ΓΕΝΕΥΗ 244€ (ΜΑΡΤΙΟΣ)

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017
 

Ταξιδέψτε στη μαγευτική Γενεύη με απευθείας πτήση από Αθήνα και με διαμονή σε ξενοδοχείο 4 αστέρων.Τελική τιμή 244€ αεροπορικά και διαμονή με όλους τους φόρους.

Η Γενεύη βρίσκεται στο νοτιοδυτικό άκρο της Ελβετίας και είναι χτισμένη στις όχθες της λίμνης της Γενεύης. Από τη λίμνη της Γενεύης ξεκινάει ο ποταμός La Rhone ο οποίος χωρίζει την πόλη σε δυο μέρη, την παλιά πόλη στην αριστερή πλευρά με γραφικά πλακόστρωτα δρομάκια , καφέ και πολλά αξιοθέατα και την σύγχρονη πόλη στην απέναντι πλευρά.

Όσον αφορά το κόστος ζωής ,ίσως είναι η ποιο ακριβή πόλη της Ευρώπης , τα πάντα είναι πανάκριβα. Η μέση τιμή στα ξενοδοχεία είναι διπλάσια ,ακόμα και τριπλάσια σε σχέση με άλλες πόλεις στην Ευρώπη.Το μόνο φθηνό που μπορείς να βρεις είναι μόνο τα αεροπορικά εισιτήρια (για αυτή την περίοδο τουλάχιστον)

Βρήκαμε πολλές ημερομηνίες με τα αεροπορικά να κυμαίνονται από 89€ έως 109€ με επιστροφή αλλά ξενοδοχείο σε καλή τιμή βρήκαμε μόνο για λίγες ημερομηνίες.

Ποιο αναλυτικά το συνολικό κόστος μαζί με αεροπορικά και ξενοδοχειο ειναι οι παρακάτω:

18/03 - 21/03 (264€)
20/03 - 23/03 (282€)
25/03 - 28/03 (247€)
27/03 - 30/03 (293€)

*Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (14/02) ,και ενδέχεται να αυξηθούν σύντομα.



ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Swiss airlines από Αθήνα και κοστίζουν από 89€ έως 109€ με επιστροφή στις παραπάνω ημερομηνίες.Κράτηση μπορείτε να κάνετε μέσω του Skyscanner.com ή το airshop.gr με λίγο ακριβότερη τιμή αλλά δωρεάν τσεκ ιν.

Η τιμή περιλαμβάνει μια χειραποσκευή ανα άτομο.

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Το Nash Airport Hotel είναι 4 αστέρων και βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το Αεροδρόμιο της Γενευης με δωρεάν υπηρεσίας μεταφοράς.Το κέντρο είναι προσβάσιμο σε 25 λεπτά με τα δημόσια μέσα.Το ξενοδοχειο διαθέτει δωρεάν Wi-Fi, επιχειρηματική γωνιά, σάουνα και γυμναστήριο με δωρεάν πρόσβαση. 
Έχει τεράστια έκπτωση για σήμερα που αγγίζει το 63% στις παραπάνω ημερομηνίες.Η τιμή του για 3 νυχτες είναι στα 310€ το δίκλινο.


*Αν δεν εμφανίζεται η έκπτωση σιγουρευτείτε ότι έχετε κάνει login στην ιστοσελίδα του booking ή εγγραφή αν δεν είσαι εγγεγραμμένος.

 

 ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα (25/03 - 28/03)
•Αεροπορικά εισιτήρια: 178€
•Ξενοδοχείο: 310€
•ΣΥΝΟΛΟ: 488€ / 2 = 244€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση ,πολύ πιθανό αν έχουν περάσει πολλές ημέρες  οι τιμές να έχουν αυξηθεί.Γιαυτο κάντε τις κρατήσεις σας άμεσα.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας από τους συνδέσμους που σας δίνουμε.Δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο αλλά ιστότοπος ενημέρωσης για οικονομικά ταξιδιωτικά πακέτα.

Γτ οποιαδήποτε βοήθεια η πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στη σελίδα μας στο facebook "Greek travelers" ή στο email grtravelers@gmail.com

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال