ΡΩΜΗ - ΠΑΡΙΣΙ 185€ (ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ)



Δείτε Ρώμη και Παρίσι σε ένα ταξίδι για 5 ημέρες τον Σεπτέμβριο ,με τελική τιμή 185€ αεροπορικά και διαμονή ,από Θεσσαλονίκη.

Οι ημερομηνίες είναι 17/09 με 21/09 και θα μείνετε από 2 βραδια σε κάθε πόλη.

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (10/07) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ


ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και κοστίζουν μόλις 78€ για τρεις πτήσεις.Θα πρέπει να κάνετε 3 διαφορετικές κρατησεις απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή την airshop.gr 

Παράδειγμα:

Θεσσαλονίκη - Ρώμη 17/09 - 09:55 (33€)
Ρώμη - Παρίσι 19/09 - 06:30 (20€)
Παρίσι - Θεσσαλονίκη 21/09 - 12:35 (25€)

*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή κατ' άτομο μέγιστου βάρους 10 κιλών λαι μια μικρή τσάντα χειρός ή πλατης.

*Το αεροδρόμιο στο Παρίσι βρίσκεται στο Μπωβαί.Στο Παρίσι θα πάτε με λεωφορείο το οποίο βρίσκεται απέξω από το τέρμιναλ και κάνει περίπου 1ω10λ.Το κόστος του εισιτηρίου ξεκινάει απο 15€ η διαδρομή ,περισσότερες πληροφορίες εδώ




ΔΙΑΜΟΝΗ 

ΡΩΜΗ
Το Kolping Hotel Casa Domitilla είναι 3 αστέρων με πολύ καλες κριτικες , και βρίσκεται σε απόσταση 200μ. από τις Κατακόμβες της Domitilla.Το ξενοδοχείο έχει πολύ καλές συνδέσεις με λεωφορείο προς το κέντρο της Ρώμης τα οποία σας μεταφέρουν στις πλατείες Piazza Venezia και Largo di Torre Argentina, καθώς και στο σιδηροδρομικό σταθμό Termini.Η τιμή του για 2 βραδια είναι στα 83€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


Check in 17/09
Check out 19/09

*Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται 4€ δημοτικός φόρος την βραδια ανα άτομο όπως σε όλα τα ξενοδοχεία στην Ιταλία ,και πληρώνεται απευθείας στο ξενοδοχείο.



ΠΑΡΙΣΙ
Το ξενοδοχείο ibis budget βρίσκεται στα νότια του Παρισιού, 5 λεπτά μακριά με τα πόδια από το σταθμό Porte d'Orléans του μετρό το οποίο σας συνδέει απευθείας με το κεντρικό Παρίσι σε περίπου 30 λεπτά.Η τιμή του για 2 βραδια είναι στα 133€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


Check in 19/09
Check out 21/09



*Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται άλλη τιμή ή μυνημα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 156€
•Ξενοδοχεία: 216€
•ΣΥΝΟΛΟ: 372€ / 2 = 186€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

Και μην ξεχνάτε πως από 15/06 μιλάτε και σερφάρετε στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης  σαν να είστε Ελλάδα ,περισσότερα εδώ

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι !
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال