθήνα με την Transavia.Για όσους δεν την γνωρίζουν ειναι ολλανδική low cost εταιρία ,μητρική της Airfrance με έτος ίδρυσης το 1966 και χωρίς κανένα σοβαρό ατύχημα.

Για όσους παλι δεν την εμπιστεύονται υπάρχει η επιλογή να γυρίσουν Αθήνα με την easyjet την ίδια μέρα στις 6:00π.μ. με +15€ παραπάνω.

Σημαντική διευκρίνηση ,οι πτήσης προς και απο Παρίσι ειναι σε διαφορετικά αεροδρόμια.Συγκεκριμένα απο Μαρακές για Παρίσι το αεροπλάνο προσγειώνεται στο αεροδρόμιο του Μπωβαί 89χλμ μακριά απο το κέντρο του Παρισιού ,και υπαρχει λεωφορείο που σας παει με 16€.
Η αναχώρηση απο Παρίσι για Αθήνα ειναι στο αεροδρόμιο του Ορλί 19χλμ απο το κέντρο.

Αθήνα - Ρώμη 09/10 - 10:05π.μ. (30€)
Ρώμη - Μαρακές 11/10 - 19:40μ.μ. (22€)
Μαρακές - Παρίσι 14/10 - 16:20μ.μ.  (46€)
Παρίσι - Αθήνα 16/10 - 06:30π.μ. (45€)


ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
Και τα 3 ξενοδοχεία ειναι όλα πολυτελείας. 
Συγκεκριμένα:

Hotel Capannelle Roma 
104€/2νύχτες (52€ το άτομο)

Το Hotel Capannelle στη Ρώμη ειναι 4 αστέρων διαθέτει πισίνα και δωμάτια με μοντέρνα διακόσμηση.Το μόνο μειονέκτημα είναι οτι βρίσκεται λίγο μακριά απο το κέντρο ,αλλα πολύ κοντά στο αεροδρόμιο.  

100€/3νύχτες (50€ το άτομο)

Το Mogador Express Gueliz στο Μαρακές ειναι 4 αστέρων και βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο.Διαθέτει μεγάλη πισίνα και 3 εστιατόρια ,τα οποία σερβίρουν διεθνή και Μαροκινή κουζίνα.








ibis Paris Porte de Montreuil
104€/2 νύχτες (52€ το άτομο)

Το ibis Paris Porte de Montreuil ειναι 3 αστέρων και βρίσκεται σε βολική τοποθεσία ,5χλμ μακριά απο το κέντρο του Παρισιού και προσφέρει 24ωρη ρεσεψιόν ,εστιατόριο και μπαρ.Τα δωμάτια εχουν μοντέρνα διακόσμηση ,αλλα ειναι πολύ μικρά οπως στα περισσότερα ξενοδοχεία στο Παρίσι.

http://www.booking.com/hotel/fr/ibis-paris-porte-de-montreuil.html





ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ:
-Ανάλυση τιμής
•Αεροπορικά εισητηρια: 143€
•Ξενοδοχεία το άτομο: 154€
•ΣΥΝΟΛΟ 297€

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων.

-Τα αεροπορικά εισητήρια θα τα κλείσετε απο την ιστοσελίδα ή το mobile app της Ryanair και την ιστιοσελίδα της Transavia ,μεμονωμένα χωρίς επιστροφή καθώς επρόκειτο για tour.
www.ryanair.com  www.transavia.com

-Τα ξενοδοχεία τα κλείνετε απο την ιστοσελίδα του Booking ή την εφαρμογή για κινητές συσκευές.
www.booking.com

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν για την ημέρα που αναρτήθηκε αυτη η δημοσίευση.
Πολυ πιθανό αν εχουν περάσει αρκετές ημέρες οι τιμές να εχουν διαφοροποιηθεί.
Οποτε καλο ειναι να κάνετε τις κρατήσεις άμεσα γιατι οι τιμές στα αεροπορικά και η διαθεσιμότητα στα ξενοδοχεία αλλάζουν συνεχώς.

-Στη τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου συμπεριλαμβάνεται μονο η χειραποσκευή και μια μικρή τσαντα πλάτης κατα άτομο ,που ειναι επαρκές για τα απαραίτητα.Αν θέλετε περισσοτερες αποσκευές η τιμή ανεβαίνει αρκετά καθώς πρεπει να πληρώσετε για κάθε πτήση ξεχωριστά.

-Το ταξιδι το κλείνετε μόνοι σας ,δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο ,απλα βρίσκουμε διάφορες προσφορές σε αεροπορικά εισητήρια και ξενοδοχεία και φτιάχνουμε διάφορα πακέτα "Do it yourself" ,ώστε να μπορει να τα κλείσει ο καθένας μόνος του.


-Αν σας αρέσει η σελίδα μας παρακαλώ κάντε μια εγγραφή στη σελίδα στο facebook ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι για τα ταξίδια που βγάζουμε και μια κοινοποίηση καθώς μας βοηθάει να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε.
Ευχαριστούμε και καλο ταξίδι !!
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال