ΠΡΑΓΑ 128€ (4ΜΕΡΕΣ ,ΜΑΡΤΙΟΣ)

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2016
 

Ταξιδέψτε στη παραμυθένια Πράγα τον Μάρτιο για 4 ημέρες με διαμονή σε ξενοδοχείο 4 αστέρων ,με τελική τιμή 128€ αεροπορικά ,ξενοδοχείο ,φόρους.
 
Συγκεκριμένα θα πάτε με ανταπόκριση στο Μιλάνο και θα επιστρέψετε με απευθείας πτήση.Θα μείνετε 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο κοντά στο κέντρο.

Η συνολική τιμή αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή και ξενοδοχείο μαζί με όλους τους φόρους είναι 128€.

Οι ημερομηνίες είναι οι παρακάτω:

01/03 - 04/03 (3 διανυκτερεύσεις 128€)
15/03 - 18/03 (3 διανυκτερεύσεις 128€)
14/03 - 18/03 (4 διανυκτερεύσεις 150€)

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Τα αεροπορικά εισιτήρια στο πήγαινε είναι με την Ryanair με ανταπόκριση στο Μιλάνο και στην επιστροφή με την Aegean με απευθείας πτήση ,και κοστίζουν 92€ συνολικά.

Οι κρατήσεις που πρέπει να γίνουν είναι 3 στο σύνολο από τους παρακάτω συνδέσμους.

Παράδειγμα για τις 01/03 - 04/03

Αθήνα - Μιλάνο 01/03 - 09:45 (Ryanair)
Μιλάνο  - Πράγα 01/03 - 16:10 (Ryanair)
*Πράγα - Βουδαπέστη 04/03 - 11:35 (petas.gr)


Αντίστοιχα θα κάνετε της κρατήσεις και για τις υπόλοιπες ημερομηνίες 

*Η διάρκεια της αναμονής στο Μιλάνο είναι κοντά στις 5 ώρες ,προλαβαίνετε άνετα και μια βόλτα στο Μπέργκαμο για πίτσα.

*Η πτήση από Πράγα για Βουδαπέστη είναι με ανταπόκριση στην Αθήνα ,εσείς φυσικά δεν θα πάτε Βουδαπέστη ,μόλις κατεβείτε Αθήνα απλά πάτε σπίτι σας.Με αυτό τον τρόπο η πτήση της Aegean ειναι ποιο φθηνή από τι απευθείας.

*Οι συγκεκριμένες πτήσεις ανταπόκρισης δεν προστατεύονται με εγγυήσεις ,διαβάστε στις διευκρινίσεις για περισσότερες λεπτομέρειες.

*Η τιμή της Aegean περιλαμβάνει μια χειραποσκευή έως 8-10 κιλά ,οπότε αυτή θα είναι και η μόνη σας  αποσκευή που θα έχετε μαζί σας ,και με την Ryanair που επιτρέπει και μια δεύτερη μικρή τσάντα πλάτης.

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Το ξενοδοχείο είναι 4 αστέρων και βρίσκεται μόλις 2 στάσεις μακριά  με μετρό από την παλιά πόλη της Πράγας.Η τιμή του και για τις 3 νύχτες είναι 72€ το δίκλινο.

Για περισσότερες πληροφορίες και απευθείας κράτηση από το booking εδώ και επωφεληθείτε με έκπτωση 46% για σήμερα.

Hotel Meda-Art of Museum
 

Στηρίξτε μας κάνοντας τις κρατήσεις από τους συνδέσμους που σας δίνουμε ,είτε μείνετε στα ξενοδοχεία που προτείνουμε είτε σε άλλο ,καθώς μας βοηθάει να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε και να βρίσκουμε φθηνά πακέτα ,αποφεύγοντας την εμπορευματοποίηση της ύλης μας.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 184€
•Ξενοδοχείο: 72€
•ΣΥΝΟΛΟ: 256€ / 2 = 128€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Οι συγκεκριμένες πτήσεις ανταπόκρισης δεν προστατεύονται με εγγύηση σε περίπτωση καθυστέρησης ή ακύρωσης της προηγούμενης πτήσης.Που σημαίνει πως αν καθυστερήσει η πρώτη πτήση και φύγει η δεύτερη της ανταπόκρισης η εταιρία δεν είναι υποχρεωμένη να σας αποζημιώσει για την πτήση που χάσατε.Επίσης είστε υποχρεωμένοι να κάνετε αυτομεταφορά στο αεροδρόμιο , πρέπει να παραλάβετε τις αποσκευές σας και να ξαναπεράσετε εκ νέου τον έλεγχο ασφαλείας του αεροδρομίου πριν μπείτε στο δεύτερο αεροπλάνο.Άρα πρέπει να έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεση σας πριν την δεύτερη πτήση.Στη συγκεκριμένη περίπτωση στις πτήσης ανταπόκρισης στο Μιλάνο  έχετε 5 ώρες αναμονή για την επόμενη ,οπότε οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο είναι μικρές.
*Οι πτήσεις της Ryanair κατά 90% είναι στην ώρα τους βάση στατιστικών από 550.000 πτήσεις σε διάστημα ενός χρόνου.Επίσης  ,συνήθως οι πτήσεις δεν καθυστερούν περισσότερο από μία ώρα.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση ,πολύ πιθανό αν έχουν περάσει πολλές ημέρες  οι τιμές να έχουν διαφοροποιηθεί.Γιαυτο κάντε τις κρατήσεις σας άμεσα.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας από τους συνδέσμους που σας δίνουμε.Δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο αλλά ιστότοπος ενημέρωσης για οικονομικά ταξιδιωτικά πακέτα.

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι 


Booking.com
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال