ΝΑΞΟΣ 80€ (ΙΟΥΝΙΟΣ - ΙΟΥΛΙΟΣ)

 

Ταξιδέψτε στην όμορφη Νάξο τον Ιούνιο και αρχες Ιουλίου ,με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο με καλες κριτικες στην χώρα ,με τελική τιμή 80€ ακτοπλοϊκά και διαμονή.

Οι ημερομηνίες μαζί με το συνολικό κόστος ακτοπλοϊκά εισιτήρια και διαμονή ανα άτομο είναι οι παρακάτω:

09/06 - 13/06
10/06 - 14/06
11/06 - 15/06
12/06 - 16/06
13/06 - 17/06
14/06 - 18/06
03/07 - 07/07
04/07 - 08/07
03/07 - 08/07 (92€ ,6 μερες)

Update: Η διαθεσιμότητα του ξενοδοχείου για τον Ιούλιο εξαντλήθηκε ,αλλά γενικά έχετε το υπόψην το συγκεκριμένο κατάλυμα καθως μπορεί να γίνει κάποια ξαφνική ακύρωση και να είναι ξανα διαθέσιμο σε διαφορετικές ημερομηνίες μέσα στον Ιούλιο η τον Αύγουστο.

*Οι παραπάνω τιμες είναι ενδεικτικές ,και μπορείτε να τις συνδυάσετε με περισσότερες ή λιγότερες ημερες για τον μήνα Ιούνιο και ανάλογα την διαθεσιμότητα στο ξενοδοχείο .Για τον Ιούλιο διαθεσιμότητα στο ξενοδοχείο που προτεινουμε παρακάτω υπάρχει μόνο στις παραπάνω ημερομηνίες.

*Οι τιμες αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (05/06) και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το περας της ημερομηνίας αυτής.
 
ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΆ
Τα ακτοπλοϊκά κοστίζουν 36€ με επιστροφή το άτομο με την προσφορά της Vodafone και Cosmote που προσφέρουν δωρεάν το εισιτήριο επιστροφής. Περισσότερες πληροφορίες εδώ

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 
Το Magic view είναι ένα οικονομικό ξενοδοχείο διαμερισμάτων με εξαιρετικές κριτικες και μόλις 50μ. από την παραλία της Γρόττας και 300μ. από το λιμάνι της Νάξου.Όλα τα δωμάτια του Magic View περιλαμβάνουν τηλεόραση, ψυγείο και μπάνιο με στεγνωτήρα μαλλιών. Τα στούντιο και τα διαμερίσματα είναι εξοπλισμένα με μικρή κουζίνα με μαγειρικές εστίες. Ορισμένες μονάδες έχουν ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα. 

Σε απόσταση 150μ. βρίσκεται η παλιά πόλη της Νάξου, όπου οι επισκέπτες μπορούν να περιπλανηθούν στα λιθόστρωτα δρομάκια που είναι γεμάτα με καταστήματα, καφέ και ταβέρνες. Παρέχεται δωρεάν μεταφορά από/προς το λιμάνι ή το αεροδρόμιο. 


Το Magic view είναι ισως το πιο value for money ξενοδοχείο στην χώρα της Νάξου με τιμή διανυκτέρευσης στα 22,50€ ,γιαυτο το λόγο και η διαθεσιμότητα τους άλλους μήνες είναι πολύ περιορισμένη εως ανύπαρκτη.Για 4 βραδια θα σας κοστίσει μόλις 90€ για ένα δίκλινο δωμάτιο στις παραπάνω ημερομηνίες.


*Αν δεν εμφανίζεται η έκπτωση κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.
 
 

 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Κάντε κράτηση για αυτοκίνητο στις χαμηλοτερες τιμες από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Ακτοπλοϊκά εισιτήρια: 72€
•Ξενοδοχείο: 90€
ΣΥΝΟΛΟ 162€ / 2 = 81€ το άτομο 

-Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

-Το ταξίδι το κλείνετε μόνοι σας από τους παραπάνω συνδέσμους.Δεν κάνουμε κρατησεις καθως δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο αλλά ιστότοπος ενημέρωσης για προσφορές σε ταξίδια.

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι 
 

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال