ΚΑΝΑΡΙΑ ΝΗΣΙΑ - ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ 315€ (ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ)

 
 
Ταξιδέψτε για 8 ημέρες τον Νοέμβριο στη Λανθαρότε στα Κανάρια Νησιά ,και την Βαρκελώνη ,με διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία με πισίνα (στη Λανθαρότε). Τελική τιμή 315€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Ποιο αναλυτικά θα μείνετε 5 βράδια στη Λανθαρότε και 2 βράδια στην Βαρκελώνη ,και οι ημερομηνίες είναι οι παρακάτω:

09/11 - 16/11 (315€)
23/11 - 30/11 (315€)

Η Λανθαροτε είναι ηφαιστειογενές νησί στον Ατλαντικο ωκεανό ,απέναντι από τις ακτές του Μαρόκου ,ανήκει στην Ισπανία και μαζί με άλλα νησιά αποτελούν τα Κανάρια νησιά.Το κλίμα των νησιών αυτών είναι από τα καλύτερα στο κόσμο καθώς έχουν σταθερή μέση θερμοκρασία τους 25 βαθμούς όλο τον χρόνο ,κάνοντας το αγαπημένο προορισμό των Ευρωπαίων τον χειμώνα.

Θα συναντήσετε πολλά φυσικά πάρκα ,υπέροχες παραλίες και πανέμορφα τοπία.Θα δείτε επίσης και καμήλες καθώς βρίσκεται απέναντι από την έρημο Σαχαρα και έχει πολλά στοιχεία που την θυμίζουν.

Ρίξτε μια μάτια στο παρακάτω βίντεο να πάρετε μια ιδέα για το νησί , είναι από την επίσκεψη μας στο νησί τον Οκτώβριο του 2016.



*Στα Καναρια νησιά ταξιδεύετε μόνο με την ταυτότητα σας ,δεν χρειάζεται διαβατήριο.

*Η προσφορά είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Vueling airlines και την Ryanair ,και κοστίζουν συνολικά 160€ το άτομο.Θα πρέπει να κάνετε 2 διαφορετικές κρατήσεις απευθείας από τις ιστοσελίδες των αεροπορικών εταιριών ή την  airshop.gr

Παράδειγμα:

Πρώτη κράτηση (100€)
Αθήνα - Βαρκελώνη 09/11 - 14:20
Βαρκελώνη - Αθήνα 16/11 - 09:40

Δεύτερη κράτηση (60€)
Βαρκελώνη - Λανθαρότε(ACE) 09/11 - 21:30
Λανθαρότε(ACE) - Βαρκελώνη 14/11 - 16:50

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή εως 10 κιλά ανα άτομο.

*Η διάρκεια την αναμονής για Λανθαρότε είναι 5 ωρες στο αεροδομιο της Βαρκελωνης.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες όπως η Ryanair δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται και κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων.Αν θέλετε να αποφύγετε τον κίνδυνο μπορείτε να κάνετε τις κρατησεις από την ιστοσελίδα της kiwi.com σε ελάχιστα ακριβότερη τιμή αλλά προσφέροντας σας προστατευόμενες και εγγυημένες πτησεις ανταπόκρισης.

 
 
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
Στη Λανθαρότε προτεινουμε να μείνετε στο Puerto Del Carmen όπου μείναμε και εμείς ,καθως είναι το πιο τουριστικό μέρος του νησιού.Στη Βαρκελώνη υπάρχουν πολλά διαθεσιμα οικονομικά δωμάτια τον Νοέμβριο ,εμείς σας προτεινουμε ένα απλό αλλά κεντρικό διαμέρισμα με ιδιωτικό μπάνιο και ντους.

Λανθαρότε (Puerto Del Carmen)
Αυτό το μικρό συγκρότημα απέχει μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από την παραλία Puerto del Carmen και προσφέρει εξωτερική πισίνα που περιβάλλεται από τροπικά φυτά. Κάθε διαμέρισμα έχει μπαλκόνι ή βεράντα με θέα στην πισίνα ή τους κήπους.Η τιμή του για 5 βραδια είναι στα 234€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


Check in 09/11
Check out 14/11

 

Βαρκελώνη
Αυτός ο οικογενειακά διοικούμενος ξενώνας βρίσκεται σε απόσταση 500μ. από το Εκθεσιακό Κέντρο Fira της Βαρκελώνης, στην Plaza España. Προσφέρει δωμάτια με θέρμανση και δωρεάν Wi-Fi, 200μ. από το σταθμό Poble Sec του μετρό.Τα μπάνια είναι κοινόχρηστα ή ιδιωτικά ,αυτό που προτεινουμε εμείς έχει ιδιωτικό μπάνιο.Η τιμή του για 2 βραδια είναι στα 77€ για ένα δίκλινο δωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο.


Check in 14/11
Check out 16/11

 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Το νησί είναι αρκετά μεγάλο όποτε προτεινουμε να νοικιάσετε και αυτοκίνητο.Ενα μικρό αμάξι πόλης θα σας κοστίσει περίπου 30€ την ημέρα μαζί με την ασφάλεια.Περιπου 150€/2 άτομα = 75€ το άτομο για 5 ημερες.Μπορειτε να κάνετε κράτηση από το αεροδομιο ή online από την rentalcars.com

*Αν κάνετε online κράτηση για αμάξι και δεν διαθέτετε πιστωτική κάρτα αλλά χρεωστική ,μην αγοράσετε online ασφάλεια καθως είναι άχρηστη.Θα αγοράσετε υποχρεωτικά στο αεροδομιο όταν παραλάβετε το αυτοκίνητο.Αν διαθέτετε πιστωτική αγοράστε την κανονικά καθως θα σας έρθει πιο οικονομικά.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα (09/11 - 16/11)
•Αεροπορικά εισιτήρια: 320€
•Ξενοδοχεία: 311€
ΣΥΝΟΛΟ 631€ / 2 = 315,50€ το άτομο

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.






Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال