ΠΟΝΤΑ ΝΤΕΛΓΑΔΑ ,ΠΟΡΤΟ 279€ (30/01 - 06/02)

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016
 
 
Ταξίδι στη μέση του Ατλαντικού στις Αζόρες νήσους στη Πόντα Ντελγάδα και στο Πόρτο της Πορτογαλίας ,με διαμονή σε ξενοδοχεία με καλές κριτικές μόνο με 279€ αεροπορικά ,διαμονή ,φόρους.

Οι Αζόρες νήσοι ή αλλιώς "Χαβάη της Ευρώπης" είναι ένα σύμπλεγμα εννιά νησιών 800 μίλια ανοικτά της Πορτογαλίας, στον Ατλαντικό ωκεανό.Πρόκειται για ηφαιστειογενή νησιά με κλίμα υγρό και θερμό.Τον Φεβρουάριο η θερμοκρασία κυμαίνεται από 10 έως 16 βαθμούς.

Σμαραγδένια νερά, μπλε εκθαμβωτικές λίμνες, καταπράσινα λιβάδια, ηφαιστειακές σπηλιές, φαράγγια, καταρράκτες. Νησιά με μοναδικής ομορφιάς ενδοχώρες που αν κάποιος πιστεύει στον παράδεισο, σίγουρα το φαντάζεται κάπως έτσι.

Οι ημερομηνίες είναι 30/01 με 06/02 αλλά με λίγο ψάξιμο μπορείτε να βρείτε και άλλες ημερομηνίες κοντά στη τιμή αυτή ακολουθώντας το παράδειγμα αυτό.

Θα μείνετε 4 νύχτες Πόντα Ντελγάδα και 3 νύχτες  Πόρτο.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Το εισιτήρια είναι όλα με την Ryanair και κοστίζουν 169€ συνολικά για 6 πτήσεις.

Θα κάνετε 3 διαφορετικές κρατήσεις με επιστροφή απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair.

Κράτηση 1 (49€)
Αθήνα - Ρώμη 30/01 - 06:55
Ρώμη - Αθήνα 06/02 - 13:00

Κράτηση 2 (73€)
Ρώμη - Πόρτο 30/01 - 10:45
Πόρτο - Ρώμη 06/02 - 06:25

Κράτηση 3 (47€)
Πόρτο - Πόντα Ντελγάδα 30/01 - 15:50
Πόντα Ντελγάδα - Πόρτο 03/02 - 12:10

*Πόντα Ντελγάδα θα πάτε με 2 ανταποκρίσεις σε Ρώμη και Πόρτο με αναμονή 3 ώρες σε κάθε αεροδρόμιο με συνολική διάρκεια ταξιδιού 13 ώρες.
Στην επιστοφή η ανταπόκριση θα είναι μόνο στη Ρώμη καθώς θα μείνετε  3 νύχτες Πόρτο.

 

ΞΕΝΔΟΧΟΧΕΙΑ
Τα ξενοδοχεία είναι και τα 2 άριστα καθώς οι κριτικές στο booking είναι άνω από 8,0 και βρίσκονται στο κέντρο.Κοστίζουν 220€ συνολικά και η κράτηση θα γίνει στο booking.com

Πιθανές εκπτώσεις θα εμφανιστούν αφού κάνετε login στην ιστοσελίδα

Πόντα Ντελγάδα 
 
Residencial Sete Cidades
130€/4νύχτες (75€ το άτομο)
Check in 30/01 
Check out 03/02 

Στην καρδιά του Ponta Delgada, αυτό το ξενοδοχείο διαθέτει βεράντα στον τελευταίο όροφο με πανοραμική θέα στον Ατλαντικό Ωκεανό, στα βουνά και στην πόλη. Απέχει 500μ. από τη μαρίνα. 

Όλα τα δωμάτια του Residencial Sete Cidades είναι εξοπλισμένα με ιδιωτικό μπάνιο και καλωδιακή τηλεόραση. Μερικά έχουν μπαλκόνι, ενώ άλλα προσφέρουν θέα στα βουνά. 

Ο καθημερινός μπουφές πρωινού περιλαμβάνει φρεσκοψημένο ψωμί, τυρί, ζαμπόν και εποχικά φρούτα. Υπάρχει επίσης ένα μικρό μπαρ, που σερβίρει μεγάλη ποικιλία από δροσιστικά ποτά και ελαφριά γεύματα. 


Πόρτο
 
Residencial Belo Sonho
90€/3νύχτες 
Check in 03/02
Check out 06/02

Αυτός ο ξενώνας βρίσκεται στο κέντρο του Πόρτο, σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια από τον ποταμό Douro. Προσφέρει δωρεάν Wi-Fi και απλά επιπλωμένα δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο και τηλεόραση. 

Το Residencial Belo Sonho προσφέρει εύκολη πρόσβαση στα κύρια τουριστικά αξιοθέατα του Πόρτο, καθώς βρίσκεται 5 λεπτά με τα πόδια από τους σταθμούς Bolhao και Aliados του μετρό. Ο σιδηροδρομικός σταθμός São Bento είναι επίσης πολύ κοντά. 

Το Belo Sonho διαθέτει 24ωρη ρεσεψιόν, βολικό χώρο φύλαξης αποσκευών και υπηρεσίες πλυντηρίου και σιδερώματος. 

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τα γεύματα και τα ποτά τους στα πολλά εστιατόρια, τις καφετέριες και τα μπαρ που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Η διάσημη εμπορική οδός, Rua de Santa Catarina είναι άμεσα προσβάσιμη.


Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 338€
•Ξενοδοχεία: 220€
ΣΥΝΟΛΟ 558€ / 2 = 279€ το άτομο

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνει μια χειραποσκευή 10 κιλών.Προσθετες αποσκευές μπορείτε να αγοράσετε με επιπλέων χρέωση.

-Οι συγκεκριμένες πτήσεις ανταπόκρισης δεν προστατεύονται με εγγύηση σε περίπτωση καθυστέρησης ή ακύρωσης της προηγούμενης πτήσης.Που σημαίνει πως αν καθυστερήσει η πρώτη πτήση και φύγει η δεύτερη της ανταπόκρισης η εταιρία δεν είναι υποχρεωμένη να σας αποζημιώσει για την πτήση που χάσατε.Επίσης είστε υποχρεωμένοι να κάνετε αυτομεταφορά στο αεροδρόμιο , πρέπει να παραλάβετε τις αποσκευές σας και να ξαναπεράσετε εκ νέου τον έλεγχο ασφαλείας του αεροδρομίου πριν μπείτε στο δεύτερο αεροπλάνο.Πρέπει να έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεση σας πριν την δεύτερη πτήση.Στη συγκεκριμένη περίπτωση στις πτήσης ανταπόκρισης σε Ρώμη και Πόρτο  έχετε πάνω από 3 ώρες για την επόμενη πτήση ,οπότε οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο είναι ελάχιστες.
*Οι πτήσεις της Ryanair κατά 90% είναι στην ώρα τους βάση στατιστικών από 550.000 πτήσεις σε διάστημα ενός χρόνου.Επίσης  ,συνήθως οι πτήσεις δεν καθυστερούν περισσότερο από μία ώρα.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν για την ημέρα που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση.
Πολύ πιθανό αν έχουν περάσει αρκετές ημέρες οι τιμές να έχουν διαφοροποιηθεί.
Οπότε καλό είναι να κάνετε τις κρατήσεις άμεσα γιατί οι τιμές στα αεροπορικά και η διαθεσιμότητα στα ξενοδοχεία αλλάζουν συνεχώς.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας ,δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο ,απλα βρίσκουμε διάφορες προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία και φτιάχνουμε διάφορα πακέτα "Do it yourself" ,ώστε να μπορεί να τα κλείσει ο καθένας μόνος του.

-Αν σας αρέσει η σελίδα μας παρακαλώ κάντε μια εγγραφή στη σελιδα μας στο Facebook "Greek Travelers" ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι για τα ταξίδια που βγάζουμε και μια κοινοποίηση καθώς μας βοηθάει να βρίσκουμε περισσότερες προσφορές.Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι !!

 
 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال