ΡΩΜΗ 66€ (2 ΜΕΡΕΣ ,ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ)

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016
 

Διήμερο στη Ρώμη τον Δεκέμβριο με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο με τελική τιμή 66€ αεροπορικά και ξενοδοχείο με όλους τους φόρους.

Οι ημερομηνίες ειναι:

21/11 - 23/11
29/11 - 01/12
04/12 - 06/12
05/12 - 07/12
12/12 - 14/12
13/12 - 15/12
14/12 - 16/12

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και κοστίζουν απο 27€ έως 33€ με επιστροφή στις παραπάνω ημερομηνίες και η κράτηση θα πρεπει να γίνει απευθείας απο την ιστοσελιδα της Ryanair.

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Το ξενοδοχείο είναι το Hotel Ercoli και βρίσκεται στο Termini ,στο κεντρικό σταθμό της Ρώμης.
Η τιμή τους ειναι 78€ και για τις 2 νύχτες στις παραπάνω ημερομηνίες και η βαθμολογία του booking ειναι 7.9 που σημαίνει πολύ καλό.

-Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται 3€ δημοτικός φόρος την ημέρα το άτομο καθώς πληρώνεται στο ξενοδοχειο με την άφιξη.
 
Hotel Ercoli
78€/2νύχτες (39€ το άτομο)

Το Ercoli είναι ένα σύγχρονο ξενοδοχείο με 24ωρη ρεσεψιόν και κλιματιζόμενα δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi. Βρίσκεται σε μια κατοικημένη περιοχή, 10 λεπτά με τα πόδια από την πινακοθήκη Villa Borghese και το σταθμό Barberini της γραμμής Α του μετρό. 

Κάθε δωμάτιο διαθέτει θυρίδα ασφαλείας, δροσερό δάπεδο με πλακάκια και ξύλινα έπιπλα. Το ιδιωτικό μπάνιο περιλαμβάνει ντους, στεγνωτήρα μαλλιών και προϊόντα περιποίησης. 

Ο πρωινός μπουφές σερβίρεται στην τραπεζαρία, όπου μπορείτε να επιλέξετε από μια ικανοποιητική ποικιλία εφημερίδων. Στη ρεσεψιόν μπορείτε να κάνετε κράτηση για ξεναγήσεις στην πόλη. 

Το Hotel Ercoli προσφέρει εξαιρετικές συνδέσεις με λεωφορείο στην πόλη, με γρήγορες και συχνές συνδέσεις με το σιδηροδρομικό σταθμό Roma Termini. Στην περιοχή λειτουργούν πολλά τυπικά εστιατόρια και καφέ.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 54€
•Ξενοδοχεία: 78€
ΣΥΝΟΛΟ 132€ / 2 = 66€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνει μια χειραποσκευή 10 κιλών και μια μικρή τσάντα πλάτης ανά άτομο.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν για την ημέρα που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση.
Πολύ πιθανό αν έχουν περάσει αρκετές ημέρες οι τιμές να έχουν διαφοροποιηθεί.
Οπότε καλό είναι να κάνετε τις κρατήσεις άμεσα γιατί οι τιμές στα αεροπορικά και η διαθεσιμότητα στα ξενοδοχεία αλλάζουν συνεχώς.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας ,δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο ,απλα βρίσκουμε διάφορες προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία και φτιάχνουμε διάφορα πακέτα "Do it yourself" ,ώστε να μπορεί να τα κλείσει ο καθένας μόνος του.

-Αν σας αρέσει η σελίδα μας παρακαλώ κάντε μια εγγραφή στο Facebook ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι για τα ταξίδια που βγάζουμε και μια κοινοποίηση καθώς μας βοηθάει να βρίσκουμε περισσότερες προσφορές.Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι !!

 
 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال