ΠΡΑΓΑ ,ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ ,ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 225€ (13/06 - 19/06)

 

Ταξιδέψτε σε Πράγα ,Μπρατισλάβα και Βουδαπέστη για 7 ημέρες τον Ιούνιο ,με διαμονή σε ξενοδοχεία κοντά στο κέντρο ,με τελική τιμή 225€ 

Στη τιμή περιλαμβάνονται αεροπορικά εισιτήρια ,διαμονή και οι μετακινήσεις με λεωφορείο από την μια πόλη στην άλλη.

Οι ημερομηνίες είναι 13/06 με 19/06 με αναχώρηση από το αεροδομιο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα θα μείνετε 2 νύχτες σε κάθε πόλη.Στη Πραγα θα πάτε αεροπορικώς και θα επιστρέψετε από Βουδαπέστη αεροπορικώς.Απο Πράγα για Μπρατισλάβα και από Μπρατισλάβα για Βουδαπέστη θα πάτε με λεωφορείο.

*Βάση αυτού του παραδείγματος μπορείτε να διαμορφώσετε το ταξίδι σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις.Π.χ. αντί για Μπρατισλάβα μπορείτε να πάτε Βιέννη ή αν σας φαίνονται λίγες η μέρες σε κάθε πόλη μπορείτε από Πραγα να πάτε κατευθείαν Βουδαπέστη.

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (04/04) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Οι πτήσεις είναι όλες με την Ryanair και κοστίζουν 90€ συνολικά για 3 πτήσεις.Πραγα θα πάτε με ανταπόκριση στο Μιλάνο ,και από Βουδαπέστη θα επιστρέψετε με απευθείας πτήση.Θα πρέπει να κάνετε 3 διαφορετικές κρατήσεις απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή το airshop.gr


Αθήνα - Μιλάνο 13/06 - 09:45 (20€)
Μιλάνο - Πράγα 13/06 - 14:30 (20€)
Βουδαπέστη - Αθήνα 19/06 - 21:25 (50€)

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή έως 10 κιλά και μια μικρή τσάντα χειρός ή πλατης ανα άτομο.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες όπως η Ryanair δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται και κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων.Στη προκειμένη περίπτωση στην πτήση Αθήνα - Πράγα με ανταπόκριση στο Μιλάνο έχετε πάνω από 3 ώρες αναμονή οποτε ο κίνδυνος είναι σχετικά μικρός.Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις και από το kiwi.com σε λιγο ακριβότερη τιμή αλλά παρέχοντας σας εγγύηση για όλες της πτήσεις ανταπόκρισης ακόμα και με low cost εταιριες.Επιλεξτε "πολλαπλοί προορισμοί" και βάλτε τις παραπάνω πτησεις μια μια.

 

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ
Από Πράγα για Μπρατισλάβα και από Μπρατισλάβα για Βουδαπέστη θα πάτε με απευθείας δρομολόγια της εταιρίας Flexibus τα οποία κάνουν 4ω15λ και 2ω45λ αντίστοιχα.Δρομολογια έχει σε πολλές ωρες της ημέρας και σε διαφορετικές τιμες.Τα δρομολόγια του παραδείγματος κοστίζουν 28€ συνολικά το άτομο.Κρατηση θα κάνετε online από την ιστοσελίδα GoEuro.com

Πράγα - Μπρατισλάβα 
Ο σταθμός επιβίβασης στη Πράγα λέγεται Praha ,Hlavni Nadrazi και ο σταθμός αποβίβασης στη Μπρατισλάβα Bratislava ,Novy Most.

Μπρατισλάβα - Βουδαπέστη 
Ο σταθμός επιβίβασης στη Μπρατισλάβα είναι ο ίδιος 
Bratislava ,Novy Most , και ο σταθμός αποβίβασης στη Βουδαπέστη Budapest ,konyves kalman korut. 

Για να βρείτε που είναι ο κάθε σταθμός ,κάντε αναζήτηση το όνομα του στα google maps.

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Πράγα 
Το πρόσφατα ανακαινισμένο Hotel Mars είναι 3 αστέρων και  βρίσκεται σε μια καταπράσινη κατοικημένη περιοχή της Πράγας, 15 λεπτά με το τραμ από το κέντρο.Η τιμή του για 2 νύχτες είναι στα 61€ το δίκλινο.


 

Μπρατισλάβα 
Το Hotel Victor είναι 3 αστέρων και βρίσκεται 1χλμ. από τον σιδηροδρομικό σταθμό Petržalka και 3 χλμ. από το κέντρο της πόλης της Μπρατισλάβα.Εχει πολύ καλες κριτικες ,και η τιμή του είναι στα 90€ το δίκλινο και για τα 2 βραδια.


 

Βουδαπέστη 
Το easyHotel Budapest Oktogon της γνωστής αλυσιδας ξενοδοχείων βρίσκεται σε μια προνομιακή τοποθεσία, στην πλευρά της Πέστης στο κέντρο της πόλης, μόνο 1 τετράγωνο από την προστατευόμενη περιοχή της UNESCO, στο σταυροδρόμι των οδών Andrassy και Oktogon.Η τιμή του είναι στα 59€ το δίκλινο και για τα 2 βραδια.


 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 180€
•Λεωφορεία: 56€
•Ξενοδοχεία: 210€
ΣΥΝΟΛΟ 446€ / 2 = 223€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας από τους παραπάνω συνδέσμους.Δεν κάνουμε κρατησεις καθως δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο αλλά ιστότοπος ενημέρωσης για προσφορές σε ταξίδια.

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι 
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال