ΙΣΛΑΝΔΙΑ 315€ (ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 5 μέρες τον Νοέμβριο στην Ισλανδία για να θαυμάσετε από κοντά το βόρειο Σέλας ,με διαμονή σε ξενοδοχείο 3 αστέρων με πρωινό.Τελική τιμή 315€ αεροπορικά και διαμονή από Αθήνα.

Αν ένας από τους ταξιδιωτικούς σας στόχους για φέτος είναι να θαυμάσετε το Βόρειο Σέλας και τα εξωπραγματικά χρώματά του τότε ένα από τα πιο γνωστά και με εύκολη πρόσβαση μέρη για να δει κανείς το φαινόμενο είναι το Reykjavik στην Ισλανδία το οποίο, μάλιστα, συγκεντρώνει αρκετό κόσμο κάθε χρόνο λόγω του φαινομένου. 


Εκτός από την Aurora όπως λένε αλλιώς το Σέλας, υπάρχουν πολλά ακόμη πράγματα να κάνετε στην Ισλανδία , όπως σκι, snowmobiling, μπάνιο στη Γαλάζια Λίμνη, η οποία παραμένει ζεστή όλο το χρόνο και βόλτα στις τοποθεσίες που γυρίστηκε το Game of Thrones.

Οι ημερομηνίες είναι 26/11 με 30/11 και η τιμή βασίζεται με βάση τα 4 άτομα σε τετράκλινο δωμάτιο.

Αλλες διαθέσιμες ημερομηνίες θα βρείτε παρακάτω:

12/11 - 16/11 (5 μέρες ,330€)
26/11 - 30/11 (5 μέρες ,315€)
09/11 - 14/11 (6 μέρες ,360€)
07/11 - 14/11 (8 μέρες ,420€
12/11 - 19/11 (8 μέρες ,420€)

*Οι παραπάνω τιμες βασίζονται και αυτές με βάση τα τέσσερα άτομα ,αλλά το δωμάτιο μπορεί να φιλοξενήσει εως και πέντε ,οποτε αν πάτε περισσότερα άτομα η τιμή θα βγει ακόμα πιο χαμηλά.

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (28/06) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Στην Ισλανδία ταξιδεύετε μόνο με την ταυτότητα σας.

*Η προσφορά είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Lufthansa με ανταπόκριση και μικρή αναμονή στην Φρανκφούρτη ,και κοστίζουν 199€ με επιστροφή το άτομο στις παραπάνω ημερομηνίες.Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της Lufthansa ή την airshop.gr

Παράδειγμα:

Αθήνα - Ρέικιαβικ(KEF) 26/11 - 07:15
Ρέικιαβικ(KEF) - Αθήνα 30/11 - 15:25

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή έως 8 κιλά και μια μικρή τσάντα χειρός ή λάπτοπ.



ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 
Το Hotel Orkin είναι ένα ξενοδοχείο 3 αστέρων με πολύ καλες κριτικες ,και βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το κέντρο της πόλης και τον κεντρικό εμπορικό δρόμο Laugavegur του Ρέικιαβικ.Προσφέρει  δωρεάν Wi-Fi σε όλο το κτήριο και πρωινο το οποίο σερβίρεται καθημερινά στο lounge.Το Διεθνές Αεροδρόμιο Keflavik βρίσκεται σε απόσταση 45 λεπτών οδικώς από το ξενοδοχείο.

Το ξενοδοχείο έχει προσφορά για τον Νοέμβριο και προσφέρει το τετρακλινο στην τιμή ενός δίκλινου ,δηλαδή 120€ η βραδια.Τα δωμάτια αυτά μπορούν να φιλοξενήσει εως και 5 άτομα σε κάποιες περιπτώσεις.Στις παραπάνω προτεινόμενες ημερομηνίες τα δωμάτια φιλοξενούν 4-5 άτομα ,οποτε στον καθένα βγαίνει μόλις 25€ η βραδια.

Για τις 26/11 με 30/11 η τιμή του είναι στα 468€ για ένα τετρακλινο δωμάτιο.


*Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται άλλη τιμή ή μυνημα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί  ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.



ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 4 άτομα (26/11 - 30/11)
•Αεροπορικά εισιτήρια: 796€
•Ξενοδοχείο: 468€
•ΣΥΝΟΛΟ: 1264€ / 4 = 316€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 4 άτομα σε τετράκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

Στηρίξτε μας κάνοντας τς κρατησεις από την ιστοσελίδα που επιθυμείτε κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους ,ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε με προσφορές και DIY προτάσεις ταξιδιών.Ευχαριστούμε !!

Κάνε κράτηση από την airshop.gr
Κάνε κράτηση από την airtickets.gr
Κάνε κράτηση από την petas.gr
Κάνε κράτηση από την travelplanet24
Κράτηση ξεν/χείου από την booking.com

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι 







Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال