ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ 156€ (25/06-28/06)

 

Ταξιδέψτε στο Αϊντχόφεν της Ολλανδίας για 4 ημέρες τον Ιούνιο,με διαμονή σε ξενοδοχείο 3 αστέρων κοντά στο κέντρο ,με τελική τιμή 156€ αεροπορικά και διαμονή.

Οι ημερομηνίες είναι 25/06 με 28/06 με αναχώρηση από Αθήνα.

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (01/04) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το Άμστερνταμ είναι προσβάσιμο σε 1ω20λ με το τρένο ,αν θέλετε να το επισκεφτείτε ή να μείνετε κιόλας ένα βράδυ.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Transavia με απευθείας πτήση από Αθήνα ,και κοστίζουν 68€ με επιστροφή.Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της transavia ή το airshop.gr


*Στην τιμή περιλαμβάνεται μόνο χειραποσκευή μέγιστου βάρους 10 κιλών. Διαστάσεις 55cm x 40cm x 25cm. 

 
 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Το Blue Collar Hotel είναι 3 αστέρων ,έχει πολύ καλες κριτικες και βρίσκεται σε απόσταση 1χλμ. από το κέντρο του Αϊντχόφεν, στην περιοχή Strijp-S. Κάθε κλιματιζόμενο δωμάτιο περιλαμβάνει τηλεόραση και ιδιωτικό μπάνιο με ντους και δωρεάν προϊόντα περιποίησης.  Στο ξενοδοχείο θα βρείτε επίσης βεράντα, μπαρ το οποίο είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο, καθώς και νυχτερινό κέντρο διασκέδασης που φιλοξενεί συχνά πάρτι.Η τιμή του για 3 βραδια είναι στα 177€ το δίκλινο.


 
 
 
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Κάντε κράτηση για αυτοκίνητο στις χαμηλοτερες τιμες από την rentalcars.com την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 136€
•Ξενοδοχείο: 177€
ΣΥΝΟΛΟ 313€ / 2 = 156,50€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας από τους παραπάνω συνδέσμους.Δεν κάνουμε κρατησεις καθως δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο αλλά ιστότοπος ενημέρωσης για προσφορές σε ταξίδια.

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι 


 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال