ΜΑΛΤΑ 168€ (ΙΟΥΛΙΟΣ)

 

Ταξιδέψτε στη Μάλτα τον Ιούλιο για 4 ημερες ,με διαμονή σε ξενοδοχείο 3 αστέρων με πισίνα ,με τελική τιμή 168€ αεροπορικά και διαμονή.

Οι ημερομηνίες μαζί με το συνολικό κοστος αεροπρικα και διαμονή είναι οι παρακάτω:

01/07 - 04/07 (178€)
08/07 - 11/07 (168€)

*Για πληροφορίες για την Μάλτα μπορείτε να διαβάσετε το "travel storie" μας εδώ

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (10/06) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Η προσφορά είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog μας διάβασε εδώ


ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair με απευθείας πτήση από Αθήνα και κοστίζουν από 100€ με επιστροφή το άτομο στις παραπάνω ημερομηνίες.Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή την airshop.gr

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή έως 10 κιλά και μια μικρή τσάντα χειρός ή πλάτης.

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 
Το Primera Hotel είναι 3 αστέρων και βρίσκεται στην καρδιά του Bugibba, 200μ. μακριά από την αμμώδη παραλία και 5 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό λεωφορείων του Bugibba.Το ξενοδοχείο προσφέρει βεράντα στον τελευταίο όροφο με πισίνα, μπαρ και θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα.Επίσης παρέχει εσωτερική πισίνα.Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν κλιματισμό και τηλεόραση.Γύρω από το Hotel Primera βρίσκονται τα πιο δημοφιλή καταστήματα, μπαρ και εστιατόρια της πόλης. Το Διεθνές Αεροδρόμιο Μάλτας απέχει μόλις 30 λεπτά οδικώς από το κατάλυμα και η περιοχή paceville του st.julian που φημίζεται για την νυχτερινή ζωή του περίπου 30λεπτα με το λεωφορείο.  

Κράτηση θα κάνετε από την ιστοσελίδα petas.gr καθως εκεί βρήκαμε την φθηνότερη τιμή ,πιο φθηνά και από την booking ,και για 3 βραδια θα σας κοστίσει 137€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


 
 
 

 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε από το αεροδρόμιο ή online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα (08/07 - 11/07)
•Αεροπορικά εισιτήρια: 200€
•Ξενοδοχείο: 137€
•ΣΥΝΟΛΟ: 337€ / 2 = 168€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.






Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال