ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ 300€ (26/05-02/06)

 

Ταξίδι στις Βαλτικές χώρες για 7 ημέρες ,με διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία 3 αστέρων ,με τελική τιμή 300€ αεροπορικά και διαμονή.

Οι ημερομηνίες είναι 26/05 με 02/06 με πρώτη στάση στο Ταλίν στην Εσθονία για 3 νύχτες ,μετά στη Ρίγα της Λετονίας για 2 νύχτες και τέλος στη Βίλνιους της Λιθουανίας για 2 νύχτες.

Συγκεκριμένα θα πάτε αεροπορικώς στο Ταλίν με απευθείας πτήση με την Aegean και θα γυρίσετε αεροπορικώς από Βίλνιους με την Ukrainian airlines  με ανταπόκριση στο Κίεβο.Από Ταλίν για Ρίγα και από Ρίγα για Βίλνιους θα πάτε με λεωφορείο το οποίο κάνει λιγότερο από 4 ώρες στην κάθε διαδρομή..

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Aegean και την Ukrainian airlines και κοστίζουν 172€ συνολικά το άτομο.Θα πρέπει να κάνετε 2 διαφορετικές κρατήσεις από το airshop.gr

Αθήνα - Ταλίν 26/05 - 23:20 (Aegean 65€)
Βίλνιους - Αθήνα 02/06 - 07:05(UIA 107€)


*Η πτήση με την Aegean περιλαμβάνει μόνο χειραποσκευή.Σε περίπτωση που θέλετε και αποσκευές μπορείτε με επιπλέων 31€ το άτομο να αγοράσετε κατά την διάρκεια της κράτησης.Η πτήση με την Ukrainian airlines περιλαμβάνει και αποσκευές.
 
 

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ 
Η σύνδεση μεταξύ των 3 χωρών θα γίνει με λεωφορεία από την εταιρία Ecolines ,και τα εισιτήρια κοστίζουν 17€ η διαδρομή ,με διάρκεια ταξιδιού λιγότερες από 4 ώρες.

Τις κρατήσεις θα τις κάνετε online από την ιστοσελίδα 
GoEuro.com

Tallinn - Riga 29/05 -  09.30π.μ. (16,50€)
Riga - Vilnius  31/05 - 07:30π.μ. (17,00€)

Για να δείτε που βρίσκεται ο κάθε σταθμός ,κάντε αναζήτηση στο google maps το όνομα του ,όπως φαίνονται από την ιστοσελίδα του GoEuro ,π.χ. Tallinn ecolines 

Εναλλακτικά τις ίδιες διαδρομές μπορείτε να τις κάνετε και αεροπορικώς με την air Baltic ,με τα αεροπορικά εισιτήρια να κυμαίνονται από 34€ η μετάβαση με χειραποσκευή.Κάντε κράτηση από το airshop.gr

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
Τα ξενοδοχεία είναι 2 και 3  αστέρων και έχουν καλές  κριτικές στο booking.Η τιμή του είναι  221€ στο σύνολο. (110€ το άτομο)

Ταλίν
Το Lilleküla βρίσκεται στο κέντρο του Ταλίν, σε απόσταση 1,5χλμ. από την Παλιά Πόλη και τον Καθεδρικό Ναό Αλεξάντερ Νέφσκι.Η τιμή του και για τα 3 βραδια ειναη στα 105€ το δίκλινο.

Check in 26/05
Check out 29/04


*Αν δεν εμφανίζεται η έκπτωση ,κάντε login στην ιστοσελίδα του booking.

 

Ρίγα
Το Avitar είναι 3 αστέρων και βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή του κέντρου της Ρίγας, 2,5χλμ. από την παλιά πόλη της Ρίγας, που αποτελεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO.Η τιμή του και για τα 2 βραδια είναι στα 52€ το δίκλινο.

Check in 29/05 
Check out 31/05


 

Βίλνιους 
Το Telecom Guest είναι 3 αστέρων και βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στο κέντρο του Βίλνιους, μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από την παλιά πόλη.Η τιμή του και για τα 2 βραδια είναι 64€ το δίκλινο.

Check in 31/05
Check out 02/06


 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 344€
•Λεωφορεία: 34€
•Ξενοδοχεία: 221€
ΣΥΝΟΛΟ 599€ / 2 = 299,50€ το άτομο
 
-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Οι συγκεκριμένες πτήσεις ανταπόκρισης δεν προστατεύονται με εγγύηση σε περίπτωση καθυστέρησης ή ακύρωσης της προηγούμενης πτήσης.Που σημαίνει πως αν καθυστερήσει η πρώτη πτήση και φύγει η δεύτερη της ανταπόκρισης η εταιρία δεν είναι υποχρεωμένη να σας αποζημιώσει για την πτήση που χάσατε.Επίσης είστε υποχρεωμένοι να κάνετε αυτομεταφορά στο αεροδρόμιο , πρέπει να παραλάβετε τις αποσκευές σας και να ξαναπεράσετε εκ νέου τον έλεγχο ασφαλείας του αεροδρομίου πριν μπείτε στο δεύτερο αεροπλάνο.Άρα πρέπει να έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεση σας πριν την δεύτερη πτήση.Στη συγκεκριμένη περίπτωση στις πτήσης ανταπόκρισης στο Μιλάνο και στη Ρώμη έχετε από 5.30 έως 9 ώρες αναμονή για την επόμενη ,οπότε οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο είναι πολύ μικρές.

*Οι πτήσεις της Ryanair κατά 90% είναι στην ώρα τους βάση στατιστικών από 550.000 πτήσεις σε διάστημα ενός χρόνου.Επίσης  ,συνήθως οι πτήσεις δεν καθυστερούν περισσότερο από μία ώρα.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση ,πολύ πιθανό αν έχουν περάσει πολλές ημέρες  οι τιμές να έχουν διαφοροποιηθεί.Γιαυτο κάντε τις κρατήσεις σας άμεσα.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας από τους συνδέσμους που σας δίνουμε.Δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο αλλά ιστότοπος ενημέρωσης για οικονομικά ταξιδιωτικά πακέτα.

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال