ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ ΛΟΝΔΙΝΟ 265€ (20/10-26/10)

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

 

Ταξιδέψτε τον Οκτώβριο (20/10-26/10) στο Παρίσι και στο Λονδίνο από 3 μέρες στο κάθε μέρος με τελική τιμή 265€ αεροπορικά και ξενοδοχεία με όλους τους φόρους.

Η ίδια τιμή ισχυεί και με αναχώρηση  απο Θεσσαλονίκη.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 

Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και την easyjet και κοστίζουν όλα 106€ συνολικά.
Η κράτηση θα πρέπει να γίνει κατευθείαν απο την ιστοσελίδα ή το mobile app της Ryanair και της Easyjet μεμονωμένα ως απλή μετάβαση χωρίς επιστροφή.
www.ryanair.com 
www.easyjet.com

Αθήνα-Θεσσ/νίκη 20/10-06:50 (Ryanair 15€)
Θεσσ/νίκη-Παρίσι 20/10-10:00 (Ryanair 17€)
Παρίσι-Λονδίνο 23/10-07:15 (Easyjet 40€)
Λονδίνο-Αθήνα 26/10-09:00 (Ryanair 34€)

- Απο Αθήνα για Παρίσι θα πάτε με ανταπόκριση στη Θεσσαλονίκη με αναμονή 2 ώρες

- Το αεροδρόμιο προσγείωσης στο Παρίσι ειναι στο Μποβαί ,είναι απο τα ποιο μακρινά  αεροδρόμια αλλά υπάρχει λεωφορείο που σας πάει κέντρο σε 1 ώρα και 20 λεπτά  με 16€ .
Το αεροδρόμιο αναχώρησης για Λονδίνο είναι το charles de gaulle ,το βασικό αεροδρόμιο του Παρισιού και το ποιο κοντινό ,πάτε με μετρό.

-Το αεροδρόμιο προσγείωσης στο Λονδίνο είναι στο Gatwick και της αναχώρησης για Αθήνα στο stansed.
Και τα δύο ειναι σχετικά κοντά.Το λεωφορείο κάνει περίπου 1 ώρα και το εισιτήριο κοστίζει 10€.
Υπάρχει και η επιλογή να πάτε με τρένο σε μισή ωρα αλλά κοστίζει και ποιο ακριβά το εισιτήριο στα 25€.

Οι τιμές πρακάτω είναι για 2 άτομα 
 

-Για αυτούς που θα πάνε κατευθείαν απο Θεσσαλονίκη      οι κρατήσεις που πρεπει να γίνουν ειναι αυτές.

Θεσσ/νίκη-Παρίσι 20/10-10:00 (Ryanair 17€)
Παρίσι-Λονδίνο 23/10-07:15 (Easyjet 40€)
Λονδίνο-Θεσσ/ίκη  26/10-09:00 (Ryanair 50€)

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Παρίσι
 
ibis Paris 17 clichy-Batignolles
180€/3νύχτες (90€ το άτομο)
Check in 20/10
Check out 23/10

Το ibis Paris Berthier 17ème βρίσκεται στη συνοικία Batignolles στο Παρίσι και προσφέρει γυμναστήριο, 3 εστιατόρια και δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi. Απέχει μόλις 300μ. από το σταθμό Brochant του μετρό (γραμμή 13). 

Όλα τα δωμάτια του ibis Paris Berthier 17ème περιλαμβάνουν επιφάνεια εργασίας, δορυφορική τηλεόραση και ιδιωτικό μπάνιο με μπανιέρα ή ντους. 

Καθημερινά σερβίρεται μπουφές πρωινού στο κοινόχρηστο lounge, με καφέ δίκαιου εμπορίου, κρέπες και τορτίγιες. Λειτουργεί 24ωρο σνακ μπαρ, ενώ μπορείτε να δειπνήσετε σε 1 από τα 3 εστιατόρια των εγκαταστάσεων. 

Μπορείτε επίσης να χαλαρώσετε στην εσωτερική πισίνα, τη σάουνα και το υδρομασάζ, με επιπλέον κόστος. Διατίθεται πρόσθετες παροχές, όπως συνεδριακές εγκαταστάσεις. 

Το κατάλυμα προσφέρει ιδιωτικό, φυλασσόμενο χώρο στάθμευσης με επιπλέον χρέωση. Αυτό το ξενοδοχείο της αλυσίδας ibis απέχει 3χλμ. από τη Μονμάρτη και 4χλμ. από το σιδηροδρομικό σταθμό Gare du Nord. Το πολυκατάστημα Galeries Lafayettes και το Palais des Congres είναι προσβάσιμα σε μόλις 20 λεπτά με το μετρό.

Λονδίνο
 
Queens Hotel
137€/2νύχτες (69€ το άτομο)
Check in 23/10
Check ou26/11

Το Queens Hotel ιδρύθηκε το 1854 και στεγάζεται σε ένα υπέροχο βικτοριανό κτήριο. Απέχει 12,8χλμ. από το κέντρο του Λονδίνου και 10 λεπτά με τα πόδια από το πάρκο Crystal Palace και το σταθμό του μετρό.

Τα άνετα δωμάτια διαθέτουν μοναδική επίπλωση, ιδιωτικό ντους, τηλεόραση και στεγνωτήρα μαλλιών. Όλα είναι προσβάσιμα με ανελκυστήρα.

Το Queens Hotel προσφέρει ευρύχωρο lounge bar στο ισόγειο, όπου υποδέχεται τους επισκέπτες κατά την άφιξη.

Το γήπεδο ποδοσφαίρου Selhurst Park απέχει 5 λεπτά οδικώς και το εθνικό αθλητικό κέντρο Crystal Palace είναι προσβάσιμο σε μόλις 10 λεπτά οδικώς. Το ξενοδοχείο βρίσκεται εκτός της ζώνης κυκλοφοριακής συμφόρησης.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ:
-Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισητηρια: 211€
•Ξενοδοχεία: 317€
•ΣΥΝΟΛΟ 528€/2=264€ το άτομο

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων.

-Οι συγκεκριμένες πτήσεις ανταπόκρισης δεν προστατεύονται με εγγύηση σε περίπτωση καθυστέρησης ή ακύρωσης της προηγούμενης πτήσης.Που σημαίνει πως αν καθυστερήσει η πρώτη πτήση και φύγει η δεύτερη της ανταπόκρισης η εταιρία δεν είναι υποχρεωμένη να σας αποζημιώσει για την πτήση που χάσατε.Επίσης είστε υποχρεωμένοι να κάνετε αυτομεταφορά στο αεροδρόμιο.Που σημαίνει πως πρέπει να παραλάβετε τις αποσκευές σας και να ξαναπεράσετε εκ νέου τον έλεγχο ασφαλείας του αεροδρομίου πριν μπείτε στο δεύτερο αεροπλάνο.Αυτό σημαίνει πως πρέπει να έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεση σας πριν την δεύτερη πτήση.Στη συγκεκριμένη περίπτωση στη πτήση ανταπόκρισης στην Θεσσαλονίκη  έχετε 2 ώρες για την επόμενη ,οπότε υπάρχει ενα μικρό ρίσκο σε περίπτωση που υπρχει καθυστέρηση στη πτήση πάνω απο 1 ώρα.
*Οι πτήσεις της Ryanair κατά 90% είναι στην ώρα τους βάση στατιστικών από 550.000 πτήσεις σε διάστημα ενός χρόνου.Επίσης  ,συνήθως οι πτήσεις δεν καθυστερούν περισσότερο από μια ώρα.

-Η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνει μόνο μια χειραποσκευή 10 κιλών ανά άτομο.

-Τα ξενοδοχεία τα κλείνετε από την ιστοσελίδα του Booking ή την εφαρμογή για κινητές συσκευές.
www.booking.com

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν για την ημέρα που αναρτήθηκε αυτη η δημοσίευση.
Πολύ πιθανό αν έχουν περάσει αρκετές ημέρες οι τιμές να έχουν διαφοροποιηθεί.
Οπότε καλό είναι να κάνετε τις κρατήσεις άμεσα γιατί οι τιμές στα αεροπορικά και η διαθεσιμότητα στα ξενοδοχεία αλλάζουν συνεχώς.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας ,δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο ,απλα βρίσκουμε διάφορες προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία και φτιάχνουμε διάφορα πακέτα "Do it yourself" ,ώστε να μπορεί να τα κλείσει ο καθένας μόνος του.

-Αν σας αρέσει η σελίδα μας παρακαλώ κάντε μια εγγραφή στο Facebook ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι για τα ταξίδια που βγάζουμε και μια κοινοποίηση καθώς μας βοηθάει να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε.
Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι !!

 

 

 

 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال