Βαρκελώνη ,Γκραν Καναρια ,Μαδρίτη 280€ (ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 8 ημέρες τον Νοέμβριο σε Βαρκελώνη ,Γκραν Κανάρια και Μαδρίτη ,με τελική τιμή 283€ αεροπορικά και διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία. 

Οι ημερομηνίες είναι 09/11 με 16/11 με αναχώρηση από Αθήνα.

Συγκεκριμένα θα μείνετε 2 βραδια στην Βαρκελώνη ,3 βραδια στην Λας Πάλμας την πρωτεύουσας της Γκραν Καναρια και 2 βραδια στην Μαδρίτη.

Η Γκραν Καναρια είναι το πιο δημοφιλες νησί των Καναρίων νήσων ,με πάνω από 2εκ επισκεψεις και θερμοκρασία 25 εως 30 βαθμούς όλο τον χρόνο ,ιδανική για αυτούς που ψάχνουν καλοκαιρινές διακοπές και το χειμώνα.

Θα δείτε απέραντες παραλίες και μια συναρπαστική ενδοχώρα που απαρτίζεται απο ερήμους, βουνά και πολλά προστατευμένα φυσικά πάρκα.Από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες είναι η Playa del Inglés και η  Maspalomas στη νότια πλευρά του νησιού.

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (08/07) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog μας διάβασε εδώ


ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την vueling airlines ,την Ryanair και την Aegean και κοστίζουν στο σύνολο μόλις 149€ για 4 πτήσεις.Θα πρέπει να κάνετε 4 διαφορετικές κρατησεις απευθείας από τις ιστοσελίδες των αεροπορικών εταιριών ή την airshop.gr 

Παράδειγμα:

Αθήνα - Βαρκελώνη 09/11 - 14:20 
Βαρκελώνη - Γκραν Κανάρια 11/11 - 16:30
Γκραν Καναρια - Μαδρίτη 14/11 - 09:15
Μαδρίτη - Αθήνα 16/11 - 13:15

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μόνο μια χειραποσκευή το άτομο έως 8-10 κιλά.

*Πριν προχωρήσετε στις κρατησεις ελέγξτε όλες τις τιμες των εισιτηρίων για τυχόν αυξήσεις.






ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
Τα ξενοδοχεία που προτεινουμε παρακάτω είναι πολύ απλά με τα βασικά οπως ιδιωτικό μπάνιο και ντους και είναι όλα τους κεντρικά και διαθέτουν καλες κριτικες.Στη Γκραν Καναρια καλή επιλογή θα ήταν να μένατε στην Μασπαλομας αλλά θα ανεβεί αρκετά το budget καθως η μέση τιμή ανα βράδυ κυμαινετε πάνω από 100€ ,γιαυτο επιλέξαμε την πρωτεύουσα την Λας Πάλμας που είναι εξίσου ωραία.Η Μασπαλομας και οι διάσημοι αμμόλοφοι είναι προσβάσιμοι σε περίπου 1 ώρα με το λεωφορείο.

Βαρκελώνη
Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση μόλις 5 λεπτά μακριά από τον σταθμό Llacuna του μετρό το όπιο σας πάει στην Σαγκραντα Φαμίλια σε περίπου 20-25 λεπτά.Η τιμή του για 2 βραδια είναι στα 97€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


Check in 09/11
Check out 11/11



Γκραν Καναρια
Αυτό το συγκρότημα διαμερισμάτων στα Γκραν Κανάρια προσφέρει καλή σχέση ποιότητας-τιμής και βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, λίγα μόνο μέτρα μακριά από την παραλία Las Canteras, ανάμεσα σε ενδιαφέροντα καταστήματα και εστιατόρια. Στην περιοχή υπάρχουν πολλά καταστήματα και εστιάτορια.Η τιμή του για 3 βραδια είναι μόλις 97€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


Check in 11/11
Check out 14/11


Μαδρίτη 
Το Hostal Tokio βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, μόλις 400μ. από τον σταθμό Gran Via του μετρό της Μαδρίτης. Διαθέτει 24ωρη ρεσεψιόν και παρέχει κλιματιζόμενα δωμάτια με θυρίδα ασφαλείας μεγέθους φορητού υπολογιστή και δωρεάν Wi-Fi.Τα απλά δωμάτια του ξενώνα Tokio έχουν ιδιωτικό μπάνιο με μπανιέρα ή ντους και άλλες ανέσεις.Η τιμή του για 2 βραδια είναι μόλις 74€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


Check in 14/11
Check out 16/11



*Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται άλλη τιμή ή μυνημα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 298€
•Ξενοδοχεία: 268€
•ΣΥΝΟΛΟ: 566€ / 2 = 283€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι !


Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال