ΝΗΣΙΑ ΑΖΟΡΕΣ 265€ (ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ)






Ταξιδέψτε στη μέση του Ατλαντικού ,στη Πόντα Ντελγάδα στα νησιά Αζόρες  ,για 8 ημέρες τον Ιανουάριο ,με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο με πρωινό. Τελική τιμή 280€ αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Ποιο συγκεκριμένα ,θα μείνετε 5 νύχτες στη Πόντα Ντελγάδα στο Sao Miguel ,το μεγαλύτερο νησί στις Αζόρες ,και 2 νύχτες στην Λισαβόνα την πρώτη και την τελευταία ημέρα. Το ταξίδι συνολικά διαρκεί 8 ημέρες ,7 νύχτες και οι ημερομηνίες είναι 14/01 με 21/01 

 
Οι Αζόρες νήσοι ή αλλιώς "Χαβάη της Ευρώπης" είναι ένα σύμπλεγμα εννιά νησιών 800 μίλια ανοικτά της Πορτογαλίας, στον Ατλαντικό ωκεανό. Σμαραγδένια νερά, μπλε εκθαμβωτικές λίμνες, καταπράσινα λιβάδια, ηφαιστειακές σπηλιές, φαράγγια, καταρράκτες. Νησιά με μοναδικής ομορφιάς ενδοχώρες που αν κάποιος πιστεύει στον παράδεισο, σίγουρα το φαντάζεται κάπως έτσι.

Πρόκειται για ηφαιστειογενή νησιά με κλίμα υγρό και θερμό. Εσείς θα μείνετε σρο Sao Miguel ,το μεγαλύτερο από τα εννιά νησιά ,συγκεκριμένα στη πρωτεύουσα στη Πόντα Ντελγάδα. Τον Ιανουάριο η θερμοκρασία κυμαίνεται από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

*Στα Νησιά Αζόρες ταξιδεύετε μόνο με την ταυτότητα σας ,δεν χρειάζεται διαβατήριο.

*Το ταξίδι είναι DIY ,αν μπαίνεις πρώτη φορά στο blog διάβασε εδώ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με την Aegean και την Ryanair και κοστίζουν συνολικά 154€ το άτομο. Θα πρέπει να κάνετε 2 διαφορετικές κρατήσεις απευθείας από τις ιστοσελίδες των αεροπορικών εταιριών ή την airshop.gr

Παράδειγμα:

Πρώτη κράτηση (114€)
Αθήνα - Λισαβόνα 14/01 - 08:45
Λισαβόνα - Αθήνα 21/01 - 11:50

Δεύτερη κράτηση (40€)
Λισαβόνα - Π.Ντελγάδα(PDL) 15/01 - 09:50
Π.Ντελγάδα(PDL) - Λισαβόνα 20/01 - 06:10


*Στη τιμή περιλαμβάνεται μόνο μια χειραποσκευή ανα άτομο. Αν θέλετε περισσοτερες αποσκευές μπορειτε να αγοράσετε από 20€ στην πτήση.
  


ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Πόντα Ντελγάδα ,Sao Miguel
Το Residencial Sete Cidades βρίσκεται στην καρδιά της Ponta Delgada και διαθέτει βεράντα στον τελευταίο όροφο με πανοραμική θέα στον Ατλαντικό Ωκεανό, στα βουνά και στην πόλη. Απέχει 500μ. από τη μαρίνα.Όλα τα δωμάτια του είναι εξοπλισμένα με ιδιωτικό μπάνιο και καλωδιακή τηλεόραση. Μερικά έχουν μπαλκόνι, ενώ άλλα προσφέρουν θέα στα βουνά. Ο καθημερινός μπουφές πρωινού περιλαμβάνει φρεσκοψημένο ψωμί, τυρί, ζαμπόν και εποχικά φρούτα. Υπάρχει επίσης ένα μικρό μπαρ, που σερβίρει μεγάλη ποικιλία από δροσιστικά ποτά και ελαφριά γεύματα.

Η τιμή του για 5 βραδια είναι μόλις 162€ για ένα δίκλινο δωμάτιο μαζί με πρωινό.Κρατηση θα κάνετε μέσω της booking.com


Check in 15/01
Check out 20/01

*Πιθανες εκπτώσεις θα εμφανιστούν αφού κάνετε login στην ιστοσελίδα της booking.

*Αλλη μια καλή επιλογή είναι και το 3 αστέρων  Hotel Ponta Delgada με 50€/διανυκτέρευση το οποίο έχει εξαιρετικές κριτικες.

 



Λοσαβόνα
Λισαβόνα θα μείνετε την πρώτη και τελευταία ημέρα. Μια φθηνή επιλογή είναι στο Residencial Joao το οποίο βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία, 300μ. μακριά από τον σταθμό Picoas του μετρό και σε απόσταση 15 λεπτών με τα πόδια από το ιστορικό κέντρο της Λισαβόνας.Η τιμή του είναι στα 30€ η διανυκτέρευση και για 2 βραδια θα σας κοστίσει 60€ για ένα δίκλινο δωμάτιο.Θα κάνετε 2 διαφορετικες κρατησεις στην booking.


Check in 14/01 ,20/01
Check out 15/01 ,21/01

 
 
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Αυτοκίνητο μπορείτε να νοικιάσετε online από την rentalcars.com ,την μεγαλύτερη ιστοσελίδα κρατήσεων στον κόσμο. Ενα μικρό αυτοκίνητο πόλης με παραλαβή από το αεροδρόμιο ,θα σας κοστίσει από 121€ για 5 μερες.



ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα 
•Αεροπορικά εισιτήρια: 308€
•Ξενοδοχεία: 222€
ΣΥΝΟΛΟ 530€ / 2 = 265€ το άτομο

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων του ξενοδοχείου.
Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال