ΠΟΥΚΕΤ 460€ (10 ΜΕΡΕΣ ,ΙΟΥΛΙΟΣ)

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2017
 

Ταξιδέψτε στο εξωτικό Πουκέτ της Ταϋλάνδης για 10 ημέρες τον Ιούλιο ,με διαμονή σε ξενοδοχείο 3 αστέρων στη παραλία της Πατόνγκ με τελική τιμή 460€ αεροπορικά  και διαμονή μαζί με όλους τους φόρους.

Οι ημερομηνίες είναι 22/07 με 31/07

Με λίγο ψάξιμο θα βρείτε διαθέσιμες ημερομηνίες σε αυτή την τιμή και Σεπτέμβριο και Οκτώβριο με λίγο ψάξιμο.

Η scoot airlines ,η low cost αεροπορική εταιρία που ανήκει εξ’ ολοκλήρου στη Singapore Airlines, ξεκινάει  από τις 20 Ιουνίου να προσφέρει 4 απευθείας πτήσεις την εβδομάδα προς Σιγκαπούρη και από εκεί με την θυγατρική της την Tigerair airlines θα ενώνει την ελληνική πρωτεύουσα με δημοφιλείς προορισμούς, σε Αυστραλία, Κίνα, Ινδία, Ιαπωνία, Κορέα, Ταιβάν, Ταϊλάνδη και Σαουδική Αραβία. Τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται με δύο καινούργια Boeing 787-8 Dreamliners.

Το Πουκέτ έχει τροπικό κλίμα με μια ξηρή περίοδο από Νοέμβριο έως Απρίλιο και μια βροχερή περίοδο από Μάιο έως Οκτώβριο.Οι μέσες θερμοκρασίες παραμένουν σταθερές καθ'όλη τη διάρκεια του έτους από 29 εως 32 βαθμους.Ο Ιούλιος χαρακτηρίζεται βροχερός μήνας ,αλλά οι βροχές δεν κρατάνε πάνω από 10 λεπτά.


ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την scoot airlines έως Σιγκαπούρη και από εκεί με την θυγατρική της την Tigerair για Πουκετ.Το κόστος είναι μόλις 428€ το άτομο με επιστροφή και θα κάνετε μια μόνο κράτηση απευθείας από την ιστοσελίδα της scoot airlines.


Αθήνα - Πουκέτ 22/07 ,11:30 - 08:40
Πουκέτ - Αθήνα 31/07 ,19:50 - 08:45

*Η διάρκεια την αναμονής είναι 4 ωρες στο αεροδρόμιο της Σιγκαπούρης και οι πτήσεις προστατεύονται με εγγύηση καθώς η κράτηση γίνεται ως μια ,ο τελικος προορισμός σας είναι το Πουκετ άρα η scoot θα φροντίσει να φτάσετε εκεί με κάθε τρόπο.

*Η τιμή περιλαμβάνει μόνο μια χειραποσκευή ανα άτομο με διαστάσεις 54x38x23 και ακόμα μια μικρή τσάντα χειρός η λαπτοπ. Προσοχή το συνολικό βάρος δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 10 κιλά.Το ξενοδοχείο που προτείνουμε προσφέρει και υπηρεσία πλυντηρίου ,οποτε μπορείτε άνετα να ταξιδέψετε και μόνο με την χειραποσκευή σας.

*Μπορειτε να προσθέσετε έξτρα αποσκευές με μόλις 51€ για μια αποσκευή έως 20 κιλά. Η τιμή σε αυτή την περίπτωση διαμορφώνεται στα 528€ συνολικά το άτομο για τα αεροπορικά.

*Επίσης λάβετε υπόψην πως η Scoot είναι εταιρία χαμηλού κόστους οποτε τα γεύματα και τα ποτά στο αεροπλάνο χρεώνονται έξτρα.

*Η προσφορά στα αεροπορικά ισχύει για κρατήσεις  έως 31/03

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Το Nanai Residence είναι 3 αστέρων και βρίσκεται σε ένα γαλήνιο καταφύγιο με εξωτερική πισίνα και χώρο ηλιοθεραπείας, 15 λεπτά με τα πόδια από την παραλία της Patong.Το ξενοδοχείο διαθέτει τουριστικό γραφείο και 24ωρη ρεσεψιόν. Προσφέρει υπηρεσία πλυντηρίου και χώρο φύλαξης αποσκευών.Η τιμή του είναι μόνο 64€ για 8 βράδια το δίκλινο.


Ημερομηνία check in: 23/07
Ημερομηνία check out: 31/07


 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 856€
•Ξενοδοχείο: 64€
•ΣΥΝΟΛΟ: 920€ / 2 = 460€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Οι συγκεκριμένες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση ,πολύ πιθανό αν έχουν περάσει πολλές ημέρες  οι τιμές να έχουν αυξηθεί.Γιαυτο κάντε τις κρατήσεις σας άμεσα.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας από τους συνδέσμους που σας δίνουμε.Δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο αλλά ιστότοπος ενημέρωσης για οικονομικά ταξιδιωτικά πακέτα.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال