ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ 205 (10/08 - 15/08)

 

Ταξιδέψτε για 6 ημέρες τον Αύγουστο στη μαγευτική Καππαδοκία ,με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 3 αστέρων με πισίνα και καλες κριτικες.Τελική τιμή 205€ αεροπορικά και διαμονή από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 10/08 με 15/08 και το ταξίδι διαρκεί 6 ημερες ,5 νυχτες.

Η Καππαδοκία, που αποκαλείται «το σεληνιακό τοπίο της Τουρκίας», είναι μια ξεχωριστή περιοχή δημοφιλής στα ζευγάρια και σε όσους ταξιδεύουν με σακίδιο. Βρίσκεται στην επαρχία Νεβσεχίρ της κεντρικής Ανατολίας, απετέλεσε κατοικία πολλών λαών και θέατρο πολλών σημαντικών γεγονότων.
Υπάρχουν στην περιοχή εκατοντάδες υπόγειες πολιτείεςυπόσκαφες εκκλησίες και απίστευτοι σχηματισμοί από πορώδη πέτρα που συναρπάζουν τον κάθε ταξιδιώτη.Ο επισκέπτης θα μαγευτεί από την ιστορική της κληρονομιά, καθώς και από το φυσικό (αλλά σουρεαλιστικό) τοπίο της.

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (16/06) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Pegasus airlines  με ανταπόκριση στη Κωσταντινούπολη ,και κοστίζουν 155€ το άτομο.Θα κάνετε 2 διαφορετικες κρατησεις με επιστροφή απευθείας από την ιστοσελίδα της Pegasus Airlines.

Παράδειγμα:

Πρώτη κράτηση (94€)
Athens - Istanbul (saw) 10/08 - 12:15
Istanbul (saw) - Athens 15/08 - 18:20

Δεύτερη κράτηση (62€)
Istanbul (saw) - Kayseri 10/08 - 17:20
Kayseri - Istanbul (saw) 15/08 - 13:05

Αυτός είναι ο φθηνότερος τρόπος κράτησης ,και στην τιμή δεν περιλαμβάνονται αποσκευές αλλά μόνο μια χειραποσκευή εως 8 κιλά το άτομο , και επισης οι πτησεις δεν είναι προστατευόμενες ,και υπόκειται σε κινδύνους καθυστερήσεων και ακυρώσεων.Οσο μεγαλύτερη είναι η διάρκεια αναμονής τόσο ασφαλέστερες είναι οι πτησεις.Σε αυτή την περίπτωση έχετε περίπου 4 ωρες αναμονή οποτε ο κίνδυνος είναι σχετικά μικρός.

Αν θέλετε να αποφύγετε εντελώς τον κίνδυνο μπορείτε να κάνετε τις κρατησεις από την airtickets.gr με κόστος 216€ για ακριβώς τις ίδιες πτησεις ,αλλά σε αυτή την περίπτωση οι πτησεις ανταποκρισης είναι προστατευόμενες και περιλαμβάνονται και αποσκευές.Θα κάνετε μια μόνο κράτηση ,Αθηνα - Καϊσέρι (ASR) με επιστροφή.

*Το κοντινότερο "εν λειτουργεία" αεροδρόμιο στη Καππαδοκία είναι αυτό της Καισαρείας το οποίο βρίσκεται περίπου 1 ώρα μακριά.Για πληροφορίες για το πως θα πάτε στην περιοχή Goreme της Καππαδοκιας που βρίσκεται το ξενοδοχείο διαβάστε εδώ

 

 

ΔΙΑΜΟΝΗ
Το Ciner Hotel είναι 3 αστέρων και βρίσκεται στην καρδιά της Καππαδοκίας ,στη πόλη του Göreme.Διαθετει πισίνα και προσφέρει δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi , μίνι μπαρ, δορυφορική τηλεόραση και ψυγείο. Καθένα περιλαμβάνει ιδιωτικό μπάνιο με μπανιέρα ή ντους.Στο εστιατόριο του Ciner Hotel μπορείτε να απολαύσετε παραδοσιακή τουρκική και γαλλική κουζίνα. 

Η τιμή του για 5 βραδια είναι μόλις 100€ για ένα δίκλινο.Κρατηση θα κάνετε μέσω του trivago.gr και επιλογή της φθηνότερης προσφοράς.


 

 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 310€
•Ξενοδοχείο: 100€
•ΣΥΝΟΛΟ: 410€ / 2 = 205€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας ,δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο αλλά travel blog με συμβουλές και προτάσεις για ταξίδια.

τηρίξτε μας κάνοντας τς κρατησεις από την ιστοσελίδα που επιθυμείτε κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους ,ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε με προσφορές και DIY προτάσεις ταξιδιών.Ευχαριστούμε !!

Κάνε κράτηση από την airshop.gr
Κάνε κράτηση από την airtickets.gr
Κάνε κράτηση από την petas.gr
Κάνε κράτηση από την travelplanet24
Κράτηση ξεν/χείου από την booking.com

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال