ΚΑΝΑΡΙΑ ΝΗΣΙΑ (09/03 - 16/03

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017
 

Χειμωνιάτικες βουτιές τον Μάρτιο στη Λανθαρότε στα Κανάρια Νησιά ,με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο με πισίνα.Τελική τιμή 325€ αεροπορικά και διαμονή με όλους τους φόρους.

Συγκεκριμένα θα μείνετε 7 νύχτες ατο Πουέρτο ντελ Κάρμεν ,το ποιο τουριστικό μέρος του νησιού.Οι ημερομηνίες είναι 09/03 με 16/03

Η Λανθαροτε είναι ηφαιστειογενές νησί στον Ατλαντικο ωκεανό ,απέναντι από τις ακτές του Μαρόκου ,ανήκει στην Ισπανία και μαζί με άλλα νησιά αποτελούν τα Κανάρια νησιά.
Το κλίμα των νησιών αυτών είναι από τα καλύτερα στο κόσμο καθώς έχουν σταθερή μέση θερμοκρασία τους 25 βαθμούς όλο τον χρόνο ,κάνοντας το αγαπημένο προορισμό των Ευρωπαίων τον χειμώνα.

Θα συναντήσετε πολλά φυσικά πάρκα ,υπέροχες παραλίες και πανέμορφα τοπία ,λόγω των κόκκινων βουνών που έχει δημιουργήσει το ηφαίστειο.Θα δείτε επίσης και καμήλες καθώς βρίσκεται απέναντι από την έρημο Σαχαρα και έχει πολλά στοιχεία που την θυμίζουν.

Η Λανθαρότε είναι αγαπημένος προορισμός των Ευρωπαίων που αναζητούν το καλοκαίρι στην καρδιά του χειμώνα ,επίσης είναι και δικός μας αγαπημένος  προορισμός καθώς την έχουμε επισκεφτεί 2 φορές πρόσφατα και πραγματικά αξίζει να πάει κανείς.

Σύντομα μόλις είναι έτοιμη και η ιστοσελίδα μας θα αναρτήσουμε ένα ταξιδιωτικό οδηγό με φωτογραφίες και βίντεο.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair με ανταπόκριση στη Ρώμη και κοστίζουν 132€ το άτομο.
Θα πρέπει να γίνουν 2 διαφορετικές κρατήσεις απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair.

Πρώτη κράτηση (46€)
Αθήνα - Ρώμη CIA 09/03 - 06:55 
Ρώμη CIA - Αθήνα 16/03 - 18:15

Δεύτερη κράτηση (86€)
Ρώμη FCO - Λανθαρότε 09/03 - 12:55
Λανθαρότε - Ρώμη FCO 16/03 - 07:20

------------------------------------------------------------------
Εναλλακτική κράτηση με Aegean (96€)
Αθήνα - Ρώμη FCO 09/03 - 09:50
Ρώμη FCO - Αθήνα 16/03 - 17:25

*Προσοχή τα αεροδρόμια ανταπόκρισης είναι  διαφορετικά μεταξύ τους ,και έχετε πάνω από 5 ώρες για μα μεταφερθείτε από το ένα στο άλλο .Το αεροδρόμιο απο Αθήνα για Ρώμη είναι στο Ciampino ,και το αεροδρόμιο από Ρώμη για Λανθαρότε είναι στο Fiumicino.Η διαδρομή είναι πολύ εύκολη.Απο το ένα αεροδρόμιο θα πάτε με λεωφορείο η τρένο στο Τερμίνι και από εκει θα πάρετε το λεωφορείο η το τρένο για το άλλο αεροδρόμιο.Η διάρκεια της διαδρομής είναι περίπου 1.30ωρα με λεωφορείο και θα σας κοστίσει 8€ ,και με τρένο 1ώρα και θα σας κοστίσει 14€ το άτομο.
Περισσότερες πληροφορίες για διαδρομές στην ιστοσελίδα Rome2rio.com

*Αν δεν θέλετε να μπείτε στην διαδικασία να αλλάξετε αεροδρόμιο μπορείτε να πάτε Ρώμη με την εναλλακτική κράτηση με την Aegean που έχουμε βάλει παραπάνω η οποία προσγειώνετε κατευθείαν στο Fiumicino και τα εισιτήρια κοστίζουν 96€ με επιστροφή.

*Οι συγκεκριμένες πτήσεις ανταπόκρισης δεν προστατεύονται με εγγυήσεις ,διαβάστε παρακάτω για λεπτομέρειες.

 
 
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Το Apartamentos Aloe είναι ένα γραφικό συγκρότημα διαμερισμάτων και βρίσκεται στο Puerto del Carmen στο ποιο τουριστικό μέρος του νησιού μόλις 10 λεπτά μακριά με τα πόδια από την παραλία και τα παραλιακά εστιατόρια και μπαρ.Το κατάλυμα προσφέρει και εξωτερική πισίνα που λειτουργεί όλη την διάρκεια του χρόνου.Η τιμή του και για τις 7 νύχτες είναι στα 388€ το δίκλινο.

Για περισσότερες πληροφορίες και απευθείας κράτηση από το booking κάντε κλικ εδώ

Apartamentos Aloe



ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Το νησί είναι αρκετά μεγάλο και για να το εξερευνήσετε όλο  θα χρειαστείτε και αυτοκίνητο.Οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων στα Κανάρια νησιά είναι πολύ φθηνά και η τιμή της βενζίνης επίσης με τιμές κάτω από 1€ το λίτρο.

Ένα μικρό αυτοκίνητο για 4 άτομα θα σας κοστίσει από 7€ την ημέρα ,περίπου 41€ και για τις 7 ημέρες.Κάντε online κράτηση από την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων αυτοκινήτων στον κόσμο την rentalcars.com

Κάντε κράτηση εδώ


ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα (09/05-13/05)
•Αεροπορικά εισιτήρια: 264€
•Ξενοδοχείο: 388€
ΣΥΝΟΛΟ 652€ / 2 = 326€ το άτομο

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνει μια χειραποσκευή 10 κιλών και μια μικρή τσάντα χεριού ή πλάτης ανά άτομο με την Ryanair.Η Aegean επιτρέπει μόνο την χειραποσκευή.

-Οι συγκεκριμένες πτήσεις ανταπόκρισης δεν προστατεύονται με εγγύηση σε περίπτωση καθυστέρησης ή ακύρωσης της προηγούμενης πτήσης.Που σημαίνει πως αν καθυστερήσει η πρώτη πτήση και φύγει η δεύτερη της ανταπόκρισης η εταιρία δεν είναι υποχρεωμένη να σας αποζημιώσει για την πτήση που χάσατε.Επίσης είστε υποχρεωμένοι να κάνετε αυτομεταφορά στο αεροδρόμιο , πρέπει να παραλάβετε τις αποσκευές σας και να ξαναπεράσετε εκ νέου τον έλεγχο ασφαλείας του αεροδρομίου πριν μπείτε στο δεύτερο αεροπλάνο.Άρα πρέπει να έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεση σας πριν την δεύτερη πτήση.Στη συγκεκριμένη περίπτωση στις πτήσης ανταπόκρισης στη Ρώμη  έχετε πάνω από 5 ώρες αναμονή για την επόμενη ,οπότε οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο είναι μικρές.Για το τι θα κάνετε σε τέτοιες περιπτώσεις διαβάστε εδώ

*Οι πτήσεις της Ryanair κατά 90% είναι στην ώρα τους βάση στατιστικών από 550.000 πτήσεις σε διάστημα ενός χρόνου.Επίσης  ,συνήθως οι πτήσεις δεν καθυστερούν περισσότερο από μία ώρα.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση ,πολύ πιθανό αν έχουν περάσει πολλές ημέρες  οι τιμές να έχουν διαφοροποιηθεί.Γιαυτο κάντε τις κρατήσεις σας άμεσα.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας από τους συνδέσμους που σας δίνουμε.Δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο αλλά ιστότοπος ενημέρωσης για οικονομικά ταξιδιωτικά πακέτα.

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι 


Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال