ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ 190€ (ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ)



Ταξιδέψτε για 5 ημερες τον Αύγουστο σε Βουδαπέστη και Μπρατισλάβα ,με διαμονή σε ξενοδοχεία 3 και 4 αστέρων.Τελική τιμή 190€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 11/08 με 15/08 ,με αναχώρηση το πρωί και επιστροφή το βράδυ.

Συγκεκριμένα θα μείνετε από 2 βραδια στην κάθε πόλη ,θα πάτε αεροπορικώς Βουδαπέστη και θα γυρίσετε αεροπορικώς από Μπρατισλάβα.Απο Βουδαπέστη για Μπρατισλάβα θα πάτε με λεωφορείο.

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (03/07) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ


ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και κοστίζουν 92€ συνολικά το άτομο.Θα κάνετε 2 διαφορετικες κρατησεις απευθειας από την ιστοσελδια της Ryanair ή την airshop.gr

Παράδειγμα:

Αθήνα - Βουδαπέστη 11/08 - 10:35 (43€)
Μπρατισλάβα - Αθήνα 15/08 - 20:25 (49€)

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή έως 10 κιλά και μια μικρή τσάντα χειρός ή πλάτης.



Βουδαπέστη - Μπρατισλάβα
Από Βουδαπέστη για Μπρατισλάβα θα πάτε εύκολα με λεωφορείο το οποίο κάνει περίπου 3 ωρες.Το εισιτήριο κοστίζει 10€ το άτομο αν κάνετε online κράτηση από την ιστοσελίδα GoEuro.com

Παράδειγμα:

Budapest - Bratislava 13/08 - 09:15 (9,80€)

*Για να βρείτε που βρίσκεται ο κάθε σταθμός επιβίβασης και αποβίβασης κάντε αναζήτηση το όνομα του στα google maps όπως φαίνεται παρακάτω , π.χ Budapeszt, autobuszallomas.



ΔΙΑΜΟΝΗ

Βουδαπέστη
Το Danubius Hotel Arena είναι 4 αστέρων και βρίσκεται δίπλα στο περίφημο Στάδιο Puskás Ferenc περίπου 10 λεπτά με το μετρο από το κεντρο της πόλης.Χάρη στην μικρή απόσταση από το σταθμό της γραμμής Μ2 του μετρό, όλα τα μέρη και οι σιδηροδρομικοί σταθμοί της πόλης είναι προσβάσιμα σε λίγα λεπτά.Το ξενοδοχείο διαθέτει γυμναστήριο και πισίνα και προσφέρει τεράστια έκπτωση 55% αν κάνετε κράτηση σήμερα.

Η τιμή του για 2  βραδια είναι στα 123€ για ένα δίκλινο  δωμάτιο μαζί με την έκπτωση*.


Check in: 11/08
Check out: 13/08

*Αν δεν εμφανίζεται η έκπτωση κάντε login στην ιστοσελίδα της booking.



Μπρατισλάβα 
Το Hotel Victor είναι 3 αστέρων και βρίσκεται 1χλμ. από τον σιδηροδρομικό σταθμό Petržalka και 3 χλμ. από το κέντρο της πόλης της Μπρατισλάβα.Η τιμή του για 2 βραδια είναι στα 76€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


Check in 13/08
Check out 15/08



*Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται άλλη τιμή ή μυνημα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.


ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 184€
•Ξενοδοχείο: 199€
•ΣΥΝΟΛΟ: 383€ / 2 = 191,50€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.






Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال