ΤΕΝΕΡΙΦΗ 300€ (ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ)

 

Ταξιδέψτε στο μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές νησί των Καναρίων νήσων ,στην ηλιόλουστη Τενερίφη ,για 7 ημέρες Νοέμβριο και Δεκέμβριο ,με διαμονή σε ξενοδοχείο 3 αστέρων με πρωινό και πισίνα στο δημοφιλές θέρετρο Πουέρτο Ντε Λα Κρουζ ,με τελική τιμή 306€ αεροπρικά και διαμονή.

Οι ημερομηνίες είναι οι παρακάτω:

12/11 - 18/11 (306€)
19/11 - 25/11 (306€)
26/11 - 02/12 (306€)
17/12 - 23/12 (350€)

Η Τενερίφη είναι ένας προορισμός για όλο το χρόνο και ειδικά για εκείνους που αναζητούν καλοκαιρινές διακοπές ακόμα και τον χειμώνα ,με θερμοκρασίες 25-30 βαθμούς όλο τον χρόνο.Είναι το μεγαλύτερο νησί των Καναρίων νήσων, τα οποία ανήκουν στην Ισπανία και γεωγραφικά στην Αφρικανική Ήπειρο.

Ένα νησί γεμάτο αντιθέσεις ,από την μία έχουμε τον καταπράσινο βορρά με κάποια με τα βασικά θέρετρα να είναι η Σάντα  Κρούζ ντε Τενερίφε και το Πουέρτο ντε λα Κρούζ όπου θα μείνετε ,και από την άλλη το ξερό και αφρικανικό κλίμα στο νότιο τμήμα του νησιού.

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (07/07) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog μας διάβασε εδώ


ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Alitalia με ανταπόκριση στην Ρώμη με 2:30 ωρες αναμονή ,και κοστίζουν από 189€ με επιστροφή.Θα κάνετε μια μόνο κράτηση από την airshop.gr

Παράδειγμα:
Αθήνα - Τενερίφη (TFN) 12/11 - 05:55
Τενερίφη (TFN) - Αθήνα 18/11 - 14:05


*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή έως 8 κιλά και μια μικρή τσάντα χειρός ή λάπτοπ.Μπορείτε με μόλις 54€ να πάρετε μαζί σας επιπλέων μια αποσκευή εως 20 κιλά ανα άτομο.

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 
Το Hotel marte είναι ένα παραδοσιακό ξενοδοχείο 3 αστέρων και βρίσκεται στην καρδιά της γραφικής πολης Puerto de la Cruz ,ενας από τους πιο δημοφιλής περιοχές στη Τενερίφη. Μπορείτε να απολαύσετε την εκπληκτική θέα του αδρανούς ηφαιστείου της Τενερίφης Teide από τον χώρο της πισίνας που βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου. Ο χώρος της πισίνας είναι ηλιόλουστος σχεδόν όλο το χρόνο, κάτι για το οποίο φημίζονται τα Κανάρια Νησιά. Μπορείτε να διατηρήσετε τη φόρμα σας κατά τη διάρκεια της διαμονής σας με μια επίσκεψη στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου. Εδώ θα βρείτε υπηρεσίες σάουνα και μασάζ για να χαλαρώσετε. Επίσης, στο χώρο του ξενοδοχείου υπάρχει ένα cafe-bar, ανοιχτό για πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό γεύμα.

Η τιμή του για 6 βραδια τον Νοέμβριο ειναι στα 236€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στην τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,για να εμφανιστεί θα χρειαστεί να κάνετε login στην ιστοσελίδα της booking.
   




ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα (12/11 - 18/11)
•Αεροπορικά εισιτήρια: 377€
•Ξενοδοχείο: 236€
•ΣΥΝΟΛΟ: 613€ / 2 = 306,50€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι 





Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال