ΜΑΔΡΙΤΗ ,ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ (16/05-23/05)

 

Ταξιδέψτε στη Μαδρίτη και στη Γκραν Κανάρια για 8 ημέρες με διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία ,με τελική τιμή 280€ αεροπορικά και διαμονή.

Συγκεκριμένα θα μείνετε 4 νύχτες στη Λάς Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και 3 νύχτες στη Μαδρίτη.Οι ημερομηνίες είναι 16/05 με 23/05 

Η Γκραν Κανάρια είναι το πιο δημοφιλές νησί των Κανάριων νήσων με πάνω από 2 εκατομμύρια επισκέπτες τον χρόνο, με θερμοκρασίες 25 - 30 βαθμούς όλο το χρόνο, απέραντες παραλίες και μια συναρπαστική ενδοχώρα που απαρτίζεται απο ερήμους, βουνά και πολλά προστατευμένα φυσικά πάρκα στα οποία συναντά κανείς πολλά είδη υπο εξαφάνιση.

*Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (21/03) ,και ενδέχεται να αυξηθούν σύντομα καθως έχουν μείνει ελάχιστες θέσεις σε αυτή την τιμή.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Alitalia και την Ryanair και κοστίζουν 156€ συνολικά το άτομο.Θα πρέπει να κάνετε 2 διαφορετικές κρατήσεις.

Πρώτη κράτηση 
Αθήνα - Μαδρίτη 16/05 - 05:55
Μαδρίτη - Αθήνα 23/05 - 17:55

Δεύτερη κράτηση 
Μαδρίτη - Γκραν Κανάρια 16/05 - 21:35
Γκραν Κανάρια - Μαδρίτη 20/05 - 17:10


*Οι πτήσεις ανταπόκρισης μέχρι Μαδρίτη είναι προστατευόμενες από την Alitalia.Ο τελικός προορισμός σας είναι η Μαδρίτη ,η Alitalia θα φροντίσει με κάθε τρόπο να φτάσετε εκεί.Απο Μαδρίτη για Γκραν Καναρια οι πτήσεις δεν είναι προστατευόμενες.Η αναμονή μέχρι την επόμενη πτήση είναι 10 ωρες ,και το πιθανότερο δεν θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα.

*Στις πτήσεις με την Alitalia περιλαμβάνονται και αποσκευές ,στις πτήσεις με την Ryanair περιλαμβάνονται μόνο μια χειραποσκευή έως 10 κιλά και μια μικρή τσάντα χειρός ανα άτομο και μπορείτε με επιπλέων 20€ στην πτήση να αγοράσετε μια αποσκευή έως 15 κιλά αν το επιθυμείτε.

*Οι πτήσεις της Alitalia σε αυτή την τιμή είναι ελάχιστες ,σε περίπτωση που ανεβεί η τιμή για τις ωρες που προτεινουμε ,μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικές ωρες με μεγαλύτερη αναμονή ,αρκεί να φροντίσετε να υπάρχει αρκετός χρόνος ώστε να προλάβετε την πτήση της Ryanair για Γκραν Καναρια.Το ασφαλές είναι πάνω από 3 ωρες.

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 

Γκραν Καναρια - Λας Πάλμας
Το Apartamentos Catalina Park βρίσκεται στη Λάς Πάλμας σε ιδανική τοποθεσία, λίγα μόνο μέτρα μακριά από την παραλία Las Canteras, ανάμεσα σε ενδιαφέροντα καταστήματα και εστιατόρια.Η τιμή του είναι στα 130€ και για τα 4 βράδια τις διαμονής σας.


Check in 16/05
Check out 20/05

 

Μαδρίτη 
Το Hostal Los Perales βρίσκεται στο κέντρο της Μαδρίτης, σε απόσταση 7 λεπτών με τα πόδια από την πλατεία Plaza España. Διαθέτει δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο και ντους και δωρεάν Wi-Fi και τηλεόραση.Η τιμή του είναι στα 125€ και για τα 3 βράδια τις διαμονής σας.


Check in 20/05
Check out 23/05

 

------------------------------------------------------------------

Αν δεν θέλετε να μείνετε στη Λάς Πάλμας αλλα κάπου ποιο εξωτικά ,μια καλή επιλογή είναι και το παρακάτω ξενοδοχείο 3 αστέρων ,και βρίσκεται στο κέντρο του θερέτρου Playa del Inglés, μόλις 15 λεπτά μακριά με τα πόδια από τους περίφημους αμμόλοφους του Μασπαλόμας.Το συγκρότημα διαθέτει και εξωτερική πισίνα.Η τιμή του είναι στα 187€ για 4 βραδια.

Αν επιλέξετε το συγκεκριμένο ξενοδοχείο η τελική τιμή αεροπορικά και διαμονή διαμορφώνεται περίπου στα 310€ το άτομο.


 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 312€
•Ξενοδοχεία: 255€
ΣΥΝΟΛΟ 567€ / 2 = 283,50€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν για την ημέρα που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (21/03) .Πολύ πιθανό αν έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την δημοσίευση  οι τιμές να έχουν αυξηθεί ,γιαυτο κάντε τις κρατήσεις σας άμεσα.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας από τους συνδέσμους που σας δίνουμε.Δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο αλλά ιστότοπος ενημέρωσης για οικονομικά ταξιδιωτικά πακέτα. 

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι 

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال