ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 25€ (ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ)

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017
  

Μονοήμερη αεροπορική εκδρομή στην πανέμορφη Σαντορίνη με αναχώρηση το πρωί και επιστροφή το βράδυ ,με τελική τιμή 25€ με επιστροφή από το αεροδρόμιο της Αθήνας.

Η Ryanair μόλις έκανε αύξηση στους ναύλους της για όλους τους προορισμους ,η τιμή αυτή δεν ισχύει πλέον ,αλλά μπορείτε να βρείτε διαθέσιμες ημερομηνίες με 34€ τον Φεβρουάριο π.χ. 21/02

Η Σαντορίνη ειναι το ομορφότερο νησί του κόσμου! Και δεν το λέμε εμείς ,αλλά τα εκατομμύρια κόσμου που το ψηφίζουν κάθε χρόνο ,και όχι άδικα.






Η Σαντορίνη θεωρείται ο κατεξοχήν ρομαντικός προορισμός στην Ελλάδα. Δεν συναντάει άλλωστε συχνά κανείς κάτασπρες μεγαλοπρεπείς πολιτείες χτισμένες στο χείλος του γκρεμού, με γραφικά χωριουδάκια, πλακόστρωτα σοκάκια και εντυπωσιακές εκκλησίες που λούζονται στο φως…

Χιλιάδες κόσμου το επισκέπτεται κάθε χρόνο Χειμώνα-Καλοκαίρι απο κάθε γωνιά του πλανήτη ,και εμείς είμαστε τυχεροί γιατί βρίσκεται μόνο μισή ώρα μακριά μας αεροπορικώς από την Αθήνα και 1 ώρα και κάτι από Θεσσαλονίκη.

Όταν βρίσκεις αεροπορικά εισιτήρια μόνο με 25€ με επιστροφή πως να μην την επισκεφτείς ,έστω και για λίγες ωρες ,για ένα καφέ ή μια φωτογραφία με φόντο το ηφαίστειο.

Και όλα αυτά χάρη στην Ryanair καθώς μείωσε τους ναύλους της από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς την Σαντορίνη μόνο με 12,98€ η απλή μετάβαση και σε πολλές διαθέσιμες ημερομηνίες.

 

Η ώρα αναχώρησης από την Αθήνα είναι στις 07:00π.μ. και της επιστροφής στις 19:45μ.μ. ,και έχετε  στη διάθεση σας περισσότερες από 10 ωρες για κάνετε την βόλτα σας.

Όλες οι ημερομηνίες με αναχώρηση το πρωί και επιστροφή το βράδυ είναι οι παρακάτω.Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair. www.ryanair.com

01/03
02/03
03/03
06/03
07/03
08/03
09/03
16/03
18/03
22/03
28/03

Παράδειγμα για τις 03/03
 

Φυσικά οποιος το επιθυμεί μπορει να μείνει και 1 ή 2 νυχτες ,καθώς οι τιμές στα αεροπορικά είναι πολύ χαμηλά σχεδόν για όλο τον Μάρτιο ,και η διαμονή θα σας κοστίσει από 30€ η βραδιά το δίκλινο με κράτηση από το booking.

Ένα οικονομικό ξενοδοχείο σε αυτή την τιμή είναι το  "Αντωνία" βρίσκεται στα Φηρά μόλις 80μετρα μακριά από την κεντρική πλατεία ,και κοστίζει μόλις 30€ η βραδιά ,και έχει εξαιρετικές κριτικές στο booking.


 


Για να πάτε απο το αεροδρόμιο στα Φηρά ο ποιο οικονομικός τρόπος είναι να πάρετε  το τοπικό λεωφορείο που βρίσκεται απέξω από το αεροδρόμιο ,και κοστίζει 1.80 € η διαδρομή.Το λεωφορείο θα σας πάει ως τον κεντρικό σταθμό λεωφορείων των Φηρών και από εκεί πάτε όπου θέλετε.

*Τις πληροφορίες τις βρήκαμε στο Ίντερνετ ,για ποιο ακριβείς πληροφορίες καλέστε στα γραφεία του ΚΤΕΛ Σαντορίνης στο τηλ. 22860 2540 

Άλλη μια επιλογή είναι να νοικιάσετε κάποιο αμάξι ,καθώς οι τιμές αυτή την περίοδο είναι πολύ χαμηλές  ,μπορεί να βρείτε αμάξι για μια ημέρα ακόμα και με κόστος από 20€ ή 25€.

 


Διευκρινίσεις

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση 16/02 ,πολύ πιθανό αν έχουν περάσει πολλές ημέρες  οι τιμές να έχουν αυξηθεί.Γιαυτο κάντε τις κρατήσεις σας άμεσα.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας από τους συνδέσμους που σας δίνουμε.Δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο αλλά ιστότοπος ενημέρωσης για οικονομικά ταξιδιωτικά πακέτα.

Ευχαριστούμε και καλή βόλτα 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال