ΠΑΡΙΣΙ 230€ (ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ)



Ταξιδέψτε στο Παρίσι για 6 ημερες το Δεκαπενταύγουστο ,με διαμονή σε ξενοδοχείο 3 αστέρων και τελική τιμή 230€ αεροπορικά και διαμονή ,από Θεσσαλονίκη.

Οι ημερομηνίες είναι 10/08 με 15/08 και το ταξίδι διαρκεί 6 ημερες ,5 νύχτες. 

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (01/07) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Η προσφορά είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ


ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair με απευθείας πτήση από Θεσσαλονίκη και κοστίζουν 112€ με επιστροφή το άτομο.Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή την airshop.gr

Παράδειγμα:

Αθήνα - Θεσσαλονίκη 10/08 - 10:00
Θεσσαλονίκη - Αθήνα 15/08 - 12:25

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή έως 10 κιλά και μια μικρή τσάντα χειρός ή πλάτης.

*Το αεροδρόμιο προσγείωσης βρίσκεται στο Μπωβαί.Στο Παρίσι θα πάτε με λεωφορείο το οποίο βρίσκεται απέξω από το τέρμιναλ και κάνει περίπου 1ω10λ.Το κόστος του εισιτηρίου ξεκινάει απο 15€ η διαδρομή ,περισσότερες πληροφορίες εδώ

 


ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 
Παρακάτω θα σας προτεινουμε δυο ξενοδοχεία 3 αστέρων της γνωστής και αξιόπιστης αλυσιδας Ibis Hotel.Και τα δυο έχουν καλες κριτικες και ίδιες τιμες.

Ibis Paris Porte d'Italie
Το  Paris Porte d’Italie είναι 3 αστέρων και βρίσκεται σε καλή τοποθεσία ,750μ μακριά από στάση μετρο ,το οποίο σας πάει στο κεντρικό Παρίσι και τον Πύργο του Άιφελ σε 30 λεπτά περίπου.Η τιμή του για 5 βραδια είναι στα 244€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.




ibis Paris La Villette
Το ibis Paris La Villette Cité des Sciences βρίσκεται στην άκρη του καναλιού Canal de l'Ourcq, σε απόσταση 400μ. από την στα στη του μετρο Cité des Sciences, το οποίο σας πάει στο κεντρο του Παρισιού σε 35 λεπτά περίπου.Η τιμή του για 5 βραδια είναι στα 242€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.





ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 224€
•Ξενοδοχείο: 242€ 
•ΣΥΝΟΛΟ: 466€ / 2 = 233€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.






Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال