ΓΕΝΕΥΗ 215€ (13/05 - 16/05)

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017
 

Ταξιδέψτε στη μαγευτική Γενεύη με απευθείας πτήση από Αθήνα ,και με διαμονή σε ξενοδοχείο 4 αστέρων. Τελική τιμή 215€ αεροπορικά και διαμονή μαζί με όλους τους φόρους.

Οι ημερομηνίες είναι από 13/05 έως 16/05 ,άλλες διαθέσιμες ημερομηνίες στη τιμή αυτή δυστυχώς δεν βρήκαμε.

Η Γενεύη βρίσκεται στο νοτιοδυτικό άκρο της Ελβετίας και είναι χτισμένη στις όχθες της λίμνης της Γενεύης. Από τη λίμνη της Γενεύης ξεκινάει ο ποταμός La Rhone ο οποίος χωρίζει την πόλη σε δυο μέρη, την παλιά πόλη στην αριστερή πλευρά με γραφικά πλακόστρωτα δρομάκια , καφέ και πολλά αξιοθέατα και την σύγχρονη πόλη στην απέναντι πλευρά.

Όσον αφορά το κόστος ζωής ,ίσως είναι η ποιο ακριβή πόλη της Ευρώπης , τα πάντα είναι πανάκριβα. Η μέση τιμή στα ξενοδοχεία είναι διπλάσια ,ακόμα και τριπλάσια σε σχέση με άλλες πόλεις στην Ευρώπη.Το μόνο φθηνό που μπορείς να βρεις είναι μόνο τα αεροπορικά εισιτήρια (για αυτή την περίοδο τουλάχιστον)

*Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (28/02) ,και ενδέχεται να αυξηθούν σύντομα.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Aegean με απευθείας πτήση από Αθήνα και κοστίζουν 82€ με επιστροφή το άτομο.Κράτηση θα κάνετε από την airtickets.


*Η τιμή περιλαμβάνει μια χειραποσκευή έως 8 κιλά.

*Αλλες ημερομηνίες με 82€ θα βρείτε και για τις 06/05 έως 09/05 απλά πρέπει να βρείτε διαφορετικό ξενοδοχείο καθώς αυτό που προτεινουμε έχει τριπλάσια τιμή.

 
 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Το ξενοδοχείο είναι 4 αστέρων και βρίσκεται 1χλμ. από το αεροδρόμιο της Γενεύης. Το κέντρο της πόλης βρίσκεται σε απόσταση 10 λεπτών με τις δημόσιες συγκοινωνίες.Η τιμή του για 3 νυχτες είναι στα 266€ το δίκλινο και έχει εξαιρετικές κριτικές.


Αν δεν εμφανίζεται η έκπτωση κάντε login στην ιστοσελίδα του booking.
 
 
 

 ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 164€
•Ξενοδοχείο: 266€
•ΣΥΝΟΛΟ: 430€ / 2 = 215€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση ,πολύ πιθανό αν έχουν περάσει πολλές ημέρες  οι τιμές να έχουν αυξηθεί.Γιαυτο κάντε τις κρατήσεις σας άμεσα.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας από τους συνδέσμους που σας δίνουμε.Δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο αλλά ιστότοπος ενημέρωσης για οικονομικά ταξιδιωτικά πακέτα.

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال