ΠΡΑΓΑ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 180€ (ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ)



Συνδυάστε τις δύο αυτές παραμυθένιες πόλης σε ένα ταξίδι.Ταξιδέψτε σε Πράγα και Βουδαπέστη για μια εβδομάδα τον Νοέμβριο ,με διαμονή σε κεντρικά ξενοδοχεία.Τελική τιμή μόλις 180€ το άτομο αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 16/11 με 22/11 ,και θα μείνετε από 3 βραδια στο κάθε μέρος.Όλες οι διαδρομές είναι αεροπορικές.

*Οι τιμές αυτές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (02/09) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ


ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ 
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair και κοστίζουν μόλις 105€ συνολικά το άτομο για τέσσερις πτήσεις. Θα πρέπει να κάνετε 4 διαφορετικές κρατήσεις απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair ή την airshop.gr.

Παράδειγμα:

Αθήνα - Μιλάνο 16/11 - 09:30 (24€)
Μιλάνο - Πράγα 16/11 - 17:20 (20€)
Πράγα - Βουδαπέστη 19/11 - 18:00 (26€)
Βουδαπέστη - Αθήνα 22/11 - 19:55 (35€)

*Απο Αθήνα για Πράγα μπορείτε να πάτε και απευθείας με την Aegean ,η πτήση κοστίζει 87€ στις 16/11

*Η διάρκεια την αναμονής στο Μιλάνο είναι περίπου 6 ώρες ,ότι πρέπει και για μια γρήγορη βόλτα για καφέ στη πόλη του Μιλάνου ή στο Μπέργαμο που είναι δίπλα.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες όπως η Ryanair δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται και κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων.Οσο μεγαλύτερη είναι η διάρκεια αναμονής ,τόσο ασφαλέστερη είναι η πτήση ,σε αυτή την περίπτωση είναι 6 ώρες ,οποτε ο κίνδυνος είναι πολύ μικρός.Μπορειτε επισης για να είστε απόλυτα ασφαλης ,να συνδυάσετε το ταξίδι και με μια διανυκτερεύση στο Μιλάνο ,δηλαδή να πάτε μια μέρα πριν την πτήση για Πράγα.

*Στις κρατησεις από Πράγα για Βουδαπέστη και από Βουδαπέστη για Αθήνα η τιμή θα εμφανιστεί στο νόμισα της κάθε χώρας ,η αλλαγή της ισοτιμίας γίνεται αυτόματα από το σύστημα της Ryanair ή αλλιώς κάντε τις κρατησεις από την airshop.gr ,που η τιμή εμφανίζεται σε ευρώ.

*Στην τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή κατ' άτομο μέγιστου βάρους 10 κιλών και μια μικρή τσάντα χειρός ή πλάτης.






ΔΙΑΜΟΝΗ 
Τα παρακάτω ξενοδοχεία που προτείνουμε έχουν πολύ καλες κριτικες και βρίσκονται όλα κοντά στο κέντρο ,ελάχιστα λεπτά με το μετρό ή το τραμ.

Πράγα 
Το Hotel Mars είναι 3 αστέρων και βρίσκεται σε μια καταπράσινη κατοικημένη περιοχή της Πράγας, 15 λεπτά με το τραμ από το κέντρο.Η τιμή του για 3 βραδια είναι στα 76€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


Check in 16/11
Check out 19/11




Βουδαπέστη 
Το easyHotel Budapest Oktogon βρίσκεται σε μια προνομιακή τοποθεσία, στην πλευρά της Πέστης στο κέντρο της πόλης, μόνο 1 τετράγωνο από την προστατευόμενη περιοχή της UNESCO, στο σταυροδρόμι των οδών Andrassy και Oktogon.Η τιμή του για 3 βραδια είναι στα 76€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.


Check in 19/11
Check out 22/11

*Στη τιμή περιλαμβάνεται έκπτωση ,για να εμφανιστεί κάνε login στην ιστοσελίδα της booking.



*Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται άλλη τιμή ή μυνημα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 210€
•Ξενοδοχεία: 152€
•ΣΥΝΟΛΟ: 362€ / 2 = 181€ το άτομο 

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

Και μην ξεχνάτε πως από 15/06 μιλάτε και σερφάρετε στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης  σαν να είστε Ελλάδα ,περισσότερα εδώ

Ευχαριστούμε και καλό ταξίδι !
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال