ΚΑΝΑΡΙΑ ΝΗΣΙΑ 268€ (07/06 - 14/06)



Ταξιδέψτε στη Λανθαρότε στα Κανάρια νησιά τον Ιούνιο ,με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο με πισίνα.Τελική τιμή 268€ αεροπορικά και διαμονή.

Οι ημερομηνίες είναι 07/06 με 13/06 και η τιμή βασίζεται με βάση τα 3 άτομα σε τρίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα της τιμής του ξενοδοχείου.Για 2 άτομα η τιμή διαμορφώνεται στα 317€ ο καθένας.

Η Λανθαροτε είναι ηφαιστειογενές νησί στον Ατλαντικο ωκεανό ,απέναντι από τις ακτές του Μαρόκου ,ανήκει στην Ισπανία και μαζί με άλλα νησιά αποτελούν τα Κανάρια νησιά.Το κλίμα των νησιών αυτών είναι από τα καλύτερα στο κόσμο καθώς έχουν σταθερή μέση θερμοκρασία τους 25 με 30 βαθμούς όλο τον χρόνο ,κάνοντας το αγαπημένο προορισμό των Ευρωπαίων ακόμα και τον χειμώνα.

Θα συναντήσετε πολλά φυσικά πάρκα ,υπέροχες παραλίες και πανέμορφα τοπία.Θα δείτε επίσης και καμήλες καθώς βρίσκεται απέναντι από την έρημο Σαχαρα και έχει πολλά στοιχεία που την θυμίζουν.Επισης στα  Καναρια νησιά ταξιδεύετε μόνο με την ταυτότητα σας ,δεν χρειάζεται διαβατήριο.

Ρίξτε μια μάτια ατο παρακάτω βίντεο να πάρετε μια ιδέα για το νησί , το βίντεο είναι από την τελευταία μας επίσκεψη στον νησί τον Οκτώβριο του 2016.



ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair με ανταπόκριση στις Βρυξέλλες στο πήγαινε και στη Ρώμη στην επιστροφή και κοστίζουν 171€ το άτομο συνολικά και για τις 4 πτησεις.

Θα πρέπει να κάνετε 4 διαφορετικές κρατησεις απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair.
Αθήνα - Βρυξέλλες 07/06 - 06:15 (36€)
Βρυξέλλες - Λανθαρότε 07/06 - 13:50 (29€)
Λανθαρότε - Ρώμη (CIA) 13/06 - 07:25 (56€)
Ρώμη (FCO) - Αθήνα 13/07 - 21:30 (50€)

*Η διάρκεια την αναμονής στο πήγαινε στις Βρυξέλλες είναι κοντά στις 5 ωρες και στην επιστροφή στη Ρώμη 9 ώρες ,ότι πρέπει και για βόλτα στη πόλη.Επισης μεγάλη προσοχή καθως τα αεροδρόμια στη Ρώμη είναι διαφορετικά μεταξύ τους ,από Λανθαρότε το αεροπλάνο προσγειώνεται στο Fiumicino και για Αθήνα αναχωρεί από το Ciampino.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με εταιρίες χαμηλού κόστους όπως η Ryanair δεν είναι εγγυημένες και υπόκειται σε κινδύνους λόγω καθυστερήσεων και ακυρώσεων. Όσο μεγαλύτερη είναι η διάρκεια αναμονής τόσο ασφαλέστερη είναι η πτήση.

*Η τιμή περιλαμβάνει μια χειραποσκευή έως 10 κιλά και μια μικρή τσάντα χειρός η πλατης ανα άτομο.Παραπανω αποσκευές μπορείτε να αγοράσετε κατά την διάρκεια της κράτησης ,αλλά γνώμη μου δεν χρειάζεται ,και μεις μόνο με την χειραποσκευή ταξιδέψαμε για 8 ημερες και είμασταν μια χαρά.

 
  


ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 
Το aprtamentos teneguia ειναι ένα συγκρότημα διαμερισμάτων με εξωτερική πισίνα, και βρίσκεται στο puerto Del Carmen ,το πιο τουριστικό μέρος του νησιού το οποίο μείναμε και εμείς.Η παραλία και τα μπαρ βρίσκεται μόλις 200μ μακριά.Το αεροδομιο επίσης είναι πολύ κοντά σε απόσταση μόλις 5χλμ.Η τιμή του για 6 βραδια είναι στα 293€ συνολικά για ένα τρίκλινο (97€ το άτομο) 


*Το ξενοδοχείο προσφέρει μεγάλη έκπτωση για σήμερα ,αν δεν εμφανίζεται η έκπτωση κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.

*Σε περίπτωση που εξαντληθεί καθως η διαθεσιμότητα είναι πολύ περιορισμένη την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές ,μπορείτε να κάνετε κράτηση και στο Apartamentos Juanita το οποίο βρίσκεται και αυτό στο Puerto Del camren και κοστίζει περίπου τα ίδια για ένα τρίκλινο Δείτε το εδώ αλλιώς μπορείτε να κάνετε κράτηση σε κάποιο από τα δεκάδες Airbnb ,δείτε παρακάτω.


 
 

Airbnb
Η Airbnb είναι ιστοσελίδα καταχώρησης, εύρεσης και ενοικίασης καταλυμάτων ,κάτι σαν το Booking αλλά με οικοδεσπότες απλούς ανθρώπους και όχι επαγγελματίες.Επισης τα διαμερίσματα αυτά μπορούν αν φιλοξενήσουν παραπάνω από 2 άτομα.

Στη τελευταία μας επίσκεψη μείναμε σε Airbnb διαμέρισμα όπως θα δείτε και στο παραπάνω βίντεο ,αλλά δυστηχως τις ημερομηνίες αυτές δεν είναι διαθέσιμο.Παρακατω θα σας προτεινουμε 2 Airbnb τα οποία είναι σε συγκρότημα διαμερισμάτων και περιλαμβάνουν και πισίνα στην ίδια περιοχή που μείναμε και μεις ,στο puerto Del Carmen.



Αν δεν είστε εγγεγραμμένος κάντε εγγραφή εδώ λαι κερδίστε 35€ έκπτωση στην πρώτη σας κράτηση.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Το νησί είναι αρκετά μεγάλο όποτε προτεινουμε να νοικιάσετε και αυτοκίνητο αν θέλετε να το εξερευνήσετε όλο.Ενα μικρό αμάξι πόλης θα σας κοστίσει περίπου 30€ την ημέρα μαζί με την ασφάλεια.Περιπου 180€/3 άτομα = 60€ το άτομο.Μπορειτε να κάνετε κράτηση και online απ την ιστοσελίδα rentalcars.com σε ακόμα χαμηλοτερες τιμες αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 3 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 513€
•Ξενοδοχείο: 293€
ΣΥΝΟΛΟ 806€ / 2 = 268€ το άτομο

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (23/05) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.


-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας από τους συνδέσμους που σας δίνουμε.Δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο αλλά ιστότοπος ενημέρωσης για προσφορές σε ταξίδια.

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι 





Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال