ΠΡΑΓΑ ,ΒΙΕΝΝΗ ,ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 290€ (ΙΟΥΛΙΟΣ)

 

Ταξιδέψτε σε Πράγα ,Βιέννη και Βουδαπέστη για 7 ημερες ,με διαμονή σε ξενοδοχεία 3 αστέρων κοντά στο κέντρο ,με τελική τιμή 290€.

Οι ημερομηνίες είναι  18/07 με 24/07 και στη τιμή περιλαμβάνονται αεροπορικά εισιτήρια ,διαμονή και οι συνδέσεις με τα λεωφορεία.

Πιο συγκεκριμένα η αναχώρηση είναι από Αθήνα με 2 διανυκτερευσεις σε κάθε πόλη.Θα πάτε αεροπορικώς στη Πράγα και θα επιστρέψετε αεροπορικώς από Βουδαπέστη.Απο Πράγα για Βιέννη και από Βιέννη για Βουδαπέστη θα πάτε με λεωφορείο.

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (08/06) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Η προσφορά είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog μας διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι ολα με την Ryanair και κοστίζουν 126€ το άτομο για όλες τις πτησεις.Απο Αθήνα για Πράγα θα πάτε με ανταπόκριση στο Μιλάνο με μικρή αναμονή ,και θα επιστρέψετε από Βουδαπέστη με απευθείας πτήση.Θα πρέπει να κάνετε 3 διαφορετικές κρατησεις απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή την airshop.gr

Αθήνα - Μιλάνο 18/07 ,09:45π.μ. (25€)
Μιλάνο - Πράγα 18/07 ,14:30μ.μ. (40€)
Βουδαπέστη - Αθήνα 24/07 21:25μ.μ. (61€)

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή εως 10 κιλά και μια μικρή τσάντα χειρός η πλατης ανα άτομο.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες όπως η Ryanair δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται και κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων.Στη προκειμένη περίπτωση στη πτήση ανταπόκρισης στο Μιλάνο έχετε περίπου 3 ώρες αναμονή οποτε ο κίνδυνος είναι σχετικά μικρός.Αν θέλετε εγγυημένες πτήσεις μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις και από το kiwi.com σε λιγο ακριβότερη τιμή αλλά παρέχοντας σας εγγύηση για όλες της πτήσεις ανταπόκρισης.

 

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ
Από Πράγα για Βιέννη και από Βιέννη για Βουδαπέστη θα πάτε με λεωφορείο , τα εισιτήρια κοστίζουν από 12€ η μετάβαση.Η διαδρομή από Πράγα για Βιέννη με λεωφορείο διαρκεί περίπου 4ω30λ ,και από Βιέννη για Βουδαπέστη 2ω55λ.Επιλογες στις μερες και τις ωρες αναχώρησης έχετε παρα πολλες.Κρατηση θα κάνετε online από την ιστοσελίδα GoEuro.com

Ενδεικτικά παρακάτω έχουμε επιλέξει τα ποιο φθηνά και βολικά δρομολόγια με συνολικό κόστος 30€ το άτομο και για τα 2 δρομολόγια.

Πράγα - Βιέννη 04:30π.μ. (12€)
Βιέννη - Βουδαπέστη 13:00μ.μ. (18€)


Οι τιμές αυτές ισχύουν online με κράτηση από την ιστοσελίδα GoEuro.com ,στο σταθμό πιθανών να ισχύουν άλλες τιμες.

*Για να βρείτε που βρίσκεται ο κάθε σταθμός ,κάντε αναζήτηση το όνομα του στα google maps όπως φαίνεται παρακάτω π.χ. για το σταθμό στη Πράγα "praha,Uan Florenc" 

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 
Και τα 3 ξενοδοχεία που προτεινουμε παρακάτω είναι 3 αστέρων με πολύ καλες κριτικές ,και κοστίζουν όλα μαζί 262€ για 6 βραδια.Κράτηση θα κάνετε μέσω του trivago.gr και επιλογή της φθηνότερης προσφοράς.

Πράγα 
Το City Lounge Hotel είναι 3 αστέρων έχει εξαιρετικές κριτικές και βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης, που προσφέρει πολλές επιλογές για φαγητό και διασκέδαση.Η τιμή του για 2 βραδια είναι στα 84€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


Check in 18/07
Check out 20/07

 

Βιέννη  
Το Ibis Wien Messe είναι 3 αστέρων και βρίσκεται σε βολική τοποθεσία μόλις 5 λεπτά μακριά με το μετρό από την παλιά πόλη.Η τιμή του για 2 βράδια είναι στα 102€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


Check in 18/07
Check out 20/07

 

Βουδαπέστη 
Το Hid Hotel είναι 3 αστέρων και βρίσκεται 600 μέτρα μακριά από τη στάση Puskás Ferenc Stadion της γραμμής Μ2 του μετρό το οποίο σας πάει στο κεντρο της πόλης σε 15 λεπτά.Η τιμή του για 2 βραδια είναι στα 76€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


Check in 20/07
Check out 22/07

 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 252€
•Λεωφορεία: 60€
•Ξενοδοχεία: 262€
ΣΥΝΟΛΟ 574€ / 2 = 287€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας από τους παραπάνω συνδέσμους.Δεν κάνουμε κρατησεις καθως δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο αλλά ιστότοπος ενημέρωσης για προσφορές σε ταξίδια.

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι 
 

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال