ΜΑΓΙΟΡΚΑ 210€ (10/06 - 14/06)

 

Ταξιδέψτε από Θεσσαλονίκη στην μαγευτική Μαγιόρκα για 5 ημέρες τον Ιούνιο ,με διαμονή σε εξαιρετικό ξενοδοχείο 3 αστέρων στο κεντρο της Σαντα Πόνσα ,με τελική τιμή 210€ για απλή διαμονή ή 385€ All inclusive.

Οι ημερομηνίες είναι 10/06 με 14/06 και η τιμή της απλής διαμονής βασίζεται με βάση τα 4 άτομα με διαμονή σε τετράκλινο δωμάτιο.Η τιμή του all inclusive ισχύει και για 2 άτομα.

Η Μαγιόρκα είναι από τα μεγαλύτερα νησιά της Ευρώπης και είναι από τους ποιο αγαπημένους προορισμούς των Ευρωπαίων το καλοκαίρι.Μια από τις ποιο δημοφιλείς παραλίες του νησιού είναι η Santa ponca, 30λεπτα μακριά από την πρωτεύουσα Πάλμα Μαγιόρκα.Εκει βρίσκεται και το ξενοδοχείο που προτείνουμε.

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (29/05) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair με ανταπόκριση στο Αμβουργο στην αναχώρηση και στο Βερολίνο στην επιστροφή ,και κοστίζουν συνολικά 111€ το άτομο.Θα πρέπει να κάνετε 4 διαφορετικές κρατήσεις απευθείας από τη ιστοσελίδα της Ryanair.

Θεσσαλονίκη - Αμβούργο 10/06 - 15:20
Αμβούργο - Πάλμα Μαγ/ρκα 10/06 - 20:15
Πάλμα Μαγ/ρκα-Βερολίνο 14/06 - 06:55
Βερολίνο - Θεσσαλονίκη 14/06 - 20:25

*Η αναμονή στο πήγαινε είναι 3 ώρες στο Αμβούργο   ,και στην επιστροφή 10 ώρες στο Βερολίνο ,ότι πρέπει και για μονοήμερη στο Βερολίνο.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες όπως η Ryanair δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται και κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων.Στη προκειμένη περίπτωση έχετε πάνω από 3 ώρες αναμονή οποτε ο κίνδυνος είναι σχετικά μικρός.Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις και από το kiwi.com σε λιγο ακριβότερη τιμή αλλά παρέχοντας σας εγγύηση για όλες της πτήσεις ανταπόκρισης.Επιλεξτε "πολλαπλοί προορισμοί" και βάλτε τις παραπάνω πτησεις μια μια.

*Η τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνει μια χειραποσκευή έως 10 κιλά και μια μικρή τσάντα χειρός ή πλάτης ανά άτομο.

 
 
 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Το Plazamar Serenity resort είναι 3 αστέρων και βρίσκεται σε απόσταση μόλις 450μ. από την παραλία Santa Ponsa.Προσφέρει πισίνα σε στιλ λιμνοθάλασσας που περιβάλλεται από φοίνικες και ξαπλώστρες. Κάθε φωτεινό στούντιο διαθέτει μικρή κουζίνα ,ιδιωτικο μπάνιο και μπαλκόνι με θέα στην πισίνα ή στο βουνό.

Η τιμή του για 4 διανυκτέρευσεις σε τετρακλινο δωμάτιο είναι στα 400€ (100€ το άτομο) και αν επιλέξετε διαμονή με all inclusive πακέτο που περιλαμβάνει γεύματα και ποτά η τιμή για ένα δίκλινο είναι στα 550€ (225€ το άτομο)


Check in 10/06
Check out 14/06

*Αν δεν εμφανίζεται η έκπτωση ,κάντε login στην ιστοσελίδα του booking.

 
 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Κάντε κράτηση για αυτοκίνητο από την rentalcars.com την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 4 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 444€
•Ξενοδοχείο: 400€
ΣΥΝΟΛΟ 844€ / 4 = 211€ το άτομο

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα (Aℓℓ inclusive)
•Αεροπορικά εισιτήρια: 222€
•Ξενοδοχείο: 550€
ΣΥΝΟΛΟ 772€ / 2 = 386€ το άτομο


-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας από τους παραπάνω συνδέσμους.Δεν κάνουμε κρατησεις διότι δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο αλλά ιστότοπος ενημέρωσης για προσφορές σε ταξίδια.

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι 


 

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال