ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ,ΠΡΑΓΑ ,ΒΙΕΝΝΗ ,ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 289€ (4/12-11/12)

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

 

#Eurotrip σε Βρυξέλλες ,Πράγα ,Βιέννη και Βουδαπέστη για 7 μέρες αρχές Δεκεμβρίου  με τελική τιμή 289€ αεροπορικά ,λεωφορεία και ξενοδοχεία μαζί με όλους τους φόρους.

Συγκεκριμένα θα πάτε αεροπορικώς στις Βρυξέλλες  για μια νύχτα.Την επόμενη μέρα θα πάτε αεροπορικώς Πράγα για 2 νύχτες.Μετά Βιέννη με λεωφορείο για 2 νύχτες και τέλος Βουδαπέστη με λεωφορείο για 2 νύχτες.Αθήνα επιστρέφετε αεροπορικώς απο Βουδαπέστη.

*Οι ημερομηνίες είναι απο Κυριακή 4/12 έως Κυριακή 11/12 αλλά μπορείτε και σε διαφορετικές ημερομηνίες  ,απλά αντιγράφοντας την ιδέα του συγκεκριμένου ταξιδιού και αλλάζοντας μονο τις ημερομηνίες.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 

Οι πτήσεις είναι στο σύνολο 3 και κοστίζουν 95€ με την Ryanair και η κράτηση θα πρέπει να γίνει απευθείας απο την ιστοσελίδα η mobile εφαρμογή.
www.ryanair.com

Αθήνα - Βρυξέλλες 4/12 - 09:30 (25€)
Βρυξέλλες - Πράγα 5/12 - 07:00 (20€)
Βουδαπέστη - Αθήνα 11/12 - 19:55 (50€)

 

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ 

Οι διαδρομές με λεωφορεία είναι στο σύνολο 2 ,απο Πράγα για Βιέννη ,και απο Βιέννη για Βουδαπέστη και κοστίζουν 37€ στο σύνολο.
Τις κρατήσεις μπορείτε να τις κάνετε απο το www.goeuro.com στις πρακάτω ημερομηνίες.

Πράγα - Βιέννη 7/12 -  08:00 (18€)
Βιέννη - Βουδαπέστη 9/12 - 07:00 (19€)

Οι σταθμοί αναχώρησης αναγράφονται στη σελίδα της κράτησης και θα τους βρείτε μέσω του google maps.Παράδειγμα για να βρείτε τον σταθμό αναχώρησης απο την Πράγα θα γράψετε στο google maps "praha uan florenc" και θα σας το  βγάλει κατευθείαν.

Υπάρχει και η επιλογή να κάνετε τις διαδρομές αυτές με τραίνο αλλά εκτός ότι είναι τριπλάσιες οι τιμές ,η διάρκεια της διαδρομής είναι σχεδόν ίδια.

Απο Πράγα για Βιέννη το λεωφορείο κάνει 3 ώρες και 55 λεπτά ,και απο Βιέννη για Βουδαπέστη 3 ώρες ακριβώς.

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 

Βρυξέλλες
 
ibis Hotel Brussels Centre 
49€/1νύχτα (25€ το άτομο)
Check in 4/12
Check out 5/12

Το Ste Catherine Ibis προσφέρει μοντέρνα και απλά δωμάτια στο κέντρο των Βρυξελλών, σε απόσταση μόλις 550μ. από την Grand Place. Αυτό το κλιματιζόμενο ξενοδοχείο διαθέτει 24ωρη ρεσεψιόν και ένα φιλόξενο μπαρ με παραδοσιακό ξύλινο ντεκόρ. 

Όλα τα δωμάτια του Hotel Ibis Brussels Centre Ste Catherine περιλαμβάνουν καλωδιακή τηλεόραση επίπεδης οθόνης, επιφάνεια εργασίας και φωτεινή διακόσμηση. Προσφέρουν επίσης μπάνιο με ντους και στεγνωτήρα μαλλιών. 

Το άγαλμα Manneken Pis απέχει μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από το ξενοδοχείο. Ο σταθμός De Brouckere του μετρό βρίσκεται λιγότερο από 250μ. μακριά από το Ibis και η πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου των Βρυξελλών είναι προσβάσιμη σε λιγότερο από 10 λεπτά με τα πόδια.


Πράγα
 
Picasso Apartments
79€/2νύχτες (40€ το άτομο)
Check in 5/12
Check out 7/12

Το Picasso Apartments ανακαινίστηκε το 2013. Βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Πράγας, στην πλατεία Wenceslas, και 500μ. μακριά από την πλατεία της Παλιάς Πόλης. Πολλά δημοφιλή αξιοθέατα είναι εύκολα προσβάσιμα με τα πόδια. Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi. 

Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης με δορυφορικά κανάλια, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με τραπεζαρία και μπάνιο με ντους. Ορισμένα έχουν επίσης βεράντα. 

Κοντά στο Picasso Apartments υπάρχουν διάφορα καταστήματα, μπαρ, κλαμπ και εστιατόρια. 

Η πλησιέστερη στάση του τραμ βρίσκεται 100μ. μακριά. Οι σταθμοί Muzeum και Mustek του μετρό απέχουν 300μ. από το κατάλυμα.


Βιέννη
 

Austria Trend Hotel Lassalle Wien

117€/2νύχτες (58€ το άτομο)

Check in 7/12

Check out 9/12

http://www.booking.com/hotel/at/lassalle.html


Το Austria Trend Hotel Lassalle Wien βρίσκεται στο 2ο διαμέρισμα της Βιέννης, λίγα μόλις βήματα μακριά από το Δούναβη, προσφέροντας δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους. 

Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν καλωδιακή τηλεόραση, μίνι μπαρ, καθιστικό και μπάνιο με στεγνωτήρα μαλλιών. 

Στο μπαρ του Hotel Lassalle σερβίρεται ποικιλία από σνακ. Όταν ο καιρός είναι καλός, μπορείτε να απολαύσετε κοκτέιλ στη βεράντα ή το κιόσκι του κήπου. 

Ο σταθμός Vorgartenstraße του υπογείου σιδηροδρόμου, στη γραμμή U1, απέχει 400μ. και παρέχει απευθείας συνδέσεις με το κέντρο της πόλης και τα κεντρικά γραφεία των Ηνωμένων Εθνών σε λίγα μόλις λεπτά. 

Το πάρκο ψυχαγωγίας Prater και ο χώρος αναψυχής Donauinsel είναι προσβάσιμα σε μόλις 1 στάση με τον υπόγειο σιδηρόδρομο.


Βουδαπέστη 

 

DnD Apartments Buda Castle

69€/2νύχτες (35€ το άτομο)

Check in 9/12

Check out 11/12

http://www.booking.com/hotel/hu/e-amp-g-residence.html


Το DnD Apartments Buda Castle απέχει 300μ. από την περιοχή με το Κάστρο της Βούδας, τον σταθμό Széll Kálmán Tér του μετρό και τον συγκοινωνιακό κόμβο της Βουδαπέστης. Προσφέρει καταλύματα με δωρεάν Wi-Fi. 

Τα διαμερίσματα διαθέτουν κλιματισμό και τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Περιλαμβάνουν κανονική κουζίνα ή μικρή κουζίνα, καθώς και μπάνιο με μπανιέρα ή ντους και στεγνωτήρα μαλλιών. Ορισμένες μονάδες έχουν επίσης μπαλκόνι ή βεράντα. 

Σε ακτίνα 200μ. θα βρείτε διάφορα εστιατόρια, ενώ σε απόσταση 300μ. υπάρχουν καφέ και παμπ. Ο πεζόδρομος με τα μπαρ και τα εστιατόρια βρίσκεται 500μ. μακριά, ενώ το εμπορικό κέντρο Mammut απέχει 300 μέτρα. 

Η Εκκλησία Matthias και η Αποβάθρα των Ψαράδων είναι προσβάσιμα σε 800μ. από το DnD Apartments Buda Castle. 

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Liszt Ferenc βρίσκεται σε απόσταση 23 χιλιομέτρων. Το κατάλυμα παρέχει υπηρεσία μεταφοράς, κατόπιν αιτήματος και με πρόσθετη χρέωση.


ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 190€
•Λεωφορεία: 74€
•Ξενοδοχεία: 314€
ΣΥΝΟΛΟ 578€ / 2 = 289€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων.

-Η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνει μια χειραποσκευή 10 κιλών και μια μικρή τσαντα πλάτης ανά άτομο.

-Τα ξενοδοχεία τα κλείνετε από την ιστοσελίδα του Booking ή την εφαρμογή για κινητές συσκευές.
www.booking.com

-Πιθανές εκπτώσεις στο ξενοδοχείο θα εμφανιστούν αφού κάνετε login στο booking ή εγγραφή αν δεν είστε εγγεγραμμένος.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν για την ημέρα που αναρτήθηκε αυτη η δημοσίευση.
Πολύ πιθανό αν έχουν περάσει αρκετές ημέρες οι τιμές να έχουν διαφοροποιηθεί.
Οπότε καλό είναι να κάνετε τις κρατήσεις άμεσα γιατί οι τιμές στα αεροπορικά και η διαθεσιμότητα στα ξενοδοχεία αλλάζουν συνεχώς.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας ,δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο ,απλα βρίσκουμε διάφορες προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία και φτιάχνουμε διάφορα πακέτα "Do it yourself" ,ώστε να μπορεί να τα κλείσει ο καθένας μόνος του.

-Αν σας αρέσει η σελίδα μας παρακαλώ κάντε μια εγγραφή στο Facebook ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι για τα ταξίδια που βγάζουμε και μια κοινοποίηση καθώς μας βοηθάει να βρίσκουμε περισσότερες προσφορές.Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι !!

 
 

 

 

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال