ΜΑΛΔΙΒΕΣ 597€ (10/06 - 18/06)

 

Ταξιδέψτε στις εξωτικές Μαλδίβες για 9 ημέρες τον Ιούνιο ,με διαμονή σε ξενοδοχείο 3 αστέρων με πρωινό.Τελική τιμή 597€ αεροπορικά και διαμονή με αναχώρηση από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Οι ημερομηνίες είναι από 10/06 με 19/06 για έξι διανυκτέρευσεις.

Οι Μαλδίβες είναι ένα μέρος κατάλληλο για διακοπές όλο το χρόνο με μέση θερμοκρασία από 27 εως 33 βαθμούς.Η καλύτερη περίοδος να πάει κανεις είναι από  Νοέμβριο εως τον Απρίλιο καθως τότε είναι και οι λιγότερες βροχερή περίοδος αλλά όχι πως θα σε χαλάσει να πας και τους υπόλοιπους μήνες όπως ο Ιούνιος.

Η βροχή συνήθως κρατάει από μισή ώρα μέχρι ένα δίωρο το πρωί και μετά βγαίνει πάλι ο ήλιος κι ίσως βρέξει ξανά λίγο το απόγευμα. Δεν υπάρχουν ατέλειωτες ώρες βροχής. Όσο για τους μουσώνες, οι αέρηδες δεν πιάνουν τόσο πολύ στις Μαλδίβες όσο σε άλλες τροπικές χώρες. Τα φαινόμενα είναι πιο ήπια εδώ, δεν θα δεις καταστροφές.Τίποτα δεν κρατάει πολύ.

Από προσωπική εμπειρία όταν επισκέφτηκα τις Μαλδίβες τα Χριστούγεννα του 2014 που υποτίθεται ότι ήταν η καλή περίοδος ,από τις 7 ημερες τις 6 έβρεχε καθημερινά ,άρα ο καιρός που θα συναντήσεις είναι και λίγο θέμα τύχης.Συντομα θα ανεβάσω και ταξιδιωτική ιστορία !!

*Για Μαλδίβες  χρειάζεστε μόνο διαβατήριο , η βίζα δεν είναι απαραίτητη για τους κατόχους  Ελληνικού διαβατηρίου.

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπρικά εισιτήρια είναι με την Aegean και την Turkish airlines με ανταπόκριση στην Κωνσταντινούπολη ,και κοστίζουν 1036€ συνολικά για 2 άτομα (518€ το άτομο) με επιστροφή.Θα πρέπει να κάνετε 2 διαφορετικές κρατήσεις.

ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ 

Πρώτη κράτηση 
Αθήνα - Κωνσταντινούπολη 10/06 ,19:10
Κωνσταντινούπολη - Αθήνα 18/06 ,16:00
Κάντε κράτηση εδώ  (271€ για 2 άτομα)

Δεύτερη κράτηση 
Κωνσταντινούπολη - Μάλε 11/06 ,01:55
Μάλε - Κωνσταντινούπολη 17/06 ,22:45
Κάντε κράτηση εδώ  (765€ για 2 άτομα)

ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

Πρώτη κράτηση 
Θεσσαλ. - Κωνσταντινούπολη 10/06 ,21:25
Κωνσταντινούπολη - Θεσσαλ. 18/06 ,19:10
Κάντε κράτηση εδώ  (274€ για 2 άτομα)

Δεύτερη κράτηση 
Κωνσταντινούπολη - Μάλε 11/06 ,01:55
Μάλε - Κωνσταντινούπολη 17/06 ,22:45
Κάντε κράτηση εδώ  (765€ για 2 άτομα)

*Όλες οι πτησεις της Turkish airlines περιλαμβάνουν και αποσκευές ,της Aegean μόνο μια χειραποσκευή εως 8 κιλά ,άρα από Αθήνα αν θέλετε αποσκευές πρέπει να αγοράσετε επιπλέων ,αν και γνώμη μου δεν υπάρχει λόγος ,καθως στις Μαλδίβες δεν χρειάζεστε πολλά ρούχα παρα μόνο μαγιό ,καθως δεν έχει παρα πολλά πράγματα να κάνετε εκτός από χαλάρωση και μπάνια.

*Οι συγκεκριμένες πτήσεις ανταπόκρισης δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται και κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων καθως η κράτηση δεν γίνεται ως μια αλλά σαν 2 διαφορετικές κρατησεις ,στη προκειμένη περίπτωση η αναμονή σε κάθε περίπτωση είναι πάνω από 3 ωρες οποτε ο κίνδυνος είναι μικρός.Επίσης σημειώστε πως σε περίπτωση που πάρετε αποσκευές θα πρέπει μόνοι σας να τις παραλάβετε και να τις παραδώσετε εκ νέου.

 

ΔΙΑΜΟΝΗ
Το Arora Inn είναι 3 αστέρων και βρίσκεται στο νησί Maafushi στις Μαλδίβες, σε απόσταση περίπου 27χλμ. από την πρωτεύουσα και το διεθνές αεροδομιο.Η τιμή του για 6 νύχτες είναι στα 158€ με πρωινό το δίκλινο.Αν επιλέξετε πλήρη διατροφή η τιμή διαμορφώνεται στα 310€ το δίκλινο για 2 άτομα.


*Στη τιμή δεν περιλαμβάνονται 12% φόροι , 10% χρέωση υπηρεσιών και 3 USD περιβαλλοντικό τέλος τη βραδια ανα άτομο καθως πληρώνονται απευθείας στο ξενοδοχείο ,περίπου 35€ το άτομο αν επιλέξετε την απλή διαμονή με πρωινό.

 

Πληροφορίες για το πως θα φτάσετε στο ξενοδοχείο

Το πανδοχείο είναι προσβάσιμο με προγραμματισμένα δρομολόγια των φέρι ή με ταχύπλοο. Οι χρεώσεις για αυτήν τη μεταφορά δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή δωματίου και καταβάλλονται κατά το check-in. Παρακαλείστε να συνεννοηθείτε απευθείας με το πανδοχείο σχετικά με τον τρόπο μεταφοράς που προτιμάτε, τουλάχιστον 3 ημέρες πριν από την ημερομηνία του check-in.

Η μεταφορά από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαλέ με τα προγραμματισμένα δρομολόγια των φέρι διαρκεί 1 ώρα και 30 λεπτά. Κοστίζει 2 USD ανά άτομο. Το φέρι αναχωρεί καθημερινά από το Μαλέ στις 15:00 και από το Maafushi στις 07:30. Τα φέρι δεν πραγματοποιούν δρομολόγια κάθε Παρασκευή.

Επισης σημειώσετε πως το
 νησί Maafushi κατοικείται από ντόπιους Μουσουλμάνους και οι επισκέπτες δεν επιτρέπεται να φορούν μπικίνι ή άλλου είδους αποκαλυπτικό μαγιό στο νησί. Ωστόσο, το πανδοχείο οργανώνει εκδρομές σε άλλα νησιά, όπου δεν ισχύουν αυτοί οι περιορισμοί.

ΘΕΡΕΤΡΟ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ
Αν δεν θέλετε να μείνετε σε ένα κατοικήσιμο νησί οπως το Maafushi αλλά σε κάποιο από τα πολυτελές θέρετρα σε ιδιωτικά νησιά ,μια καλή επιλογή είναι και το Paradise island resort που είναι αρκετά δημοφιλές στου Έλληνες καθως είναι και το θέρετρο που προτείνουν τα περισσότερα Ελληνικά ταξιδιωτικά γραφεία.Το κόστος του για 6 βραδια είναι στα 661€ το δίκλινο με πρωινό χωρίς τους φόρους και την υποχρεωτική μεταφορά.Περισσοτερες πληροφορίες και κράτηση κάντε κλικ εδώ

Επίσης άλλη μια καλή επιλογή είναι και το Sun island resort & spa το οποίο είναι και αυτό που έμεινα και εγώ ,βέβαια είναι λίγο ακριβό σε σχέση με άλλα θέρετρα ,ενδεικτικά μόνο τα έξοδα μεταφοράς με υδροπλάνο - αεροπλάνο κοστίζουν 250€ το άτομο περίπου καθως βρίσκεται μακριά από το Μάλε.

Τα συν του να μείνεις σε ένα κατοικήσιμο νησί όπως το Maafushi είναι πως θα δείτε και λίγο από την κουλτούρα των ντόπιων και επίσης το φαγητό και γενικά η ζωή είναι φθηνή σε σχέση με τα ιδιωτικά ρεσορτ που οι τιμες είναι απλησίαστες.Τα μείον είναι πως λόγο της θρησκείας τους ,υπάρχουν κάποιες απαγορεύσεις στην ενδυμασία ,όπως το να φοράνε αποκαλυπτικά μαγιό οι γυναίκες.Γενικα παντος ότι και να επιλέξετε για την διαμονή σας ένα είναι σίγουρο ,θα νιώσετε λες και είστε στον παράδεισο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις Μαλδίβες μην διστάσετε να μου στείλετε μυνημα στη σελίδα μας στο Facebook "Greek travelers"

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 1036€
•Ξενοδοχείο: 158€
ΣΥΝΟΛΟ 1194€ / 2 = 597€ το άτομο 

-Στη παραπάνω τιμή περιλαμβάνονται όλοι οι φόροι εκτός από κάποιες χρεώσεις που καταβάλλονται απευθείας στο ξενοδοχείο ,περίπου 35€ το άτομο.


-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας από τους παραπάνω συνδέσμους.Δεν κάνουμε κρατησεις καθως δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο αλλά ιστότοπος ενημέρωσης για προσφορές σε ταξίδια.


 

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال