ΠΟΥΚΕΤ 17/10-27/10

Ταξιδέψτε μέσα οκτωβρίου (17/10-27/10) για 9 μέρες στο εξωτικό πουκέτ της Ταϋλάνδης και μείνετε σε πολυτελές ξενοδοχείο 4 αστέρων στη παραλία της Patong με τελική τιμή 679 αεροπορικά + ξενοδοχεία με όλους τους φόρους.



ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την ρωσική Aeroflot και κοστίζουν 594€ το άτομο αν κάνετε την κράτηση μέσω του skyscanner.com και επιλέξετε το online ταξιδιωτικό γραφείο pamediakopes.gr

Η πτήση διαρκεί συνολικά 15 ώρες με ανταπόκριση και αναμονή 1ώ45λ στην Μόσχα.

*Υπάρχει και η δυνατότητα να κάνετε την κράτηση και τηλεφωνικά αλλά η τιμή θα ανεβεί στα 1242€/2 άτομα (621€ το άτομο) καθώς η εταιρία επιβαρύνει με 5€ τις τηλεφωνικές κρατήσεις και δεν ισχύει η έκπτωση των 50€ από την κράτηση μέσω του  skyscanner.com
Τήλ.κρατήσεων: 801 11 333 22




ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ


Sira Grande Hotel & Spa
173€/9 νύχτες (86€ το άτομο)
check in 18/10 ,check out 27/10

Το Sira Grande Hotel & Spa είναι 4 αστέρων και βρίσκεται στην παραλία Patong 10 λεπτά με τα πόδια,και προσφέρει εξωτερική πισίνα. Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi. 
Για επισκέπτες που φτάνουν οδικώς υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης στη γύρω περιοχή.

Το Sira Grande Hotel & Spa απέχει 600μ. από την οδό Bangla, 3,1χλμ. από την παραλία Tri Trang και 300μ. από το Εμπορικό Κέντρο Jungceylon. Το Αεροδρόμιο του Πουκέτ βρίσκεται 24χλμ. μακριά.

Τα δωμάτια περιλαμβάνουν καλωδιακή τηλεόραση επίπεδης οθόνης, κλιματισμό και ηλεκτρικό βραστήρα. Το ιδιωτικό μπάνιο έχει ντους, μπουρνούζι και πετσέτες.
Σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια θα βρείτε διάφορα τοπικά και διεθνή εστιατόρια, καθώς και μπαρ. 

Επιλογή 2

Baumanburi Hotel
229€/9 νύχτες (115€ το άτομο)
check in 18/10 ,check out 27/10
http://www.booking.com/hotel/th/baumanburi.html

Το Baumanburi Hotel είναι 4 αστέρων και απέχει 5 λεπτά με τα πόδια από την παραλία Πατόνγκ. Προσφέρει πολυτελή, ευρύχωρα δωμάτια, εξωτερική πισίνα, σπα και γυμναστήριο. Στο λόμπι παρέχεται δωρεάν Wi-Fi.

Το Baumanburi απέχει 5 λεπτά με τα πόδια από το εμπορικό κέντρο Jungceylon και λίγα βήματα από τις επιλογές αγορών και διασκέδασης της Patong. Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ είναι 45χλμ. μακριά.

Τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν καλωδιακή τηλεόραση, μίνι μπαρ και παροχές για τσάι και καφέ. Ένα παράθυρο με κουρτίνα χωρίζει το υπνοδωμάτιο από το μπάνιο του. Σε κάποια δωμάτια υπάρχει ιδιωτικό μπαλκόνι.

Στο Hotel Baumanburi μπορείτε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας ένα μασάζ, στη σάουνα ή ακόμη παίζοντας πινγκ πονγκ. Το προσωπικό του τουριστικού γραφείου μπορεί να σας βοηθήσει με την οργάνωση του ταξιδιού σας.

Το εστιατόριο του Baumanburi Hotel, το Siam Flavours, λειτουργεί από τις 06:00 έως τις 23:30 και ειδικεύεται στα τοπικά, κινέζικα και διεθνή πιάτα. Το μπαρ της πισίνας σερβίρει μεγάλη ποικιλία ροφημάτων. Μπορείτε να γνωρίσετε τους υπόλοιπους επισκέπτες και να χαλαρώσετε μετά την άσκησή σας στο Lobby Cafe, το οποίο είναι ανοιχτό έως τις 23:30. Παρέχεται επίσης υπηρεσία δωματίου. 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ:
-Ανάλυση τιμής 
  • Αεροπορικά εισιτήρια για 2 άτομα: 1186€
  • Ξενοδοχείο για 9 νύχτες: 173€
  • ΣΥΝΟΛΟ 1359€/2 άτομα = 679€ το άτομο

-Αν επιλέξετε το δεύτερο ξενοδοχείο η συνολική τιμή το άτομο είναι 707

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων.

-Τα αεροπορικά εισητήρια θα τα κλείσετε μέσω της ιστιοσελίδας του skyscanner.com και θα επιλέξετε το online ταξιδιωτικό γραφείο pamediakopes.gr καθώς έτσι έχετε έκπτωση 50συνολικά στην κράτηση.

-Στη τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου συμπεριλαμβάνεται μια χειραποσκευή  10 κιλών και μια βαλίτσα 20 κιλών το άτομο.

-Τα ξενοδοχεία τα κλείνετε απο την ιστοσελίδα του Booking ή την εφαρμογή για κινητές συσκευές.Πιθανές εκπτώσεις ισχύουν μόνο αφού κάνετε εγγραφή και login.
www.booking.com

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν για την ημέρα που αναρτήθηκε αυτη η δημοσίευση.
Πολυ πιθανό αν εχουν περάσει αρκετές ημέρες οι τιμές να εχουν διαφοροποιηθεί.
Οποτε καλο ειναι να κάνετε τις κρατήσεις άμεσα γιατι οι τιμές στα αεροπορικά και η διαθεσιμότητα στα ξενοδοχεία αλλάζουν συνεχώς.

-Το ταξιδι το κλείνετε μόνοι σας ,δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο ,απλα βρίσκουμε διάφορες προσφορές σε αεροπορικά εισητήρια και ξενοδοχεία και φτιάχνουμε διάφορα πακέτα "Do it yourself" ,ώστε να μπορει να τα κλείσει ο καθένας μόνος του.

Τι πρεπει να ξερετε πριν την αναχωρηση?

Διαβατήρια – Διατυπώσεις – Αποσκευές 
Βασική προυπόθεση είναι το διαβατήριό σας να έχει ισχύ έξι μήνες από την ημερομηνία εισόδου στην Ταυλάνδη. Οι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων δεν χρειάζονται βίζα. Κατά την είσοδό σας στη χώρα συμπληρώνετε δύο έντυπα, για το τελωνείο και το τμήμα αλλοδαπών. Τα αποκόμματα συρράπτονται στο διαβατήριό σας και οφείλετε να τα κρατήσετε μέχρι την αναχώρηση από τη χώρα. Σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς των αεροπορικών εταιριών, δικαιούστε βάρος αποσκευών 20 κιλών ανά άτομο και μία χειραποσκευή , ώστε να μην πληρώσετε για το υπέρβαρος. 

Νόμισμα 
Μπορείτε να ανταλλάξετε τα χρήματά σας σε τοπικό νόμισμα, στις τράπεζες ή στα εξουσιοδοτημένα ανταλλακτήρια (MONEY EXCHANGE), καθώς επίσης και στο ταμείο του ξενοδοχείου (CASHIER). Εχετε υπ’όψιν σας ότι τα ξενοδοχεία κρατούν προμήθεια. Δεν γίνονται δεκτά δολάρια των 50, 100 $ κοπής 1990 και 1993. Για μεγάλα χαρτονομίσματα (50,100 $) δίδεται καλύτερη τιμή συναλλάγματος. Η ισοτιμία των ξένων νομισμάτων σε σχέση με το Μπάτ είναι καθημερινά μεταβαλλόμενη (1 euro περίπου 47 Baht) . Πληροφορηθείτε τις ισοτιμίες φτάνοντας στη χώρα. 

Ασφάλιση διαβατηρίων και χρημάτων 
Μην έχετε συνεχώς τα διαβατήρια και τα χρήματα μαζί σας.Χρησιμοποιείτε άφοβα τις θυρίδες ασφαλείας που διαθέτουν δωρεάν , τα ξενοδοχεία στα οποία διαμένετε. Κάποια ξενοδοχεία διαθέτουν θυρίδες στη ρεσεψιόν, ενώ άλλα στα δωμάτια. Προσοχή : Η απώλεια κλειδιού θυρίδας χρεώνεται ακριβά.

Υγεία - Φαγητό 
Εμβόλια δεν χρειάζονται . Ασπιρίνες και ίσως κάτι για την διάρροια δεν θα βαρύνουν σημαντικά τις αποσκευές σας. Το νερό της βρύσης δεν είναι πόσιμο, μπορείτε να προμηθευτείτε εμφιαλωμένο νερό στο ξενοδοχείο, στα σούπερ – μάρκετ και στους χώρους ξενάγησης. Το νερό που σερβίρεται στα εστιατόρια των ξενοδοχείων ή σε εστιατόρια που έχουν κλειστεί για τα γεύματα των γκρούπ είναι πόσιμο. Μην δοκιμάζετε φαγητά που μαγειρεύουν στο δρόμο, παρά μόνο φρούτα, τα οποία έχουν χοντρή φλούδα όπως μπανάνες, ραμπουτάν, μαγκοστίν κ.λ.π.

Κλίμα – Ενδυση
Υπάρχουν τρείς εποχές : Το καλοκαίρι είναι η εποχή των ξηρών μουσώνων (Μάρτιος – Μάιος) , το φθινόπωρο είναι η εποχή των υγρών μουσώνων με σύντομες τροπικές βροχές (Ιούνιος – Σεπτέμβριος) και ο χειμώνας έχει τις χαμηλότερες θερμοκρασίες – 22-24 βαθμοί Κελσίου (Οκτώβριος – Φεβρουάριος).
Συνιστώνται άνετα βαμβακερά ή λινά ρούχα, σε ανοιχτά κατά προτίμηση χρώματα. Για την επίσκεψη στο Βασιλικό Παλάτι θα χρειαστείτε μακριά φούστα ή παντελόνι (όχι κολάν), μπλούζα ή πουκάμισο με μακρύ μανίκι. 

Αγορές 
Τα καταστήματα είναι ανοιχτά 10 .00 – 21.00 και τις Κυριακές. Στην Ταυλάνδη δεν θα ψωνίσετε ηλεκτρονικά. Μπορείτε να ψωνίσετε κυρίως τα παρακάτω :
Άδετη πέτρα (παραγωγή ρουμπινιών & ζαφειριού)
Μαργαριτάρια (καλλιεργημένα)
Κοσμήματα (ασήμι, χρυσό δεμένα με πέτρες)
Μεταξωτά (το μετάξι της Ταυλάνδης είναι σκληρό, κατάλληλο για κοστούμια και ταγιέρ). Υπάρχει σε δύο είδη, καθαρό και αναμιγμένο με πολυεστέρα.
Ρούχα επί παραγγελία. Μπορείτε να παραγγείλετε κοστούμι ή ταγιέρ, επιλέγοντας εσείς το ύφασμα και το σχέδιο (είναι έτοιμο σε μιάμιση ημέρα). Οι τιμές είναι ανάλογες με το ράφτη και το ύφασμα.
Μπορείτε να βρείτε σε πολυκαταστήματα προσφορές για αυθεντικά Lacoste, Polo, Adidas, επώνυμα γυαλιά ηλίου κ.α.
Απομιμήσεις επώνυμων αθλητικών ειδών και ρολογιών, τσαντών , πορτοφολιών.
Χαλιά τοίχου με ανάγλυφες παραστάσεις (Μπούρμα), ξυλόγλυπτα, πίνακες σε ρυζόχαρτο. 
Στα πολυκαταστήματα οι τιμές είναι καθορισμένες. Στους πάγκους απαιτείται πολύ μεγάλο παζάρι.

Θρησκεία 
Το 92,5 % των κατοίκων είναι Βουδιστές και οι υπόλοιποι Μουσουλμάνοι. Υπάρχουν ελάχιστοι Χριστιανοί, Ινδουιστές, Κομφουκιστές κ.α. Χιλιάδες εντυπωσιακοί ναοί (wat = ναός) και παγώδες, καθώς και αγάλματα του Βούδα είναι διάσπαρτα σ’ όλη την χώρα. Οι κάτοικοι αντιμετωπίζουν τη θρησκεία με μεγάλο σεβασμό και το ίδιο αναμένουν και από τους ξένους επισκέπτες. Η είσοδος στους κυρίωςχώρους των ναών γίνεται χωρίς παπούτσια. 

Μετακινήσεις 
Προσοχή : Στην Ταυλάνδη οδηγούν στην αριστερή πλευρά του δρόμου. Τα ταξί χωρίζονται σ’ αυτά με ταξίμετρο που αναγράφουν Taxi – meter και στα παραδοσιακά τρίκυκλα (τουκ – τουκ) τριών ατόμων, στα οποία παζαρεύετε την τιμή. Ακόμη υπάρχουν τα μεγαλύτερα (μέχρι οκτώ άτομα) στην υπόλοιπη χώρα. Εύκολη και γρήγορη μετακίνηση προσφέρει το υπερσύγχρονο εναέριο μετρό (αποπεράτωση 1999).

Επικοινωνίες 
Υπάρχουν διεθνείς τηλεκάρτες. Μπορείτε επίσης, αν και δεν το συνιστούμε, να τηλεφωνείτε από τα ξενοδοχεία. Όταν κάνετε τηλεφωνήματα από τα ξενοδοχεία, εάν το τηλέφωνο χτυπήσει τρείς φορές, ακόμη και αν δεν μιλήσετε, το ξενοδοχείο χρεώνει τη λιγότερη χρέωση που προβλέπει. Εάν έχετε κινητό, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε, αφού πρώτα ανοίξετε τον κωδικό της Ταυλάνδης πριν φύγετε από την Ελλάδα. Μπορείτε επίσης να πάρετε μόνο την συσκευή σας και να βάλετε τοπική κάρτα ( a la carte ) 
πηγή: www.cel.gr



Αν σας αρέσει η σελίδα μας παρακαλώ κάντε μια εγγραφή στη σελίδα στο facebook ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι για τα ταξίδια που βγάζουμε και μια κοινοποίηση καθώς μας βοηθάει να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε.
Ευχαριστούμε και καλο ταξίδι !!

Greek travelers team








Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال