ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ 280€ (ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε τον Οκτώβριο για μια εβδομάδα στις Βαλτικές χώρες ,με διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία με καλές κριτικές.Τελική τιμή 280€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 21/10 με 28/10 και θα μείνετε συνολικά επτά βράδια.

Πιο συγκεκριμένα θα μείνετε δυο βράδια στο Βίλνιους ,δυο βράδια στη Ρίγα και τρία βράδια στο Ταλίν.Όλες οι διαδρομές είναι αεροπορικές. 

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (13/08) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ


ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair ,την Aegean και την Air Baltic ,και κοστίζουν 174€ συνολικά το άτομο για πέντε πτήσεις.Θα πρέπει να κάνετε πέντε διαφορετικές κρατήσεις απευθείας από τις ιστοσελίδες των αεροπορικών εταιριών ή την airshop.gr για πιο εύκολα.

Παράδειγμα:

Αθήνα - Βρυξέλλες 21/10 - 06:15 (51€ Ryanair)
Βρυξέλλες - Βίλνιους 21/10 - 17:30 (20€ Ryanair)
Βίλνιους - Ρίγα 23/10 - 13:30 (32€ Air Baltic)
Ρίγα - Τάλιν 25/10 - 15:30 (28€ Air Baltic)
Τάλιν - Αθήνα 28/10 - 03:30 (43€ Aegean)

*Προσοχή πριν προχωρήσετε στις κρατήσεις ελέγξτε πρώτα όλες τις τιμές των πτήσεων για τυχόν αυξήσεις.

*Στην τιμή περιλαμβάνεται μόνο χειραποσκευή μέγιστου βάρους 8-10 κιλών. Διαστάσεις 56cm x 45cm x 25cm.

*Απο Αθήνα για Βίλνιους θα πάτε με την Ryanair με ανταπόκριση στις Βρυξέλλες και αναμονή 8 ώρες περίπου.Η πτήση δεν είναι προστατευόμενη και υπόκειται και κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων.Οσο μεγαλύτερη είναι η διάρκεια αναμονής ,τόσο ασφαλέστερη είναι η πτήση.Στην συγκεκριμένη περίπτωση έχετε 8 ώρες αναμονή οπότε ο κίνδυνος είναι μικρός.Αν θέλετε να αποφεύγετε εντελώς τον κίνδυνο ,μπορειτε να συνδυάσετε το ταξίδι και με μια διανυκτέρευση στις Βρυξέλλες ,δηλαδή να πάτε μια μέρα πριν την πτήση για Βίλνιους.







ΔΙΑΜΟΝΗ 
Όλα τα ξενοδοχεία που προτεινουμε παρακάτω είναι κεντρικά ,εκτός από αυτό στο Βίλνιους που είναι ελάχιστα εξω από το κέντρο ,αλλά πολύ κοντά με τις συγκοινωνίες ,περίπου 15 λεπτά.Επίσης όλα έχουν πολύ καλές κριτικές με βαθμολογία 7,7 και άνω.Το κόστος για όλα είναι 210€ για επτά βράδια.

*Στα παρακάτω ξενοδοχεία προσφέρεται έκπτωση ,για να εμφανιστεί πιθανών θα χρειαστεί να κάνετε login στην ιστοσελίδα της booking.

Βίλνιους 
Το Green Vilnius Hotel βρίσκεται σε μια ήσυχη τοποθεσία στο Βίλνιους.Απέχει 5χλμ. από το κέντρο ,περίπου 15 λεπτά με το λεωφορείο το οποίο βρίσκεται σε απόσταση μόλις 200 μέτρων.Η τιμή του για 2 βραδια είναι στα 58€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


Check in 21/10
Check out 23/10



Ρίγα
Το Avitar βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή του κέντρου της Ρίγας, 2,5χλμ. από την παλιά πόλη της Ρίγας, που αποτελεί μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO και προσφέρει δωμάτια με τηλεόραση και καλωδιακά κανάλια, καθώς και δωρεάν Wi-Fi. Παρέχει επίσης δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.Η τιμή του για 2 βράδια είναι στα 52€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.

Check out 25/10



Ταλίν 
Το 16eur - Fat Margaret βρίσκεται στο κέντρο του Ταλίν, σε απόσταση 400μ. από την πλατεία Raekoja Plats και κοντά σε διάφορα εστιατόρια και μπαρ.Προσφέρει δωμάτια με ιδιωτικά αλλά και κοινά μπάνια.

Για ένα δίκλινο ιδιωτικό δωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο θα σας κοστίσει 100€ για 3 βράδια.

Check in 25/10
Check out 28/10




*Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται άλλη τιμή ή μυνημα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 348€
•Ξενοδοχεία: 210€
•ΣΥΝΟΛΟ: 558€ / 2 = 279€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

Και μην ξεχνάτε πως από 15/06 μιλάτε και σερφάρετε στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης  σαν να είστε Ελλάδα ,περισσότερα εδώ

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι !
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال