ΝΑΠΟΛΗ 145€ (ΑΠΡΙΛΙΟΣ)

Κυριακή 05 Μαρτίου 2017
 

Ταξιδέψτε στη πανέμορφη Νάπολη τον Απρίλιο με διαμονή σε ξενοδοχείο κοντά στο κέντρο με πρωινό. Τελική τιμή 145€ αεροπορικά και διαμονή.

Λίγα λόγια για την Νάπολη 
«Δες τη Νάπολη και ύστερα μπορείς να πεθάνεις», λέει μια ιταλική παροιμία. Η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ιταλίας μετά τη Ρώμη και το Μιλάνο.Είναι ένα συναρπαστικό μέρος γεμάτο ζωντάνια, μεσαιωνικά κτήρια και παλιές εκκλησίες, κουλτούρα και «ανοιχτούς» ανθρώπους, υπαίθριες αγορές και μια κουζίνα για να… γλείφουμε τα δάχτυλά μας!

Μόλις 30χλμ μακριά ,στη βόρεια πλευρά του κόλπου βρίσκεται η παλιά πόλη της Πομπηίας ,που αφανίστηκε απο την ισχυρή έκρηξη του Βεζούβιου το 79 μ.χ. ,και πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείτε.

Οι ημερομηνίες μαζί με το συνολικό κόστος αεροπορικά και διαμονή ,είναι οι παρακάτω:

04/04 - 08/04 (145€)
22/04 - 25/04 (167€)

*Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (05/03) ,και ενδέχεται να αυξηθούν σύντομα.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την EasyJet με απευθείας πτήση , και κοστίζουν από 56€ στις παραπάνω ημερομηνίες.Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της EasyJet.


*Στην τιμή περιλαμβάνεται χειραποσκευή μέγιστου βάρους 10 κιλών. Διαστάσεις 50cm x 40cm x 20cm. 

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 
Το Hotel Casanova απέχει μόνο 200 μέτρα από την Piazza Garibaldi, όπου μπορείτε να πάρετε τα τρένα, τα τραμ, το μετρό και τα λεωφορεία όχι μόνο για το κέντρο της πόλης, αλλά και για τις ακτές της Πομπηίας. Οι κύριες ακτές της Νάπολης και τα μουσεία απέχουν μόνο 15 λεπτά.Η τιμή του για 4 βραδιά είναι στα 176€ το δίκλινο.Η τιμή περιλαμβάνει και πρωινό.


 
 
------------------------------------------------------------------

Άλλη μια επιλογή είναι και το παρακάτω ξενοδοχείο 4 αστέρων το οποίο κοστίζει 282€ το δίκλινο και για τα 4 βράδια.Αν επιλέξετε αυτό το ξενοδοχείο η τελική τιμή μαζί με τα αεροπορικά διαμορφώνεται στα 200€ το άτομο.


 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα (04/04 - 08/04)
•Αεροπορικά εισιτήρια: 112€
•Ξενοδοχείο: 176€
•ΣΥΝΟΛΟ: 288€ / 2 = 144€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση ,πολύ πιθανό αν έχουν περάσει πολλές ημέρες  οι τιμές να έχουν αυξηθεί.Γιαυτο κάντε τις κρατήσεις σας άμεσα.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας από τους συνδέσμους που σας δίνουμε.Δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο αλλά ιστότοπος ενημέρωσης για οικονομικά ταξιδιωτικά πακέτα.





Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال