ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ 684€ (15/02 - 24/02)

Σαββατο 17 Δεκεμβρίου 2016
 

Ταξίδι στην εξωτική  Σρι Λανκα τον Φεβρουάριο για 10 μέρες με διαμονή σε ξενοδοχείο 3 αστέρων με τελική τιμή 684€ αεροπορικά ,διαμονή ,φόρους.

Η Σρι Λάνκα με τον υδράργυρο να διατηρείται όλο τον χρόνο γύρω στους 27ο βαθμούς είναι ένας τέλειος εξωτικός προορισμός για να ξεφύγεις από το κρύο του δικού μας χειμώνα.

Ναοί κρυμμένοι μέσα σε σπήλαια, αγάλματα σκαλισμένα σε βράχους, βασιλικά παλάτια και μνημεία λατρείας, νωπογραφίες, σαφάρι 4x4 σε εθνικά πάρκα, κήποι μπαχαρικών και κέντρα τεχνών, φυτείες τσαγιού  και ορφανοτροφεία ελεφάντων, είναι μόνο μερικές από τις πραγματικά μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει ένα ταξίδι- ζωής, στην εξωτική Σρι Λάνκα.

Πληροφορίες από το ethnos.gr  εδώ
Πληροφορίες από το travelsroties.gr  εδώ

Οι ημερομηνίες είναι 15/02 με 24/02 

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Gulf Air από το Μπαχρέιν και κοστίζουν 542€ με επιστοφή το άτομο μαζί με δωρεάν αποσκευές έως 30 κιλά.

Η κράτηση θα πρέπει να γίνει μέσω του Skyscanner.com και επιλογή του pamediakopes.gr ως παρόχου κράτησης όπως φαίνεται παρακάτω.

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Το ξενοδοχείο είναι το 3 αστέρων Silvikris Villas το οποίο βρίσκεται στο Κολόμπο την πρωτεύουσα της Σρι Λανκας.

Το ξενοδοχείο κοστίζει 284€ συνολικά και για τις 9 νύχτες που θα μείνετε και η κράτηση αυτή την φορά θα την κάνετε από το kayak.com καθώς εκεί βρήκαμε την καλύτερη προσφορά.

Η διαδικασία είναι απλή ,θα μπείτε στο www.kayak.com θα βάλετε στην αναζήτηση το όνομα  του ξενοδοχείου "Silvikris villas" και τις ημερομηνίες που έχουμε βρει και απλά ακολουθείτε τις οδηγίες.

 
 
Silvikris Villas
284€/9νυχτες (142€ το άτομο)
Check in 15/02
Check out 24/02
 
ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ 
Δεν χρειάζεται βίζα για την είσοδό σας στη χώρα εφόσον έχετε ελληνικό διαβατήριο και μπορείτε να παραμείνετε χωρίς διατυπώσεις μέχρι 30 μέρες. Σε περίπτωση που θέλετε να παραμείνετε περισσότερο, μπορείτε να ζητήσετε άδεια παραμονής μέχρι και 3 μήνες, από το τμήμα Αλλοδαπών (Marine Drive, Colombo 1) που θα σας χορηγηθεί με απλή και σύντομη διαδικασία. Μοναδικός περιορισμός είναι να έχετε εισιτήριο για την έξοδό σας από τη χώρα και ένα ελάχιστο ποσό για να καλύψετε τα έξοδα παραμονή σας. 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 1084€
•Ξενοδοχείο: 284€
ΣΥΝΟΛΟ 1368€ / 2 = 684€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνουν αποσκευές έως 30 κιλά το άτομο.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν για την ημέρα που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση.
Πολύ πιθανό αν έχουν περάσει αρκετές ημέρες οι τιμές να έχουν διαφοροποιηθεί.
Οπότε καλό είναι να κάνετε τις κρατήσεις άμεσα γιατί οι τιμές στα αεροπορικά και η διαθεσιμότητα στα ξενοδοχεία αλλάζουν συνεχώς.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας ,δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο ,απλα βρίσκουμε διάφορες προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία και φτιάχνουμε διάφορα πακέτα "Do it yourself" ,ώστε να μπορεί να τα κλείσει ο καθένας μόνος του.

-Αν σας αρέσει αυτό το ιστολόγιο  κάντε μια εγγραφή και στη σελίδα μας στο Facebook "Greek Travelers" ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι για τα ταξίδια που βγάζουμε και ένα like ή μια κοινοποίηση καθώς μας βοηθάει να βρίσκουμε καλύτερες προσφορές.Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι !!

 
 
 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال