ΒΑΡΣΟΒΙΑ 89€ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ)

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016
 

Ταξιδέψτε στη Βαρσοβία για 3 μέρες με διαμονή σε ξενοδοχείο 3 αστέρων με τελική τιμή 89€ αεροπορικά,ξενοδοχεία,φόρους.

Οι ημερομηνίες για αυτή την τιμή είναι 20/01 με 23/01
άλλες ημερομηνίες με κάτω από 100€ στο σύνολο είναι:

14/01 - 17/01
19/01 - 22/01
20/01 - 23/01
26/01 - 29/01
28/01 - 31/01

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και κοστίζουν από 44 έως 50€ στις παραπάνω ημερομηνίες και η κράτηση θα πρέπει να γίνει απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair.

 
 
ΞΕΞΔΟΧΟΕΙΟ 
Το ξενοδοχείο είναι 3 αστέρων και κοστίζει από 80 έως 90€ στις παραπάνω ημερομηνίες και για τις 3 νύχτες και η κράτηση θα πρέπει να γίνει από το booking.com

*Πιθανες εκπτώσεις στο ξενοδοχείο θα εμφανιστούν αφού κάνετε login στην ιστοσελίδα.

 
Best Western Hotel Felix
81€/3νύχτες (40€ το άτομο)

Το 3 αστέρων αυτό ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή της Βαρσοβίας, μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της πόλης. Διαθέτει ευρύχωρα δωμάτια με δορυφορική τηλεόραση. 

Όλα τα δωμάτια στο Best Western Hotel Felix έχουν ένα ευρύχωρο μπάνιο με ντουζιέρα και στεγνωτήρα μαλλιών. Κάθε δωμάτιο διαθέτει χώρο εργασίας, ενώ ορισμένα έχουν μπαλκόνι. 

Καθημερινά, στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, το οποίο ειδικεύεται στην πολωνική και ευρωπαϊκή κουζίνα, σερβίρεται μπουφές πρωινού. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα ποτό ή να παίξουν μπιλιάρδο στο μπαρ After 5. 

Το προσωπικό της ρεσεψιόν είναι διαθέσιμο όλο το 24ωρο και μπορεί να αποθηκεύσει τα τιμαλφή των επισκεπτών στη θυρίδα ασφαλείας του ξενοδοχείου. Το ξενοδοχείο διαθέτει σάουνα και προσφέρει ποικιλία περιποιήσεων μασάζ για να χαλαρώσετε. 

Το Best Western Hotel Felix βρίσκεται μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από το εμπορικό κέντρο Promenada. Το αεροδρόμιο Chopin της Βαρσοβίας βρίσκεται σε απόσταση 15 χιλιομέτρων.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα (15/01-18/01)
•Αεροπορικά εισιτήρια: 94€
•Ξενοδοχείο: 81€
ΣΥΝΟΛΟ 175€ / 2 = 87€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνει μια χειραποσκευή 10 κιλών και μια μικρή τσάντα πλάτης ανά άτομο.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν για την ημέρα που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση.
Πολύ πιθανό αν έχουν περάσει αρκετές ημέρες οι τιμές να έχουν διαφοροποιηθεί.
Οπότε καλό είναι να κάνετε τις κρατήσεις άμεσα γιατί οι τιμές στα αεροπορικά και η διαθεσιμότητα στα ξενοδοχεία αλλάζουν συνεχώς.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας ,δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο ,απλα βρίσκουμε διάφορες προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία και φτιάχνουμε διάφορα πακέτα "Do it yourself" ,ώστε να μπορεί να τα κλείσει ο καθένας μόνος του.

-Αν σας αρέσει η σελίδα μας παρακαλώ κάντε μια εγγραφή στο Facebook ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι για τα ταξίδια που βγάζουμε και μια κοινοποίηση καθώς μας βοηθάει να βρίσκουμε περισσότερες προσφορές.Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι !!

 
 
 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال