AMSTERDAM ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Ταξιδέψτε για 5 μέρες τον Δεκέμβριο στο Άμστερνταμ με διαμονή σε πολυτελές ξενοδοχείο 4 αστέρων με τελική τιμή 277€ αεροπορικά + ξενοδοχεία με όλους τους φόρους. 

*και τα χριστούγεννα


ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Transavia και κοστίζουν 118€  σχεδόν όλο τον δεκέμβριο όπως φαίνετε και στον πίνακα.Οι διαθέσιμες επιλογές είναι πάρα πολλές.



Ενδεικτικές ημερομηνίες
01/12-06/12
3/12-08/12
12/12-17/12
22/12-27/12

*Για όσους δεν γνωρίζουν την Transavia ,ειναι αξιόπιστη ολλανδική εταιρία ,μητρική της AirFrance με έτος ίδρυσης το 1966 και χωρίς κανένα σοβαρό ατύχημα μέχρι στιγμής.



ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Ramada Apollo Amsterdam centre
311€/5νύχτες (155€ το άτομο)



Το Ramada Apollo Amsterdam Centre είναι 4 αστέρων και προσφέρει μοντέρνα και κομψά δωμάτια δίπλα στο Rembrandtpark και στην περιφερειακή οδό Α10 του Άμστερνταμ. Διαθέτει sky bar στον 17ο όροφο με γραφική θέα στο Άμστερνταμ, καθώς και δωρεάν Wi-Fi. Παρέχεται υπηρεσίας μεταφοράς με λεωφορείο προς το αεροδρόμιο Schiphol.

Όλα τα κλιματιζόμενα δωμάτια στο Ramada Apollo διαθέτουν τηλεόραση επίπεδης οθόνης, καθιστικό και παροχές για τσάι και καφέ. Περιλαμβάνουν επίσης μπάνιο με μπανιέρα ή ντους.
Οι επισκέπτες μπορούν να αναζωογονηθούν στο ευρύχωρο γυμναστήριο και να χαλαρώσουν στη σάουνα ή στο σολάριουμ. Ποτά και κοκτέιλ μπορείτε να απολαύσετε στο Floor17 Rooftop Terrace, που βασίζεται στο κονσεπτ Drink, Dine & Dance και προσφέρει πανοραμική θέα στο Άμστερνταμ.

Το αεροδρόμιο Schiphol απέχει 15 λεπτά οδικώς από το Ramada και μπορεί να κανονιστεί υπηρεσία μεταφοράς, κατόπιν αιτήματος. Η στάση Admiraal Helfrichstraat του τραμ, που βρίσκεται 350μ. μακριά, σας συνδέει απευθείας με την πλατεία Dam σε περίπου 20 λεπτά. Στις εγκαταστάσεις παρέχεται εσωτερικός χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων. 

*Η τιμή διανυκτέρευσης στο ξενοδοχείο αλλάζει από ημερομηνία σε ημερομηνία, η τιμή των 311 για 5 νύχτες είναι για τις 12/12 έως 17/12 και είναι η ποιο φτηνή επιλογή για τον δεκεμβριο.
Αλλά σε γενικές γραμμές η τιμή δεν αλλάζει πολύ ,κυμαίνεται από 311 έως 350 σύνολο.

*Οι ενδεικτικές ημερομηνίες για τα χριστούγεννα ειναι
22/12 με 27/12
Τα αεροπορικά κοστίζουν 122€ και το ξενοδοχειο 324
122€ αεροπορικά+162€ το ξενοδοχείο το άτομο Σύνολο 284


ΔΙΕΥΚΡΙΝHΣΕΙΣ:
-Ανάλυση τιμής προσφοράς 277 €
  • Ημερομηνία 12/12-17/12
  • Αεροπορικά εισιτήρια: 122€ με επιστροφή το άτομο
  • Ξενοδοχείο 311€/5 νύχτες (155€ το άτομο)
  • Σύνολο 122+155=277 €
-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων.

-Τα αεροπορικά εισιτήρια θα τα κλείσετε από την ιστοσελίδα της transavia
www.transavia.com 

-Το ξενοδοχείο το κλείνετε από την ιστοσελίδα του Booking ή την εφαρμογή για κινητές συσκευές.

-Οι εκπτώσεις στο ξενοδοχείο εμφανίζονται αφού κάνετε εγγραφή στο booking.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν για την ημέρα που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση.
Πολύ πιθανό αν έχουν περάσει αρκετές ημέρες οι τιμές να έχουν διαφοροποιηθεί.
Οπότε καλό είναι να κάνετε τις κρατήσεις άμεσα γιατί οι τιμές στα αεροπορικά και η διαθεσιμότητα στα ξενοδοχεία αλλάζουν συνεχώς.

-Στη τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου συμπεριλαμβάνεται μόνο η χειραποσκευή.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας ,δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο ,απλά βρίσκουμε διάφορες προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία και φτιάχνουμε διάφορα πακέτα "Do it yourself" ,ώστε να μπορεί να τα κλείσει ο καθένας μόνος του.

-Παρακαλώ κάντε μια εγγραφή στη σελίδα μας στο facebook ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι για τα ταξίδια που βγάζουμε και μια κοινοποίηση καθώς μας βοηθάει να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε.

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι !!

Greek Travelers team






Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال