ΒΕΝΕΤΙΑ 159€ (4 ΜΕΡΕΣ ,ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ)

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2016
 

Τετραήμερο στη Βενετία τον Φεβρουάριο με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 3 αστέρων.Τελική τιμή 159€ αεροπορικά ,ξενοδοχείο ,φόρους.

Συγκεκριμένα θα πάτε αεροπορικώς έως Μπολόνια και από εκεί με τρένο για Βενετία το οποίο κάνει μόλις 1.30 ώρα.

Οι ημερομηνίες είναι οι παρακάτω:

30/01 - 03/02 
06/02 - 10/02 

*Υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες και για την ημέρα του Αγίου Βαλεντινου 13/02 με 17/02 με τα αεροπορικά να κοστίζουν μολις 58€ απλά πρέπει να βρείτε διαφορετικό ξενοδοχείο καθώς αυτό που προτείνουμε σε αυτές της ημερομηνίες έχει διπλάσια τιμή.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair έως Μπολόνια και κοστίζουν 44€ με επιστροφή στις παραπάνω ημερομηνίες.Η κράτηση θα πρέπει να γίνει απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair.

 

ΤΡΕΝΑ ΓΙΑ ΒΕΝΕΤΑ
Από Μπολόνια για Βενετία θα πάτε με τρένο το οποίο κάνει 1.30 ώρα περίπου και τα εισιτήρια κοστίζουν 22,50€ με επιστροφή.

Μπορείτε να κάνετε και online κράτηση από την ιστοσελίδα GoEuro.com

Bologna  - Venezia santa Lucia 06/02 - 12:20
Venezia santa Lucia - Bologna 10/02 - 06:57

Ο σταθμός στη Μπολόνια είναι στο κέντρο ,15 λεπτά μακριά από το αεροδρόμιο  και λέγεται "Bologna centrale" ,και ο σταθμός στη Βενετία λέγεται "Venezia Sandra Luica".Για να δείτε που βρίσκεται ο κάθε σταθμός κάντε αναζήτηση στο google το όνομα του.

*Μεγαλη προσοχή στις ώρες αν κάνετε online κράτηση ,αυτές που προτείνουμε ειναι και οι ποιο βολικές σε σχέση με τις ώρες των πτήσεων.

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 
Το Bridge Hotel είναι ένα 3 αστέρων παραδοσιακό ξενοδοχείο βενετσιάνικου στιλ και βρίσκεται στο κέντρο της Βενετίας μόλις 2 λεπτά με τα πόδια από την γέφυρα των στεναγμών.Η τιμή του και για τις 4 νύχτες είναι στα 184€ το δίκλινο.

Για περισσότερες πληροφορίες και απευθείας κράτηση από το booking κάντε κλικ εδώ και επωφεληθείτε με έκπτωση 70% για σήμερα.

Bridge Hotel
 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 88€
•Τρένα: 50€
•Ξενοδοχείο: 184€
ΣΥΝΟΛΟ 317€ / 2 = 158,50€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνει μια χειραποσκευή 10 κιλών και μια μικρή τσάντα πλάτης ανά άτομο.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν για την ημέρα που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση.
Πολύ πιθανό αν έχουν περάσει αρκετές ημέρες οι τιμές να έχουν διαφοροποιηθεί.
Οπότε καλό είναι να κάνετε τις κρατήσεις άμεσα γιατί οι τιμές στα αεροπορικά και η διαθεσιμότητα στα ξενοδοχεία αλλάζουν συνεχώς.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας ,δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο ,απλα βρίσκουμε διάφορες προσφορές σε αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία και φτιάχνουμε διάφορα πακέτα "Do it yourself" ,ώστε να μπορεί να τα κλείσει ο καθένας μόνος του.

-Αν σας αρέσει αυτό το ιστολόγιο  κάντε μια εγγραφή και στη σελίδα μας στο Facebook "Greek Travelers" ώστε να ενημερώνεστε πρώτοι για τα ταξίδια που βγάζουμε και ένα like ή μια κοινοποίηση καθώς μας βοηθάει να βρίσκουμε καλύτερες προσφορές.Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι !!

Booking.com
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال