ΜΑΔΡΙΤΗ 300€ (7/11-13/11)

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

 

Ταξιδέψτε αρχές Νοεμβρίου (7/11-13/11) στη Μαδρίτη με απευθείας πτήση και μείνετε σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με τελική τιμή 300€ αεροπορικά και ξενοδοχείο με όλους τους φόρους.

Η Μαδρίτη είναι η πρωτεύουσα της Ισπανίας και η μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη της χώρας. Η κουλτούρα της πόλης είναι επηρεασμένη από τη βασιλική της ιστορία, ως το κέντρο της ισπανικής αυτοκρατορίας, ενώ ταυτόχρονα είναι γνωστή για τη μεγάλη πολιτιστική και καλλιτεχνική της κληρονομιά. Το παλάτι, μεγάλα βασιλικά κτίρια, τεράστιοι καθεδρικοί ναοί και πάρκα, καθώς επίσης κτίρια μεσαιωνικής αρχιτεκτονικής, συνυπάρχουν στην ίδια πόλη με μοντέρνα κτίρια που συναντά κανείς σε όλες τις ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις. Η Μαδρίτη είναι μια πόλη αντιθέσεων, καθώς μπορεί να φαίνεται συντηρητική, αλλά είναι η πόλη με τα περισσότερα μπαρ ανά κάτοικο στην Ευρώπη που μένουν ανοιχτά έως και τις 7 το πρωί! Ότι και να ψάχνετε πάντως, η Μαδρίτη είναι βέβαιο πως δε θα σας αφήσει ανικανοποίητους!

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 

Η αναχώρηση ειναι με την Aegean και η επιστροφή με την Iberia  με απευθείας πτήσης και οι δυο και τα εισιτήρια  κοστίζουν 143€ συνολικά.

Θα κάνετε 2 διαφορετικές κρατήσεις  μέσω του skyscanner.com και επιλογή της προσφοράς απο το petas.gr στις παρακάτω ημερομηνίες.

Αθήνα - Μαδρίτη 7/11 - 09:05 (Aegean 89€)
Μαδρίτη - Αθήνα 13/11 - 10:50 (Iberia 54€)

 


ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

 

Be Live City Airport Madrid Diana
317€/6 νύχτες (158€ το άτομο)
Check in 7/11
Check out 13/11


Το Be Live City Airport Madrid Diana είναι 4 αστέρων και απέχει 5 λεπτά οδικώς από το αεροδρόμιο Barajas και προσφέρει δωρεάν 24ωρη υπηρεσία μεταφοράς. Διαθέτει εποχική εξωτερική πισίνα, διάφορα εστιατόρια και δωμάτια με μπαλκόνι. 

Όλα τα κλιματιζόμενα δωμάτια περιλαμβάνουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης 32 ιντσών και δωρεάν Wi-Fi. Έχουν επίσης πλήρως εξοπλισμένο μπάνιο. 

Υπάρχει εστιατόριο με μπουφέ, ενώ παραδοσιακά ισπανικά πιάτα σερβίρονται στο El Pato Mudo Restaurant. Μπορείτε να απολαύσετε ένα ποτό στην ανδαλουσιάνικη ταβέρνα ή στο πιάνο μπαρ του Diana. Ψητά κρέατα σερβίρονται στο à la carte εστιατόριο El Raza 7. 

Στις εγκαταστάσεις υπάρχει γυμναστήριο, το οποίο λειτουργεί έως τα μεσάνυχτα. 

Ο σταθμός Alameda de Osuna του μετρό απέχει 800μ. από το ξενοδοχείο και προσφέρει συνδέσεις με το κέντρο της Μαδρίτης σε περίπου 30 λεπτά. Το κατάλυμα βρίσκεται κοντά σε ένα εμπορικό κέντρο.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 286€
•Ξενοδοχείο για 2 νύχτες: 317€
ΣΥΝΟΛΟ 603€ / 2 = 301€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων.

-Η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνει μόνο μια χειραποσκευή 8 κιλών.

-Τα ξενοδοχεία τα κλείνετε από την ιστοσελίδα του Booking ή την εφαρμογή για κινητές συσκευές.
www.booking.com

-Πιθανές εκπτώσεις στο ξενοδοχείο θα εμφανιστούν αφού κάνετε login στο booking ή εγγραφή αν δεν είστε εγγεγραμμένος.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν για την ημέρα που αναρτήθηκε αυτη η δημοσίευση.
Πολύ πιθανό αν έχουν περάσει αρκετές ημέρες οι τιμές να έχουν διαφοροποιηθεί.
Οπότε καλό είναι να κάνετε τις κρατήσεις άμεσα γιατί οι τιμές στα αεροπορικά και η διαθεσιμότητα στα ξενοδοχεία αλλάζουν συνεχώς.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας ,δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο ,απλα βρίσκουμε διάφορες προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία και φτιάχνουμε διάφορα πακέτα "Do it yourself" ,ώστε να μπορεί να τα κλείσει ο καθένας μόνος του.

-Αν σας αρέσει η σελίδα μας παρακαλώ κάντε μια εγγραφή στο Facebook ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι για τα ταξίδια που βγάζουμε και μια κοινοποίηση καθώς μας βοηθάει να βρίσκουμε περισσοτερες προσφορές.Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι !!

 

 

 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال