ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ 175€ (ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 6 ημέρες τον Οκτώβριο στη μαγευτική Καππαδοκία ,με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο στην καρδιά της πόλης Goreme. Τελική τιμή 175€ αεροπορικά και διαμονή από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 28/10 με 02/11 

Η Καππαδοκία, που αποκαλείται «το σεληνιακό τοπίο της Τουρκίας», είναι μια ξεχωριστή περιοχή δημοφιλής στα ζευγάρια και σε όσους ταξιδεύουν με σακίδιο. Βρίσκεται στην επαρχία Νεβσεχίρ της κεντρικής Ανατολίας, απετέλεσε κατοικία πολλών λαών και θέατρο πολλών σημαντικών γεγονότων.
Υπάρχουν στην περιοχή εκατοντάδες υπόγειες πολιτείεςυπόσκαφες εκκλησίες και απίστευτοι σχηματισμοί από πορώδη πέτρα που συναρπάζουν τον κάθε ταξιδιώτη.Ο επισκέπτης θα μαγευτεί από την ιστορική της κληρονομιά, καθώς και από το φυσικό (αλλά σουρεαλιστικό) τοπίο της.

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (30/09) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ


ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Pegasus airlines προς Καϊσέρι και κοστίζουν 129€ το άτομο με επιστροφή με ανταπόκριση και μικρή αναμονή στην Κωνσταντινούπολη. Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την ιστοσελίδα της Pegasus airlines

Παράδειγμα:

Athens - Kayseri 28/10 - (12:15 - 16:10)
Kayseri - Athens 02/11 - (10:25 - 14:15)

*Το κοντινότερο εν λειτουργία αεροδρόμιο στην Καππαδοκία είναι αυτό στην Καισαρείας το οποίο βρίσκεται περίπου μια ώρα μακριά (77χλμ). Στην περιοχή Goreme της Καππαδοκίας θα πατε με λεωφορεία με κόστος από 10-15€ η διαδρομή ,περισσότερες πληροφορίες εδώ

*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή κατ' άτομο μέγιστου βάρους 8 κιλών.




ΔΙΑΜΟΝΗ 
Το Cappadocia Cave rooms βρίσκεται στο κέντρο του Γκιόρεμε και προσφέρει εξαιρετική πανοραμική θέα στην Καππαδοκία και τις νεραϊδοκαμινάδες από τη βεράντα του. Απέχει μόλις 2 λεπτά με τα πόδια από τον σταθμό λεωφορείων ,και όλα τα δωμάτια έχουν παραδοσιακή διακόσμηση, ιδιωτικό μπάνιο και κεντρική θέρμανση. Σε όλες τις μονάδες παρέχεται δωρεάν Wi-Fi. Η τιμή του για 5 βράδια είναι στα 97€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,αν δεν εμφανίζεται ,κάντε login στην ιστοσελίδα της Booking.



*Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται άλλη τιμή ή μήνυμα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Άλλη μια καλή επιλογή να πατε στο ξενοδοχείο είναι να νοικιάσετε αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο της Καισαρείας. Ένα αυτοκίνητο θα σας κοστίσει από 108€ για 6 ημέρες από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο. 





ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 258€
•Ξενοδοχείο: 97€
•ΣΥΝΟΛΟ: 355€ / 2 = 177,50€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι !
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال