ΜΑΡΑΚΕΣ 136€ (5 ΜΕΡΕΣ ,ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ)

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016
 
 
Ταξιδέψτε στη κόκκινη πόλη του Μαρόκου στο Μαρακές με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο με πρωινό με τελική τιμή 136€ αεροπορικά και διαμονή με όλους τους φόρους.

Η τιμή αυτή ισχυεί για τις ημερομηνιες από 
14/01 έως 19/01 ,για διαφορετικές ημερομηνιές μεσα στον Ιανουάριο ισχύουν τα παρακάτω.

14/01 - 19/01 (136€)
21/01 - 26/01 (180€)
28/01 - 02/12 (161€)

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair με ανταπόκριση στη Ρώμη και αναμονή 2 εως 4 ωρες στο αεροδρόμιο ,και κοστίζουν 84€ το άτομο συνολικά.

Οι κρατήσεις θα πρεπει να γίνει απο την ιστοσελίδα της Ryanair ως 2 ξεχωριστές κρατήσεις με επιστροφή.

Η πρώτη κράτηση είναι :
Αθήνα - Ρώμη 14/01 - 12:40μ.μ.
Ρώμη - Αθήνα 19/01 - 18:15μ.μ.

Η δεύτερη κράτηση είναι:
Ρώμη - Μαρακές 14/01 - 15:50μ.μ.
Μαρακές - Ρώμη 19/01 - 09:55π.μ.

Αντίστοιχα θα κάνετε και τις κρατήσεις σε περίπτωση που επιλέξετε τις υπόλοιπες ημερομηνίες.

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Το ξενοδοχείο είναι το Riad Bab Lakhmiss ,ενα οικογενειακό παραδοσιακό Μαροκινό οίκημα και βρίσκεται στο κέντρο του Μαρακές.
Ειναι αρκετά απλό και προσφέρει τα βασικά , πρωινό και ιδιωτική τουαλέτα με ντους.
Η τιμή του είναι 104€ και για τις 5 νύχτες για τις 14/01 με 19/01 ,στις αλλες ημερομηνίες ειναι 30€ ακριβότερο.
Σε περίπτωση που θέλετε να μείνετε σε κάποιο ξενοδοχείο 4 αστέρων προτείνουμε παρακάτω.

 
Riad Bab Lakhmiss
104€/5νύχτες
Check in 14/01
Check out 19/01

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά του προορισμού Μαρακές, το Riad Bab Lakhmiss έχει ένα κεντρικό αίθριο και απέχει μόλις 15 λεπτά με τα πόδια από την πλατεία Jemaa El Fna. Μπορείτε να χαλαρώσετε δίπλα στη θερμαινόμενη πισίνα ή στη βεράντα, κάτω από τους φοίνικες.

Όλα τα κλιματιζόμενα δωμάτια στο Riad Bab Lakhmiss έχουν παραδοσιακή διακόσμηση και διαθέτουν καθιστικό και τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Κάθε δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με ιδιωτικό μπάνιο, το οποίο είναι εξοπλισμένο με ντους.

Το Μαροκινό πρωινό σερβίρεται καθημερινά στη βεράντα. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε παραδοσιακή, μαροκινή κουζίνα, κατόπιν κράτησης. 

Επιπλέων το ξενοδοχείο περιλαμβάνει δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους και Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης με επιπλέων χρέωση.
.
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4 ΑΣΤΕΡΩΝ
Το ξενοδοχείο ειναι το HOtel Les Ambassadeurs και βρίσκετε λιγο έξω απο το κέντρο και διαθέτει ολα τα χαρακτηριστικά που διαθέτει ενα 4στερο ξενοδοχειο οπως χαμαμ ,πισίνα κτλ.

Η τιμή του ειναι 200€ και για τις 5 νύχτες και η τελική τιμή μαζι με τα αεροπορικα διαμορφώνεται στα 184€ το άτομο.
 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα (14/01-19/01)
•Αεροπορικά εισιτήρια: 168€
•Ξενοδοχείο: 104€
ΣΥΝΟΛΟ 272€ / 2 = 136€ το άτομο

-Στη τιμή δεν περιλαμβάνονται 12 € δημοτικοί φόροι το άτομο που πληρώνονται απευθείας στο ξενοδοχείο. 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνει μια χειραποσκευή 10 κιλών και μια μικρή τσάντα πλάτης ανά άτομο.Σε περίπτωση που θέλετε περισσοτερες αποσκευές μπορείτε να αγοράσετε απο 20€ μια βαλίτσα 15 κιλών για κάθε πτήση.

-Οι συγκεκριμένες πτήσεις ανταπόκρισης δεν προστατεύονται με εγγύηση σε περίπτωση καθυστέρησης ή ακύρωσης της προηγούμενης πτήσης.Που σημαίνει πως αν καθυστερήσει η πρώτη πτήση και φύγει η δεύτερη της ανταπόκρισης η εταιρία δεν είναι υποχρεωμένη να σας αποζημιώσει για την πτήση που χάσατε.Επίσης είστε υποχρεωμένοι να κάνετε αυτομεταφορά στο αεροδρόμιο , πρέπει να παραλάβετε τις αποσκευές σας και να ξαναπεράσετε εκ νέου τον έλεγχο ασφαλείας του αεροδρομίου πριν μπείτε στο δεύτερο αεροπλάνο.Πρέπει να έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεση σας πριν την δεύτερη πτήση.Στη συγκεκριμένη περίπτωση στις πτήσης ανταπόκρισης στη Ρώμη  έχετε 2.30 εως 4 ώρες για την επόμενη ,οπότε οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο είναι μικρές.
*Οι πτήσεις της Ryanair κατά 90% είναι στην ώρα τους βάση στατιστικών από 550.000 πτήσεις σε διάστημα ενός χρόνου.Επίσης  ,συνήθως οι πτήσεις δεν καθυστερούν περισσότερο από μία ώρα.
*Αν ταξιδεύετε μονο με την δωρεάν χειραποσκευή μια χρήσιμη συμβουλή είναι να μην την δώσετε να σας την βάλουν στις αποσκευές του αεροπλάνου ετσι ώστε να μην χρειαστεί να βγείτε απο τις θύρες επιβίβασης στο αεροδρομιο της ανταπόκρισης.
Άν επιμένουν δείξτε τους του εισιτήριο της επόμενης πτήσης.Με αυτο τον τροπο θα γλιτώσετε τον εκ νέου έλεγχο και πολύτιμο χρονο.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν για την ημέρα που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση.
Πολύ πιθανό αν έχουν περάσει αρκετές ημέρες οι τιμές να έχουν διαφοροποιηθεί.
Οπότε καλό είναι να κάνετε τις κρατήσεις άμεσα γιατί οι τιμές στα αεροπορικά και η διαθεσιμότητα στα ξενοδοχεία αλλάζουν συνεχώς.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας ,δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο ,απλα βρίσκουμε διάφορες προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία και φτιάχνουμε διάφορα πακέτα "Do it yourself" ,ώστε να μπορεί να τα κλείσει ο καθένας μόνος του.

-Αν σας αρέσει η σελίδα μας παρακαλώ κάντε μια εγγραφή στη σελιδα μας στο Facebook "Greek Travelers" ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι για τα ταξίδια που βγάζουμε και μια κοινοποίηση καθώς μας βοηθάει να βρίσκουμε περισσότερες προσφορές.Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι !!

 
 
 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال