ΚΑΝΑΡΙΑ ΝΗΣΙΑ 295€ (14/12-21/12)

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016
 

Χειμωνιάτικες βουτιές στα Κανάρια νησιά τον Δεκέμβριο με τελική τιμή 295€ αεροπορικά και ξενοδοχείο με όλους τους φόρους.

Οι ημερομηνίες είναι απο 14/12 έως 21/12 

Τα Κανάρια νησιά είναι ένας προορισμός που προτιμούν πολλοί ευρωπαίοι ,αν και στην Ελλάδα δεν ειναι ιδιαίτερα γνωστός.Αυτο που το κανει να ξεχωρίζει ειναι το κλίμα του καθώς εχει σταθερές ζεστές θερμοκρασίες όλο τον χρονο απο 20 εως 30 βαθμούς με τον χειμώνα να ειναι ελάχιστα ποιο κρύος ,σαν την δική μας άνοιξη.

Η Λανθαρότε είναι είναι το τέταρτο μεγαλύτερο νησί των Καναρίων νήσω και για πολλούς το ποιο όμορφο,καθώς είναι το μόνο που έχει κρατήσει αυτή την φυσική αγνότητα παρά τις όλο και αυξανόμενες αφίξεις τουριστών τα τελευταία χρόνια.

Δεν θα δείτε λοιπόν ουρανοξύστες και μεγάλα κτίρια όπως η Τενερίφη αλλά μικρά άσπρα σπιτάκια και ξενοδοχεία με παραδοσιακό στιλ.

Θα συναντήσετε πολλά φυσικά πάρκα ,πανέμορφα τοπία και καμήλες καθώς είναι πολύ κοντά στην έρημο Σαχάρα και έχει πολλά χαρακτηριστικά που την θυμίζουν.Επίσης είναι πολύ φθηνός τουριστικός προορισμός με τις τιμές εκεί να είναι ακόμα ποιο φθηνά και από Ελλάδα με την βενζίνη να είναι 0.80cent το λίτρο και τα ποτά κοντα στα 5€ στα περισσότερα μαγαζιά.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair με ανταπόκριση στο Μιλάνο στην αναχώρηση και στο Βερολίνο στην επιστροφή με 3-4 ώρες αναμονή.

Κοστίζουν 141€ το άτομο και οι κρατήσεις που πρεπει να γίνουν συνολικά ειναι τέσσερις απο την επίσημη σελιδα της Ryanair η την mobile εφαρμογή στις παρακάτω ημερομηνίες:

Αθήνα - Μιλάνο 14/12 - 09:45 (24€)
Μιλάνο - Λανθαρότε 14/12 - 15:05 (35€)
Λανθαρότε - Βερολίνο 21/12 - 07:10 (36€)
Βερολίνο - Αθήνα 21/12 - 16:30 (46€)

 
 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 
 
Guinate Club Apartamenos
308€/7νύχτες (154€ το άτομο)
Check in 14/12
Check out 21/12

Αυτά τα άρτια εξοπλισμένα, ασφαλή διαμερίσματα βρίσκονται σε εξαιρετική τοποθεσία, 5 λεπτά από τα δημοφιλή καταστήματα και τις παραλίες του Puerto del Carmen, και διαθέτουν μεγάλη εξωτερική πισίνα. 

Το Guinate Club Apartamentos αποτελεί ιδανικό μέρος για χαλάρωση και είναι σχεδιασμένο στο στιλ του διάσημου αρχιτέκτονα Cesar Manrique του Lanzarote. 

Τα διαμερίσματα στο Guinate Club είναι φωτεινά και ευρύχωρα και περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπαλκόνι. 

Μπορείτε να απολαύσετε σανγκρία στο μπαρ γύρω από την εξωτερική πισίνα του Guinate ή να κάντε μια βόλτα στις παραλίες που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το θέρετρο. 

Μπορείτε επίσης να νοικιάσετε ένα ποδήλατο στο συγκρότημα και να απολαύσετε βόλτες γύρω από την πόλη ή μπορείτε να επισκεφτείτε το ταξιδιωτικό γραφείο και την υπηρεσία εισιτηρίων για να οργανώσετε διάφορες δραστηριότητες εκτός του ξενοδοχείου. 

Η υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων και το δωρεάν δημόσιο πάρκινγκ διευκολύνουν την εξερεύνηση σας στο υπόλοιπο Lanzarote, το οποίο φημίζεται για το όμορφο ηφαιστειακό τοπίο του.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Σας προτείνουμε να νοικιάσετε και αυτοκίνητο καθώς το νησί ειναι αρκετά μεγάλο ώστε να το εξερευνήσετε με τα μεσα μαζικής μεταφοράς.
Απο την ιστοσελιδα της Ryanair στην επιλογή car hire μπορείτε να κάνετε κράτηση με 60€ και για τις 7 μερες και αμα βάλετε και ασφάλεια σε περίπτωση ζημιάς δίκης σας ευθύνης θα σας κοστίσει ακομα 40€.
Δηλαδη στο σύνολο 100€ , 7.5€ το άτομο την ημέρα.

 
 
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 282€
•Ξενοδοχείο: 308€
ΣΥΝΟΛΟ 590€ / 2 = 295€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνει μια χειραποσκευή 10 κιλών και μια μικρή τσάντα πλάτης ανά άτομο.Σε περίπτωση που θέλετε περισσοτερες αποσκευές μπορείτε να αγοράσετε απο 20€ μια βαλίτσα 15 κιλών για κάθε πτήση.

-Οι συγκεκριμένες πτήσεις ανταπόκρισης δεν προστατεύονται με εγγύηση σε περίπτωση καθυστέρησης ή ακύρωσης της προηγούμενης πτήσης.Που σημαίνει πως αν καθυστερήσει η πρώτη πτήση και φύγει η δεύτερη της ανταπόκρισης η εταιρία δεν είναι υποχρεωμένη να σας αποζημιώσει για την πτήση που χάσατε.Επίσης είστε υποχρεωμένοι να κάνετε αυτομεταφορά στο αεροδρόμιο.Που σημαίνει πως πρέπει να παραλάβετε τις αποσκευές σας και να ξαναπεράσετε εκ νέου τον έλεγχο ασφαλείας του αεροδρομίου πριν μπείτε στο δεύτερο αεροπλάνο.Αυτό σημαίνει πως πρέπει να έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεση σας πριν την δεύτερη πτήση.Στη συγκεκριμένη περίπτωση στις πτήσης ανταπόκρισης στο Μιλάνο και στο Βερολίνο έχετε 3-4 ώρες για την επόμενη ,οπότε οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο είναι ελάχιστες.
*Οι πτήσεις της Ryanair κατά 90% είναι στην ώρα τους βάση στατιστικών από 550.000 πτήσεις σε διάστημα ενός χρόνου.Επίσης  ,συνήθως οι πτήσεις δεν καθυστερούν περισσότερο από μία ώρα.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν για την ημέρα που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση.
Πολύ πιθανό αν έχουν περάσει αρκετές ημέρες οι τιμές να έχουν διαφοροποιηθεί.
Οπότε καλό είναι να κάνετε τις κρατήσεις άμεσα γιατί οι τιμές στα αεροπορικά και η διαθεσιμότητα στα ξενοδοχεία αλλάζουν συνεχώς.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας ,δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο ,απλα βρίσκουμε διάφορες προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία και φτιάχνουμε διάφορα πακέτα "Do it yourself" ,ώστε να μπορεί να τα κλείσει ο καθένας μόνος του.

-Αν σας αρέσει η σελίδα μας παρακαλώ κάντε μια εγγραφή στο Facebook ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι για τα ταξίδια που βγάζουμε και μια κοινοποίηση καθώς μας βοηθάει να βρίσκουμε περισσότερες προσφορές.Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι !!

 

 
 
 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال