Ryanair: Συνδεόμενες πτησεις προς δεκάδες νέους προορισμούς σε Ισπανία και Ιταλία.



Η Ryanair, κάνει πράξη αυτό που είχε ανακοινώσει εδώ και καιρό, δηλαδή τη διασύνδεση κάποιων πτήσεων της. Έτσι θα μπορούν οι επιβάτες να φτάνουν στον προορισμό τους χρησιμοποιώντας δυο πτήσεις χωρίς ωστόσο να κάνουν δυο φορές τσεκ ιν και να πληρώνουν δυο ξεχωριστά εισιτήρια διακινδυνεύοντας παράλληλα μήπως χαθεί κάποια πτήση.

Οι συνδεόμενες πτήσεις είχαν ξεκινήσει δοκιμαστικά ήδη σε κάποιους προοριμσούς και από σήμερα ξεκίνησαν και από το αεροδρόμιο της Αθήνας μέσω του αεροδρομίου Bergamo του Μιλάνο σε 17 νέους προορισμούς σε Ιταλία και Ισπανία.

Οι επιβάτες της Ryanair πλέον θα μπορούν να λαμβάνουν έναν αριθμό κράτησης και για τις δύο κρατήσεις πτήσεων και θα μεταβιβάζονται στον ελεγχόμενο χώρο του αερολιμένα χωρίς να εισέρχονται πρώτα από τον χώρο ελεύθερης πρόσβασης.Οι αποσκευές τους επισης θα προωθούνται αυτόματα στην επομένη πτήση για τον τελικό προορισμό.

Οι προορισμοί αυτοί είναι Ίμπιζα ,Αλικάντε ,Βαλένθια ,Βαρκελώνη ,Λανθαρότε (Κανάρια νησιά) ,Μάλαγα ,Μαδρίτη ,Σαραγόσα ,Κάλιαρι ,Κατάνια ,Λαμέτσια ,Μπάρι ,Νάπολη ,Παλέρμο ,Πεσκάρα ,Πρίντεζι και Τράπανι.

Προς τα παρών η δυνατότητα κράτησης ισχύει μόνο από την ιστοσελίδα της Ryanair και όχι από την επίσημη εφαρμογή για smartphones και tablets ,και οι επιβάτες μπορούν να κάνουν κράτηση από σήμερα κιόλας.





Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال