ΛΟΝΔΙΝΟ ,ΜΑΔΡΙΤΗ ,ΡΩΜΗ 234€ (20/11-27/11)

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

 

Κάντε ένα #eurotour τον Νοέμβριο  για 7 μέρες σε Λονδίνο ,Μαδρίτη και Ρώμη με τελική τιμή  234€ αεροπορικά + ξενοδοχεία με όλους τους φόρους.

Το τούρ ξεκινάει Κυριακή 20/11 απο Αθήνα για Λονδίνο με διαμονή 2 μέρες ,μετά Μαδρίτη για άλλες 2 και μετά Ρώμη για 3 μέρες.Γυρνάτε την επόμενη Κυριακή 27/11.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Οι πτήσεις είναι όλες με την Ryanair και κοστίζουν 96€ και τα 4 αεροπορικά εισιτήρια.
Η κράτηση πρέπει να γίνει απο την ιστοσελίδα ή το mobile app της Ryanair

Αθήνα - Λονδίνο 20/11 - 06:30π.μ. (38€)
Λονδίνο - Μαδρίτη 22/11 - 6:45π.μ. (20€)
Μαδρίτη - Ρώμη 24/11 - 13:40μ.μ. (23€)
Ρώμη - Αθήνα 27/11 - 08:30π.μ. (15€)

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Λονδίνο
 

Queens Hotel
75€/2νύχτες (38€ το άτομο)
Check in 20/11
Check out 22/11

Το Queens Hotel ιδρύθηκε το 1854 και στεγάζεται σε ένα υπέροχο βικτοριανό κτήριο. Απέχει 12,8χλμ. από το κέντρο του Λονδίνου και 10 λεπτά με τα πόδια από το πάρκο Crystal Palace και το σταθμό του μετρό.

Τα άνετα δωμάτια διαθέτουν μοναδική επίπλωση, ιδιωτικό ντους, τηλεόραση και στεγνωτήρα μαλλιών. Όλα είναι προσβάσιμα με ανελκυστήρα.

Το Queens Hotel προσφέρει ευρύχωρο lounge bar στο ισόγειο, όπου υποδέχεται τους επισκέπτες κατά την άφιξη.

Το γήπεδο ποδοσφαίρου Selhurst Park απέχει 5 λεπτά οδικώς και το εθνικό αθλητικό κέντρο Crystal Palace είναι προσβάσιμο σε μόλις 10 λεπτά οδικώς. Το ξενοδοχείο βρίσκεται εκτός της ζώνης κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Μαδρίτη
 

Anaco hotel 
89€/2νύχτες (45€ το άτομο)
Check in 22/11
Check out 24/11

Το Anaco Hotel βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, δίπλα στη διάσημη λεωφόρο Gran Via και κοντά στα κύρια τουριστικά αξιοθέατα της Μαδρίτης, όπως οι Puerta del Sol, Palacio Real και τα Μουσεία Prado και Thyssen. 

Διαθέτει κλιματιζόμενα δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi, τηλεόραση και ιδιωτικό μπάνιο. Το ξενοδοχείο προσφέρει 24ωρη ρεσεψιόν, ένα μπαρ και ένα εστιατόριο. 

Στη γύρω περιοχή μπορείτε να βρείτε διάφορα μπαρ, κινηματογράφους και συναυλιακούς χώρους. Απέχει επίσης 2 λεπτά με τα πόδια από τη διάσημη εμπορική οδό Preciados. 

Η υπέροχη τοποθεσία του Anaco Hotel, στην καρδιά της Μαδρίτης, σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να απολαύσετε αυτήν την υπέροχη πόλη: πολιτισμό, διασκέδαση και ψυχαγωγία.

Ρώμη
 

Kolping Hotel Casa Dimitilla
112€/3νύχτες (56€ το άτομο)
Check in 24/11
Check out 27/11

Το Hotel Casa Domitilla είναι σε απόσταση 200μ. από τις Κατακόμβες της Domitilla και προσφέρει δωρεάν Wi-Fi και καλές συνδέσεις με λεωφορείο προς το κέντρο της Ρώμης. 

Στις εγκαταστάσεις υπάρχει μια εκκλησία. Το πρωινό σερβίρεται καθημερινά από τις 07:30, ενώ το εστιατόριο προσφέρει προκαθορισμένα μενού. Παρέχεται επίσης αίθουσα ανάγνωσης στις εγκαταστάσεις. Όλα τα δωμάτια του Casa Domitilla είναι εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση, μίνι μπαρ και ιδιωτικό μπάνιο. 

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή και έχει θέα σε μια εσωτερική αυλή με κήπο. Τα λεωφορεία σας μεταφέρουν στις πλατείες Piazza Venezia και Largo di Torre Argentina, καθώς και στο σιδηροδρομικό σταθμό Termini.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 192€
•Ξενοδοχεία : 276€
ΣΥΝΟΛΟ 468€ / 2 = 234€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων.

-Η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνει μια χειραποσκευή 10 κιλών  και μια μικρή τσάντα πλάτης ανά άτομο.Άν θέλετε περισσότερες αποσκευές μπορείτε να αγοράσετε με 20€ επιπλέων στην πτήση κατά την διάρκεια κράτησης του εισιτηρίου.
Παράδειγμα μπορείτε να βάλετε μια βαλίτσα 20κιλών και οι δύο και να μοιράσετε το ποσό: 20€x4=80€ / 2 = 40€ το άτομο 

-Τα ξενοδοχεία τα κλείνετε από την ιστοσελίδα του Booking ή την εφαρμογή για κινητές συσκευές.
www.booking.com

-Πιθανές εκπτώσεις στο ξενοδοχείο θα εμφανιστούν αφού κάνετε login στο booking ή εγγραφή αν δεν είστε εγγεγραμμένος.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν για την ημέρα που αναρτήθηκε αυτη η δημοσίευση.
Πολύ πιθανό αν έχουν περάσει αρκετές ημέρες οι τιμές να έχουν διαφοροποιηθεί.
Οπότε καλό είναι να κάνετε τις κρατήσεις άμεσα γιατί οι τιμές στα αεροπορικά και η διαθεσιμότητα στα ξενοδοχεία αλλάζουν συνεχώς.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας ,δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο ,απλα βρίσκουμε διάφορες προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία και φτιάχνουμε διάφορα πακέτα "Do it yourself" ,ώστε να μπορεί να τα κλείσει ο καθένας μόνος του.

-Αν σας αρέσει η σελίδα μας παρακαλώ κάντε μια εγγραφή στο Facebook ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι για τα ταξίδια που βγάζουμε και μια κοινοποίηση καθώς μας βοηθάει να βρίσκουμε περισσοτερες προσφορές. 
Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι !!

Greek travelers team

 
 

 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال