ΠΡΑΓΑ 150€ (5ΜΕΡΕΣ ,ΜΑΡΤΙΟΣ)

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017
 
 
Ταξιδέψτε στη παραμυθένια Πράγα τον Μάρτιο για 5 ημέρες με διαμονή σε ξενοδοχείο 3 αστέρων ,με τελική τιμή 150€ διαμονή και αεροπορικά μαζί με όλους τους φόρους.
 
Συγκεκριμένα θα μείνετε 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο κοντά στο κέντρο.Θα πάτε με ανταπόκριση και θα επιστρέψετε με απευθείας πτήση.

Οι ημερομηνίες είναι 01/03 έως 05/03 ,άλλες διαθέσιμες ημερομηνίες σε αυτή την τιμή για τον Μάρτιο δεν βρήκαμε.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Τα αεροπορικά εισιτήρια στο πήγαινε είναι με την Ryanair με ανταπόκριση στο Μιλάνο και στην επιστροφή με την Aegean με απευθείας πτήση ,και κοστίζουν 113€ συνολικά το άτομο.

Οι κρατήσεις που πρέπει να γίνουν είναι στο σύνολο 3 ,από την ιστοσελίδα της Ryanair και το petas.gr

Κράτηση με Ryanair
Αθήνα - Μιλάνο 01/03 - 09:45 
Μιλάνο  - Πράγα 01/03 - 16:10 

Κράτηση από το Petas.gr
Πράγα - Βουδαπέστη 05/03 - 16:35


*Η διάρκεια της αναμονής στο Μιλάνο είναι κοντά στις 5 ώρες ,προλαβαίνετε άνετα και μια βόλτα στο Μπέργαμο που βρίσκεται το αεροδρόμιο.

*Η πτήση από Πράγα για Βουδαπέστη είναι με ανταπόκριση στην Αθήνα ,εσείς φυσικά δεν θα πάτε Βουδαπέστη ,μόλις κατεβείτε Αθήνα απλά πάτε σπίτι σας.Με αυτό τον τρόπο η πτήση της Aegean ειναι ποιο φθηνή από τι απευθείας.

*Οι συγκεκριμένες πτήσεις ανταπόκρισης δεν προστατεύονται με εγγυήσεις ,διαβάστε στις διευκρινίσεις για περισσότερες λεπτομέρειες.

*Η τιμή της Aegean περιλαμβάνει μια χειραποσκευή έως 8 κιλά  ,οπότε αυτή θα είναι και η μόνη σας  αποσκευή που θα έχετε μαζί σας ,ακόμα και με την Ryanair που επιτρέπει και μια δεύτερη μικρή τσάντα.

 
 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Το ξενοδοχείο είναι 3 αστέρων και βρίσκεται 4 στάσεις μακριά από την κεντρική πλατεία Wenceslas.Στη γύρω περιοχή υπάρχουν πολλά εστιατόρια.Η τιμή είναι είναι στα 77€ το δίκλινο και για τις 4 νύχτες.

Για περισσότερες πληροφορίες και απευθείας κράτηση από το booking ,κάντε κλικ  εδώ

Gallery Hotel SIS

 

Στηρίξτε μας κάνοντας τις κρατήσεις από τους συνδέσμους που σας δίνουμε ,είτε μείνετε στο ξενοδοχείο που προτείνουμε είτε σε άλλο ,καθως μας βοηθάει να  συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε δωρεάν χωρίς να εμπορευματοποίησουμε την ύλη μας.Ευχαριστούμε !!

ΕΠΙΛΟΓΗ 2
Μια πολύ καλή επιλογή είναι και το 4 αστέρων Hotel Roma Prague το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Πράγας , σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την γέφυρα του Καρόλου.Το ξενοδοχείο έχει εξαιρετικές κριτικές με βαθμολογία στο booking 8,5.

Σε περίπτωση που επιλέξετε αυτό το ξενοδοχείο η συνολική τιμή αεροπορικά και διαμονή διαμορφώνεται στα 200€ το άτομο.

Για πληροφορίες και κράτηση κάντε κλικ εδώ

 
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 226€
•Ξενοδοχείο: 77€
•ΣΥΝΟΛΟ: 303€ / 2 = 151,50€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Οι συγκεκριμένες πτήσεις ανταπόκρισης δεν προστατεύονται με εγγύηση σε περίπτωση καθυστέρησης ή ακύρωσης της προηγούμενης πτήσης.Που σημαίνει πως αν καθυστερήσει η πρώτη πτήση και φύγει η δεύτερη της ανταπόκρισης η εταιρία δεν είναι υποχρεωμένη να σας αποζημιώσει για την πτήση που χάσατε.Επίσης είστε υποχρεωμένοι να κάνετε αυτομεταφορά στο αεροδρόμιο , πρέπει να παραλάβετε τις αποσκευές σας και να ξαναπεράσετε εκ νέου τον έλεγχο ασφαλείας του αεροδρομίου πριν μπείτε στο δεύτερο αεροπλάνο.Άρα πρέπει να έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεση σας πριν την δεύτερη πτήση.Στη συγκεκριμένη περίπτωση στις πτήσης ανταπόκρισης στο Μιλάνο  έχετε 5 ώρες αναμονή για την επόμενη ,οπότε οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο είναι μικρές.
*Οι πτήσεις της Ryanair κατά 90% είναι στην ώρα τους βάση στατιστικών από 550.000 πτήσεις σε διάστημα ενός χρόνου.Επίσης  ,συνήθως οι πτήσεις δεν καθυστερούν περισσότερο από μία ώρα.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση ,πολύ πιθανό αν έχουν περάσει πολλές ημέρες  οι τιμές να έχουν διαφοροποιηθεί.Γιαυτο κάντε τις κρατήσεις σας άμεσα.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας από τους συνδέσμους που σας δίνουμε.Δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο αλλά ιστότοπος ενημέρωσης για οικονομικά ταξιδιωτικά πακέτα.

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι 


Booking.com
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال