ΙΜΠΙΖΑ 155€ (5 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣΑΛΛΟΝΙΚΗ ,ΜΑΙΟΣ)

 

Ταξιδέψτε από Θεσσαλονίκη στην μαγευτική  Ίμπιζα τον Μάιο για 5 ημέρες ,με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο με πισίνα.Τελική τιμή 143€ αεροπορικά και διαμονή μαζί με όλους τους φόρους.
 
Συγκεκριμένα θα μείνετε 4 νύχτες στο Σαν Αντόνιο την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ίμπιζα.Εκει βρίσκεται και το περίφημο Cafe Del Mar με το υπέροχο ηλιοβασίλεμα και την καταπληκτική lounge μουσική συλλογή.

Ο καιρός στην Ιμπιζα τον Μάιο είναι αρκετά καλός με μέση θερμοκρασία 20 - 25 βαθμούς την ημέρα ,οπότε θα κάνετε άνετα τα μπάνια σας.

Οι ημερομηνίες σε αυτή την τιμή είναι 14/05 με 18/05

*Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (13/03) ,και ενδέχεται να αυξηθούν σύντομα. 

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και την easyJet με ανταπόκριση στο Μιλάνο και κοστίζουν 83€ το άτομο.

Θα κάνετε 2 διαφορετικές κρατήσεις από την ιστοσελίδα της Ryanair και της easyJet  ή το airshop.gr

Πρώτη κράτηση με Ryanair  (46€)
Θεσσαλονίκη - Μιλάνο 14/05 - 10:00 
Μιλάνο - Θεσσαλονίκη 18/05 - 17:05

Δεύτερη κράτηση με EasyJet  (37€)
Μιλάνο - Ίμπιζα 14/05 - 20:30
Ίμπιζα - Μιλάνο 18/05 - 08:50


*Προσοχή τα αεροδρόμια ανταπόκρισης είναι διαφορετικά μεταξύ τους και έχετε στην διάθεση σας από 5 έως 9 ωρες να μεταφερθείτε από το ένα αεροδρόμιο στο άλλο.Ο ποιο εύκολος και ποιο φθηνός τρόπος είναι με τα λεωφορεία της terravision με κόστος 15€ το άτομο.Συγκεκριμένα από το αεροδρόμιο του Μπέργαμο θα πάρετε το λεωφορείο της Terravision (5€) που βρίσκεται ακριβώς με το που βγαίνετε από την έξοδο.Θα κατεβείτε στο "Milano centrale" και εκεί θα πάρετε το άλλο λεωφορείο της Terravision (10€) για το αεροδρόμιο Malpensa.Ακριβώς την ίδια διαδικασία θα κάνετε και στην επιστροφή.Τα λεωφορεία έχουν δρομολόγια κάθε 30 λεπτά με διάρκεια διαδρομής 1 ώρα το καθένα.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με εταιρίες χαμηλού κόστος όπως η Ryanair δεν είναι εγγυημένες και υπόκειται σε κινδύνους λόγω καθυστερήσεων και ακυρώσεων. Όσο μεγαλύτερη είναι η διάρκεια αναμονής τόσο ασφαλέστερη είναι η πτήση.

*Στην τιμή περιλαμβάνεται μόνο χειραποσκευή μέγιστου βάρους 10 κιλών. Διαστάσεις 50cm x 40cm x 20cm.

 
 
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Το Apartamentos Central Park βρίσκεται στην περιοχή Σαν Αντόνιο ,ένα από τα ποιο τουριστικά μέρη της Ίμπιζα.Η παραλία βρίσκεται μόλις 50 μέτρα μακριά και το cafe Del Mar 15 λεπτά μακριά με τα πόδια.Το ξενοδοχείο περιλαμβάνει και πισίνα με θέα την θάλασσα.Η τιμή του και για τα 4 βράδια είναι στα 120€ το δίκλινο.


Πιθανές εκπτώσεις θα εμφανιστούν αφού κάνετε login στην ιστοσελίδα του booking.

 
 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 166€
•Ξενοδοχείο: 120€
ΣΥΝΟΛΟ 286€ / 2 = 143€ το άτομο

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Οι συγκεκριμένες πτήσεις ανταπόκρισης δεν προστατεύονται με εγγύηση σε περίπτωση καθυστέρησης ή ακύρωσης της προηγούμενης πτήσης.Που σημαίνει πως αν καθυστερήσει η πρώτη πτήση και φύγει η δεύτερη της ανταπόκρισης η εταιρία δεν είναι υποχρεωμένη να σας αποζημιώσει για την πτήση που χάσατε.Επίσης είστε υποχρεωμένοι να κάνετε αυτομεταφορά στο αεροδρόμιο , πρέπει να παραλάβετε τις αποσκευές σας και να ξαναπεράσετε εκ νέου τον έλεγχο ασφαλείας του αεροδρομίου πριν μπείτε στο δεύτερο αεροπλάνο.Άρα πρέπει να έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεση σας πριν την δεύτερη πτήση.Στη συγκεκριμένη περίπτωση στις πτήσης ανταπόκρισης στο Μιλάνο  έχετε από 5 έως 9 ώρες αναμονή για την επόμενη ,οπότε οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο είναι μικρές.Για το τι θα κάνετε σε τέτοιες περιπτώσεις διαβάστε εδώ

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας από τους συνδέσμους που σας δίνουμε.Δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο αλλά ιστότοπος ενημέρωσης για οικονομικά ταξιδιωτικά πακέτα.

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال