ΛΑΝΘΑΡΟΤΕ 180€ (ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ)



Ταξιδέψτε για 5 ημέρες τον Νοέμβριο στην ηλιόλουστη Λανθαρότε των Καναρίων νήσων  ,με διαμονή σε κεντρικο ξενοδοχείο με πισίνα στο Puerto Del Carmen.Τελική τιμή 180€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 26/11 με 30/11 και η τιμή των 180€ βασίζεται με βάση τα τρία άτομα σε τρίκλινο δωμάτιο. Αν πάτε δύο άτομα η τιμή βγαίνει λίγο ακριβότερα ,στα 208€ το άτομο.



Η Λανθαροτε είναι ηφαιστειογενές νησί στον Ατλαντικο ωκεανό ,απέναντι από τις ακτές του Μαρόκου ,ανήκει στην Ισπανία και μαζί με άλλα νησιά αποτελούν τα Κανάρια νησιά.Το κλίμα των νησιών αυτών θεωρείται από τα καλύτερα στο κόσμο καθώς έχουν σταθερή μέση θερμοκρασία τους 25 βαθμούς όλο τον χρόνο ,κάνοντας το αγαπημένο προορισμό των Ευρωπαίων τον χειμώνα.

Θα συναντήσετε πολλά φυσικά πάρκα ,υπέροχες παραλίες και πανέμορφα τοπία.Θα δείτε επίσης και καμήλες καθώς βρίσκεται απέναντι από την έρημο Σαχαρα και έχει πολλά στοιχεία που την θυμίζουν.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το νησί στο παρακάτω βίντεο ,που είναι από την τελευταία μας επίσκεψη τον Οκτώβριο του 2016.



*Στα Καναρια νησιά ταξιδεύετε μόνο με την ταυτότητα σας ,δεν χρειάζεται διαβατήριο.

*Η προσφορά είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Ryanair ,και κοστίζουν συνολικά 122€ το άτομο.Θα πρέπει να κάνετε 4 διαφορετικές κρατήσεις απευθείας από τις ιστοσελίδα της Ryanair ή την  airshop.gr

Παράδειγμα:

Αθήνα - Μιλάνο 26/11 - 09:30 (25€)
Μιλάνο - Λανθαρότε 26/11 - 15:10 (34€)
Λανθαρότε - Ρώμη FCO 30/11 - 07:20 (38€)
Ρώμη CIA - Αθήνα 30/11 - 17:50 (25€)

*Προσοχή πριν προχωρήσετε στις κρατήσεις ελέγξτε πρώτα όλες τις τιμές των πτήσεων για τυχόν αυξήσεις.

*Η διάρκεια την αναμονής στο πήγαινε είναι 4 ώρες στο αεροδρόμιο Bergamo του Μιλάνου ,και στην επιστροφή 5:30 ώρες στη Ρώμη.

*Τα αεροδρόμια στη Ρώμη είναι διαφορετικά μεταξύ τους.Απο Λανθαρότε για Ρώμη προσγειώνεστε στο αεροδρόμιο Fiumicino ,και για Αθήνα αναχωρείτε από το αεροδρόμιο Ciampino ,και έχετε περίπου 5:30 ώρες για να μεταφερθείτε από το ένα αεροδρόμιο στο άλλο ,που είναι επαρκείς χρόνος.Αν δεν θέλετε να μπείτε σε αυτή την διαδικασία μπορειτε να επιστρέψετε Αθήνα απευθείας από το Fiumicino με την Alitalia ,σε λίγο ακριβότερη τιμή το εισιτήριο ,στα 55€ την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές.

*Οι πτήσεις ανταπόκρισης με low cost εταιριες όπως η Ryanair δεν είναι προστατευόμενες και υπόκειται και κινδύνους καθυστερήσεων ή ακυρώσεων. Στη προκειμένη περίπτωση στις πτήσεις ανταπόκρισης στο Μιλάνο και στη Ρώμη έχετε πάνω από 4 ώρες αναμονή οπότε ο κίνδυνος είναι σχετικά μικρός. Αν θέλετε να αποφύγετε εντελως τον κίνδυνο μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις από την ιστοσελίδα της kiwi.com σε ελάχιστη ακριβότερη τιμή , προσφέροντας σας όμως προστατευόμενες και εγγυημένες πτήσεις ανταπόκρισης.

*Τις δυο πρώτες πτήσεις μπορειτε να τις κάνετε κράτηση και ως μια απευθείας από την ιστοσελίδα της Ryanair (παράδειγμα Αθήνα - Λανθαροτε) ,απλά η τιμή βγαίνει λίγο ακριβότερη απ´ το αν κάνατε δυο διαφορετικές κρατήσεις ,και επίσης το σημαντικότερο η ανταπόκριση είναι προστατευόμενη ,ότι και να γίνει η Ryanair θα φροντίσει να φτάσετε στον προορισμό σας.

*Στη τιμή περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή εως 10 κιλά ανα άτομο και μια μικρή τσάντα χειρός ή λάπτοπ






ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Το Apartamentos Liz y Mar βρίσκεται στο πιο δημοφιλές και τουριστικό μέρος του νησιού ,το Puerto Del Carmen ,μερικά λεπτά μακριά με τα πόδια από την παραλία και το παραλιακό δρόμο της πόλης με τα εστιατόρια και τα μπαρ.Το ξενοδοχείο είναι παραδοσιακού στιλ και διαθέτει και μεγάλη ηλιόλουστη πισίνα.

Κάθε διαμέρισμα αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο με 2 μονά κρεβάτια, ένα πλήρες μπάνιο και ένα σαλόνι με καναπέ-κρεβάτι. Ετοιμάστε γεύματα στη μικρή κουζίνα ενιαίας διαρρύθμισης και απολαύστε τη θέα και τον ήλιο από το ιδιωτικό μπαλκόνι ή τη βεράντα σας. 

Η τιμή του για 4 βραδια είναι στα 180€ για ένα τρίκλινο δωμάτιο με θέα στη πισίνα.


Check in 26/11
Check out 30/11




*Αν κατά την διάρκεια της κράτησης σας εμφανίζεται άλλη τιμή ή μήνυμα ότι το κατάλυμα έχει εξαντληθεί ,αγνοήσετε το ,πατήστε πάνω του και αλλάξτε τις ημερομηνίες με αυτές που αναγραφουμε.Αυτο γίνεται καθως το booking σας δείχνει την διαθεσιμότα της σημερινής ημέρας.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Το νησί είναι αρκετά μεγάλο όποτε προτεινουμε να νοικιάσετε και αυτοκίνητο.Ενα μικρό αμάξι πόλης θα σας κοστίσει περίπου 30€ την ημέρα μαζί με την ασφάλεια.Περιπου 120€/3 άτομα = 40€ το άτομο για 4-5 ημερες.Μπορειτε να κάνετε κράτηση από το αεροδομιο ή online από την rentalcars.com

*Αν κάνετε online κράτηση για αμάξι και δεν διαθέτετε πιστωτική κάρτα αλλά χρεωστική ,μην αγοράσετε online ασφάλεια καθως είναι άχρηστη.Θα αγοράσετε υποχρεωτικά στο αεροδομιο όταν παραλάβετε το αυτοκίνητο.Αν διαθέτετε πιστωτική αγοράστε την κανονικά καθως θα σας έρθει πιο οικονομικά.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 3 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 366€
•Ξενοδοχείο: 180€
ΣΥΝΟΛΟ 546€ / 2 = 182€ το άτομο

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 3 άτομα σε τρίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال