ΠΡΑΓΑ 127€ (ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ)

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016


Ταξιδέψτε στη παραμυθένια Πράγα αρχές Φεβρουαρίου με διαμονή σε ξενοδοχείο 3 αστέρων με τελική τιμή 127€ αεροπορικά και ξενοδοχείο με όλους τους φόρους.

Οι ημερομηνίες σε αυτή την τιμή είναι στις 
30/01 με 03/02 για άλλες ημερομηνίες ισχύουν τα παρακάτω 

23/01 - 27/01 (142€)
30/01 - 03/03 (127€)
06/02 - 10/02 (145€)

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair στο πήγαινε με ανταπόκριση στο Μιλάνο και στην επιστροφή με την Aegean  με απευθείας πτήση.
Κοστίζουν από 83€ έως 101€ στο σύνολο στις παραπάνω ημερομηνίες.

Οι κρατήσεις που πρέπει να γίνουν είναι 3 στο σύνολο μέσω του Skyscanner.com

Αθήνα - Μιλάνο 30/01 - 09:45 (15€)
Μιλάνο - Πράγα 30/01 - 16:10 (17€)
*Πράγα - Βιέννη 03/02 - 16:35 (50€) 

*Η κράτηση από Πράγα για Βιέννη είναι με την Aegean με ανταπόκριση στην Αθήνα ,εσείς φυσικά δεν θα πάτε Βιέννη απλά κατεβαίνετε Αθήνα και πάτε σπίτι σας.Με αυτό τον τρόπο για κάποιο λόγο η πτήση της Aegean για Αθήνα είναι ποιο φθηνή.

*Οι κρατήσεις της Ryanair μπορούν να γίνουν και απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair.

*Στην κράτηση Πράγα-Βιέννη επιλέγεται να κάνετε την κράτηση από το petas.gr

*Η αναμονή στο αεροδρόμιο του Μιλάνου είναι 4 ώρες και 50 λεπτά.

Με το συγκεκριμένο σκεπτικό θα κάνετε τις κρατήσεις σε περίπτωση που επιλέξετε τις άλλες ημερομηνίες.

 

 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Το Ξενοδοχείο είναι το 3 αστέρων Hotel Golden City Garni και βρίσκεται στο κέντρο της Πράγας.
Η τιμή του είναι στα 88€ για 4 νύχτες και η κράτηση πρέπει να γίνει μέσω του booking.com
Πιθανές εκπτώσεις στο ξενοδοχείο θα εμφανιστούν αφού κάνετε login στην ιστοσελίδα.

 
Hotel Golden City Garni 
88€/4νύχτες (44€ το άτομο)
Check in 30/01
Check out 03/02

Το ιδιόκτητο Hotel Golden City Garni βρίσκεται στην καλοδιατηρημένη περιοχή Zizkov κοντά στο κέντρο της πόλης και αποτελεί εξαιρετική βάση για να εξερευνήσετε την Πράγα. 

Το ξενοδοχείο απέχει ελάχιστα με τα πόδια από το κέντρο της Πράγας και όλα τα αξιοθέατα της πόλης, όπως η Πλατεία Wenceslas και η Παλιά Πόλη. Προσφέρει εξαιρετικές συγκοινωνιακές συνδέσεις για να εξερευνήσετε την Πράγα και τη γύρω περιοχή. Είναι κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Πράγας, ενώ μπροστά στο ξενοδοχείο υπάρχει στάση του τραμ που σας μεταφέρει στην καρδιά της πόλης σε μόλις 5 λεπτά. 

Το Zizkov είναι περιοχή της Πράγας με μοναδική μποέμ ατμόσφαιρα. Θεωρείται ότι διαθέτει τον μεγαλύτερο αριθμό παμπ ανά άτομο από οποιαδήποτε αστική περιοχή στην Ευρώπη. 

Στα δωμάτια παρέχεται δωρεάν Wi-Fi, ενώ στη ρεσεψιόν θα βρείτε Wi-Fi υψηλής ταχύτητας. 

Προσφέρεται υπηρεσία μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο, με πρόσθετη χρέωση. 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα (30/01-03/02)
•Αεροπορικά εισιτήρια: 166€
•Ξενοδοχείο: 88€
ΣΥΝΟΛΟ 254€ / 2 = 127€ το άτομο

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνει μια χειραποσκευή 10 κιλών.Προσθετες αποσκευές μπορείτε να αγοράσετε με επιπλέων χρέωση.

-Οι συγκεκριμένες πτήσεις ανταπόκρισης δεν προστατεύονται με εγγύηση σε περίπτωση καθυστέρησης ή ακύρωσης της προηγούμενης πτήσης.Που σημαίνει πως αν καθυστερήσει η πρώτη πτήση και φύγει η δεύτερη της ανταπόκρισης η εταιρία δεν είναι υποχρεωμένη να σας αποζημιώσει για την πτήση που χάσατε.Επίσης είστε υποχρεωμένοι να κάνετε αυτομεταφορά στο αεροδρόμιο , πρέπει να παραλάβετε τις αποσκευές σας και να ξαναπεράσετε εκ νέου τον έλεγχο ασφαλείας του αεροδρομίου πριν μπείτε στο δεύτερο αεροπλάνο.Πρέπει να έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεση σας πριν την δεύτερη πτήση.Στη συγκεκριμένη περίπτωση στις πτήσης ανταπόκρισης στο Μιλάνο  έχετε 5 ώρες για την επόμενη ,οπότε οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο είναι ελάχιστες.
*Οι πτήσεις της Ryanair κατά 90% είναι στην ώρα τους βάση στατιστικών από 550.000 πτήσεις σε διάστημα ενός χρόνου.Επίσης  ,συνήθως οι πτήσεις δεν καθυστερούν περισσότερο από μία ώρα.
*Αν ταξιδεύετε μονο με την δωρεάν χειραποσκευή μια χρήσιμη συμβουλή είναι να μην την δώσετε να σας την βάλουν στις αποσκευές του αεροπλάνου ετσι ώστε να μην χρειαστεί να βγείτε απο τις θύρες επιβίβασης στο αεροδρομιο της ανταπόκρισης.
Άν επιμένουν δείξτε τους του εισιτήριο της επόμενης πτήσης.Με αυτο τον τροπο θα γλιτώσετε τον εκ νέου έλεγχο και πολύτιμο χρονο.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν για την ημέρα που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση.
Πολύ πιθανό αν έχουν περάσει αρκετές ημέρες οι τιμές να έχουν διαφοροποιηθεί.
Οπότε καλό είναι να κάνετε τις κρατήσεις άμεσα γιατί οι τιμές στα αεροπορικά και η διαθεσιμότητα στα ξενοδοχεία αλλάζουν συνεχώς.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας ,δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο ,απλα βρίσκουμε διάφορες προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία και φτιάχνουμε διάφορα πακέτα "Do it yourself" ,ώστε να μπορεί να τα κλείσει ο καθένας μόνος του.

-Αν σας αρέσει η σελίδα μας παρακαλώ κάντε μια εγγραφή στη σελιδα μας στο Facebook "Greek Travelers" ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι για τα ταξίδια που βγάζουμε και μια κοινοποίηση καθώς μας βοηθάει να βρίσκουμε περισσότερες προσφορές.Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι !!

 
 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال