ΛΟΝΔΙΝΟ 120€ (ΜΑΡΤΙΟΣ)

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017
 

Τριήμερο στο Λονδίνο τέλη Μαρτίου με τελική τιμή 120€ αεροπορικά και διαμονή με όλους τους φόρους.

Έχουμε λάβει αρκετά μηνύματα ώστε να βρούμε  κάποια οικονομική πρόταση για Λονδίνο για τον Μάρτιο ,αλλά οι τιμές στα αεροπορικά είναι αρκετά υψηλές αυτή την περίοδο.

Παρόλα αυτά βρήκαμε κάποιες πολύ φθηνές πτήσεις της Ryanair από Αθήνα  για Λονδίνο στα τέλη Μαρτίου με 33€ η απλή μετάβαση ,αλλά η επιστροφή κοστίζει τα τριπλάσια χρήματα.

Μια φθηνή επιλογή είναι να επιστρέψετε με ανταπόκριση μέσω Μιλάνου ,έχοντας αρκετό χρόνο  και για μια γρήγορη βόλτα ώστε να δείτε και το Μπέργαμο.

Οι ημερομηνίες μαζί με το συνολικό κόστος αεροπορικά και διαμονή είναι οι παρακάτω:

25/03 - 27/03 (130€)
26/03 - 28/03 (120€)
28/03 - 30/03 (130€)
29/03 - 31/03 (125€)

*Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (11/02) ,και ενδέχεται να αυξηθούν σύντομα.



ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και κοστίζουν στο σύνολο από 77€ έως 88€ το άτομο στις παραπάνω ημερομηνίες.Θα κάνετε 3 διαφορετικές κρατήσεις ως απλή μετάβαση.

Παράδειγμα για τις 26/03 - 28/03
Αθήνα - Λονδίνο 26/03 - 06:30π.μ.
Λονδίνο - Μιλάνο BGY 28/03 - 08:05π.μ.
Μιλάνο BGY - Αθήνα 28/03 - 17:50μ.μ.


*Αντίστοιχα θα κάνετε τις κρατήσεις και για τις υπόλοιπες ημερομηνίες.

*Μεγαλη προσοχή στην κράτηση από Λονδίνο για Μιλάνο ,επιλέξτε το αεροδρόμιο του Μπέργαμο με τα αρχικά BGY ,και ΟΧΙ το Μαλπένσα με τα αρχικά MXP.

*Η τιμή περιλαμβάνει μια χειραποσκευή έως 10 κιλά ,και μια μικρή τσάντα χειρός ή πλάτης το άτομο.

*Οι συγκεκριμένες πτήσεις ανταπόκρισης δεν προστατεύονται με εγγύηση ,διαβάστε παρακάτω για λεπτομέρειες.

 

 
 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 
Το Queens Hotel είναι ένα οικονομικό ξενοδοχείο στο Norwood του Λονδίνου ,περίπου 30  λεπτά μακριά με το μετρό από το κέντρο.Η κοντινότερη στάση μετρό ειναι περίπου 10-15 λεπτά  μακριά με τα πόδια.Ολα τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό ντους και μπάνιο παρόλο την χαμηλή τιμή του.Οι κριτικές του είναι μέτριες ,αλλά για 2 διανυκτερεύσεις και σε αυτή την τιμή είναι  μια χαρά.


*Σε περίπτωση που δεν σας εμφανίζεται η έκπτωση ,κάντε login στην ιστοσελίδα του booking.
 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα (26/03 - 28/03)
•Αεροπορικά εισιτήρια: 154€
•Ξενοδοχείο: 92€
ΣΥΝΟΛΟ 246€ / 2 = 123€ το άτομο

 
-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Οι συγκεκριμένες πτήσεις ανταπόκρισης δεν προστατεύονται με εγγύηση σε περίπτωση καθυστέρησης ή ακύρωσης της προηγούμενης πτήσης.Που σημαίνει πως αν καθυστερήσει η πρώτη πτήση και φύγει η δεύτερη της ανταπόκρισης η εταιρία δεν είναι υποχρεωμένη να σας αποζημιώσει για την πτήση που χάσατε.Επίσης είστε υποχρεωμένοι να κάνετε αυτομεταφορά στο αεροδρόμιο , πρέπει να παραλάβετε τις αποσκευές σας και να ξαναπεράσετε εκ νέου τον έλεγχο ασφαλείας του αεροδρομίου πριν μπείτε στο δεύτερο αεροπλάνο.Άρα πρέπει να έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεση σας πριν την δεύτερη πτήση.Στη συγκεκριμένη περίπτωση στην πτήση ανταπόκρισης στο Μιλάνο  έχετε από 6 ώρες αναμονή για την επόμενη ,οπότε οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο είναι μικρές.

*Οι πτήσεις της Ryanair κατά 90% είναι στην ώρα τους βάση στατιστικών από 550.000 πτήσεις σε διάστημα ενός χρόνου.Επίσης  ,συνήθως οι πτήσεις δεν καθυστερούν περισσότερο από μία ώρα.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση ,πολύ πιθανό αν έχουν περάσει πολλές ημέρες  οι τιμές να έχουν διαφοροποιηθεί.Γιαυτο κάντε τις κρατήσεις σας άμεσα.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας από τους συνδέσμους που σας δίνουμε.Δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο αλλά ιστότοπος ενημέρωσης για οικονομικά ταξιδιωτικά πακέτα.

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال