NEW YORK ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ 424€



Φθηνές πτήσεις απο Αθήνα για Νέα Υόρκη με την Turkish Airlines μονο με 424€ τελική τιμή με όλους τους φόρους  για όλο τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο. 

Συγκεκριμένα  οι πτήσεις  ειναι με ανταπόκριση στην Κωνσταντινούπολη με λιγότερο απο 1.30 ωρα αναμονή και συνολική διάρκεια κοντα στις 13 ώρες , για να φτάσετε στο αεροδρομιο JFK της Νέας Υόρκης.

Ημερομηνίες υπάρχουν για όλο τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο απο Τρίτη εως Παρασκευή με εξέρεση την πρώτη εβδομάδα κάθε μήνα.

Παράδειγμα:
Αναχώρηση Τρίτη 11/10  επιστροφή Τρίτη 18/10 
Αναχώρηση Τρίτη 11/10 επιστροφή Πέμπτη  21/10
Αναχώρηση Τετάρτη 12/10 επιστροφή Τρίτη 12/10
Αναχώρηση Πέμπτη 10/11 επιστροφή Πέμπτη 17/11
Αναχώρηση Τρίτη 15/11 επιστροφή Παρασκευή 25/11
κ.ο.κ.

Η κράτηση θα πρέπει να γίνει μέσω του skyscanner.com και επιλογή κράτησης απο το petas.gr και το viva.gr για να βγεί σε αυτή την τιμή.

Τα ξενοδοχεία στην Νέα Υόρκη είναι πολύ ακριβά για αυτό δεν φτιάξαμε κάποιο πακέτο αλλα μπορείτε να επιλέξετε να μείνετε σε σπίτια μέσω του airbnb* με τιμές που ξεκινάνε απο 30€ την βραδιά συνολικά για το διαμέρισμα το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει και περισσότερους απο 2 επισκέπτες.

*Η Airbnb είναι ιστοσελίδα καταχώρησης, εύρεσης και ενοικίασης καταλυμάτων από απλούς πολίτες.
Προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία καταλυμάτων (διαμέρισμα, κάστρο, βίλα κ.α.), ανάλογη με το μέγεθος της κοινότητας των χρηστών της, που υπόσχονται μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες. Το εύρος των τιμών ποικίλλει σημαντικά, όπως και η τοποθεσία του καταλύματος. Σύμφωνα με τα στοιχεία που είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα, είναι εγγεγραμμένα καταλύματα σε περισσότερες από 34.000 πόλεις και 191 χώρες (Ιούνιος 2016). Η Airbnb είναι ένας εύκολος τρόπος να εκμεταλλευθεί οικονομικά ο χρήστης τον χώρο του, παρουσιάζοντάς τον σε ένα κοινό εκατομμυρίων χρηστών.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε εδώ 
https://el.m.wikipedia.org/wiki/Airbnb

 

 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال